Skocz do zawartości

Może rybkę z Wisły? :)

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sikałem raz do Pilicy, ale to tak jakbym do Wisły sikał. A później do Bałtyku. W sumie to sikałem w ten sposób nawet do Atlantyku.

• Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
18 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

A później, z takiego kwaśnego syfu same złomy wychodzą...
Znaczy się niszczyłeś dziedzictwo narodowe?

Skąd wiesz, że kwaśne są?

Napisano

Myślę, że powinieneś ograniczyć czytanie wyborczej... Wyraźnie ci to szkodzi. 

Potraktuj to jako bezstronną obserwację. 

Napisano

Myślę a nawet jestem przekonany, że powinieneś ściągnąć klapki i zobaczyć, że wbrew Twoim przekonaniom Świat nie ogranicza się do GW czy dla odmiany biuletyn z partyjnym przekazem dnia.

Powyższe także potraktuj jako przyjacielską radę.

Napisano

Ta... Znajdź taki lament i utyskiwanie na rządzących w czasach gdy rządziła PO i wszystkie media im sprzyjały. Niedługo zaczną lamentować, że nie mają na co utyskiwać. I będzie to wina rządzących. Ile dobrego w każdej dziedzinie zrobiła ówczesna koalicja, chyba każdy wie... Jak nie wystarczy wpisać  w google "afery PO"...

Napisano

Tyle że nie da się zaprzeczyć faktom - nowszy sprzęt pancerny wymaga mostów o nośności 25% większej i nie ma że boli.

Napisano

A co cię tak zabolało w tym pytaniu........

Ja wiem że z trudniejszym pytaniami u ciebie jest problem ale to chyba jest w twoim zasięgu intelektualnym. 

Napisano

Wpisz sobie w google "afery Platformy Obywatelskiej" Tam będziesz miał rok po roku miesiąc po miesiącu a jak znasz matematykę to sobie policzysz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie