Tyr Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) cronos...czy lewactwo-tępactwo jak nie ma argumentów to ad hitlerum albo ad putinum potrafi wyzywać. Sam jesteś putinowski czopek i odwracasz kota ogonem... Metoda iście putinowska, że złodziej krzyczy: łapać złodzieja... Edytowane 14 godzin temu przez Tyr Cytuj
Cronos Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Tyr napisał: cronos...czy lewactwo-tępactwo jak nie ma argumentów to ad hitlerum albo ad putinum potrafi wyzywać. Sam jesteś putinowski czopek i odwracasz kota ogonem... 300 %! Cytuj
Landszaft Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Tyr dlaczego nie ryczysz aby nam zwrócili reparacje Rosjanie !!! - Przecież oni zapowiedzieli że wypłacą nam za Niemcy !!! i dlatego odmówiliśmy wypłat Niemieckich. Jesteś tak pro rosyjski że nie chcesz się narazić braciom Rosjanom !!! , Boisz się że twój wuj Putin za takie dictum Ci dupę wybatoży !!! . A może zaczniemy żądać wypłat od Szwecji za "potop" to doprowadziło do takiego upadku Polskę że w pale się nie mieści a do dziś Szwedzi chwalą się łupami zrabowanymi w Polsce !!!. Nie przeszkadza Ci to , naprawdę Nie !!!. wiesz jakie można zażądać od tej wojny od szwedów reparacje !!!. Nie uparłeś się aby wyważać zamurowane i zabetonowane przez nas samych drzwi , a tam gdzie miano wypłacić reparacje to drżysz bo mogą ci twarz obić . Cytuj
karpik Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Landszaft napisał: Tyr dlaczego nie ryczysz aby nam zwrócili reparacje Rosjanie !!! - Przecież oni zapowiedzieli że wypłacą nam za Niemcy !!! i dlatego odmówiliśmy wypłat Niemieckich. Jesteś tak pro rosyjski że nie chcesz się narazić braciom Rosjanom !!! , Boisz się że twój wuj Putin za takie dictum Ci dupę wybatoży !!! . A może zaczniemy żądać wypłat od Szwecji za "potop" to doprowadziło do takiego upadku Polskę że w pale się nie mieści a do dziś Szwedzi chwalą się łupami zrabowanymi w Polsce !!!. Nie przeszkadza Ci to , naprawdę Nie !!!. wiesz jakie można zażądać od tej wojny od szwedów reparacje !!!. Nie uparłeś się aby wyważać zamurowane i zabetonowane przez nas samych drzwi , a tam gdzie miano wypłacić reparacje to drżysz bo mogą ci twarz obić . Wszystko o czym piszesz, tyr ogłosi nam tu, tylko i natychmiast, gdy te infa wyświetlą się na pasku w tvrubel. Nigdy nie widziałem, żeby napisał coś od siebie czy jego refleksji. Jest też druga opcja - sam te paski reburgeruje. Cytuj
MarekA Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, Tyr napisał: masz rację- potworna unia. Nie do takiej popapranej, lewackiej wchodziliśmy... Do jakiej unii wchodziliśmy? Gdyby w państwach europejskich rządziły partie prawicowe unia nigdy by nie postała. UE została stworzona przez liberałów, lewaków, tęczowych, cyklistów itd. a nie przez prawice nie mówiąc o skrajnej prawicy. Przestań powtarzać jak papuga partyjny przekaz: nie do takiej unii wchodziliśmy. Cytuj
Tyr Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Ta... Jak wchodziliśmy to było herzlich willkommen muzłumanen? Mnie się wydaje, że w 2015 wystartowali z ubogacaniem Europy. Czy jak wchodziliśmy to były w planach federalizacja UE? Czy była zwierzchnictwo sądów UE nad polskimi sądami i Konstytucją i nadrzędność nad Polską armią i przemysłem zbrojeniowy, co na "dniach" chcą wprowadzić? Czy lewacka indoktrynacja, mieszanie się do polityki wewnętrznej było tak nachalne jak dziś? Czy było sterowanie gospodarką, rolnictwem a nawet wydobyciem węgla. Czy były ets-y, dyrektywy mieszkaniowe zielonego ładu? Czy były mercosury? Nie! unia była jeszcze wspólnotą handlową i strefą Schengen nic po za tym, bez chorych lewackich i niemieckich pomysłów. I to doskonale funkcjonowało. Jednak ruscy zainwestowali dużo czasu i rubli w europejskie lewactwo by była słaba jak dziś. A niemce z ruskimi się zawsze dogadywały w sprawie Polski. Jej wymazania z mapy! Myślisz, że historia się skończyła? landszaft... Jest takie powiedzenie, że dwóch srok za ogon się nie ciągnie, tym bardziej trzech- Szwecja... A ciekawe, że też, że w skład zsrr wchodziła Ukraina, pribałtika, Białoruś. Jak masz pomysł jak to rozwiązać to pisz, nie wstydź się... Edytowane 11 godzin temu przez Tyr Cytuj
MarekA Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 48 minut temu, Tyr napisał: Ta... Jak wchodziliśmy to było herzlich willkommen muzłumanen? Mnie się wydaje, że w 2015 wystartowali z ubogacaniem Europy. Czy jak wchodziliśmy to były w planach federalizacja UE? Czy była zwierzchnictwo sądów UE nad polskimi sądami i Konstytucją i nadrzędność nad Polską armią i przemysłem zbrojeniowy, co na "dniach" chcą wprowadzić? Czy lewacka indoktrynacja, mieszanie się do polityki wewnętrznej było tak nachalne jak dziś? Czy było sterowanie gospodarką, rolnictwem a nawet wydobyciem węgla. Czy były ets-y, dyrektywy mieszkaniowe zielonego ładu? Czy były mercosury? Nie! unia była jeszcze wspólnotą handlową i strefą Schengen nic po za tym, bez chorych lewackich i niemieckich pomysłów. I to doskonale funkcjonowało. Jednak ruscy zainwestowali dużo czasu i rubli w europejskie lewactwo by była słaba jak dziś. A niemce z ruskimi się zawsze dogadywały w sprawie Polski. Jej wymazania z mapy! Myślisz, że historia się skończyła? landszaft... Jest takie powiedzenie, że dwóch srok za ogon się nie ciągnie, tym bardziej trzech- Szwecja... A ciekawe, że też, że w skład zsrr wchodziła Ukraina, pribałtika, Białoruś. Jak masz pomysł jak to rozwiązać to pisz, nie wstydź się... Ale żeś się rozpisał Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Gdyby Europą rządziły partie prawicowe nie było by UE. Europa wyglądała by mniej więcej tak jak przed II W.Ś. Cytuj
M81 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jeleniogórskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych! Adenauer, Schuman i Monnet byliby mocno zaskoczeni. Widzę, że przy okazji piątku na mieście znów pojawił się mocny towar. Cytuj
Tyr Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu widzisz marek... Historia uczy, że wszystkie lewackie, chore ideologie odbijają się czkawką, zazwyczaj śmiertelną zwykłym ludziom... Cytuj
MarekA Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Tyr napisał: widzisz marek... Historia uczy, że wszystkie lewackie, chore ideologie odbijają się czkawką, zazwyczaj śmiertelną zwykłym ludziom... Stary jestem ale zawsze otwarty na nieznaną mi wcześniej wiedze. Więc dawaj ... jaka to historia? Cytuj
Tyr Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu zsrr, chiny kmerowie, polpot, 3 rzesza.... Wymieniać dalej? Cytuj
MarekA Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 54 minuty temu, Tyr napisał: zsrr, chiny kmerowie, polpot, 3 rzesza.... Wymieniać dalej? Co to ma wspólnego z lewakami? Cytuj
MarekA Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu "Na polskiej scenie politycznej słowa „lewactwo” i „lewak” nie schodzą z ust polityków tzw. Zjednoczonej Prawicy. Nie odróżnia się lewactwa od nurtów socjalistycznych bądź socjaldemokratycznych i w ten sposób obraża przeciwników politycznych z obozu nowoczesnej europejskiej lewicy." "Jednak stosowanie fizycznej przemocy, okrucieństwo oraz brak szacunku dla ludzkiego życia pozbawiły lewaków społecznego poparcia. To oni stali się nagle w oczach mas zagrożeniem dla społecznego ładu. Pakowanie do jednego worka osoby o lewicowych poglądach i lewaka świadczy o ignorancji polityków tzw. Zjednoczonej Prawicy. Lewica jest zróżnicowana – można być socjalistą albo socjaldemokratą, a nawet liberałem o dużej wrażliwości na kwestie socjalne, ale wspólną wartością lewicy jest społeczeństwo demokratyczne, wolność dla każdego człowieka oraz różnorodność kultur, tożsamości, stylów życia i przekonań." https://www.passa.waw.pl/artykul/lewica-a-lewactwo-warto-znac-roznice,7076 Cytuj
mensguth6 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Nazywając Tyra lewym nie miałem na myśli lewactwa, co nie zmiena faktu ze jest lewy. :) Cytuj
Tyr Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 40 minut temu, MarekA napisał: Co to ma wspólnego z lewakami? głupa rżniesz? Cytuj
MarekA Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Tyr napisał: głupa rżniesz? Nie muszę, odezwałeś się i rozwiałeś moje ostatnie wątpliwości Cytuj
Tyr Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Wiem, że nie musisz udawać..:))). Strasznie pocieszny jesteś i jak sam powiedziałeś, ze bez udawania głup jesteś ) Ale fajnie, że się przyznałeś. Szacun za samozaoranie!; debeściak jesteś wśród debili i niepełnosprytnych. Zrobiłeś mi wieczór. I nie tylko mnie Cytuj
Tyr Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu marek.. Dzięki zrobiłeś wieczór wielu, pozdro... Cytuj
karpik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 57 minut temu, Tyr napisał: głupa rżniesz? Co sztuczne inteligencja odpowiada na twoje mrzonki, marzenia, fantazje i wymówki. "Czy Hitler był lewakiem?" To częste pytanie i warto je rozjaśnić historycznie i ideologicznie. Nie, Adolf Hitler nie był "lewakiem" w sensie, w jakim dziś rozumiemy lewicę (czyli ruchy popierające równość społeczną, sprawiedliwość społeczną, prawa pracownicze, antyfaszyzm, itp.). Dlaczego nie był lewicowy: Hitler i NSDAP (Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników) byli skrajnie prawicowi w swoich przekonaniach: nacjonalistyczni, rasistowscy, antykomunistyczni, antysocjalistyczni i antydemokratyczni. Naziści zwalczali lewicę: komunistów, socjalistów, związkowców – brutalnie prześladowali ich i mordowali. Choć w nazwie partii występowało słowo „socjalistyczna”, była to głównie propaganda – ich polityka wspierała interesy wielkiego kapitału, armii i przemysłu, a nie redystrybucję bogactwa czy prawa pracowników. Podsumowując: Hitler i jego ruch byli skrajną prawicą autorytarną, a nie lewicą. Próby przedstawienia go jako "lewicy" to najczęściej manipulacje ideologiczne, a nie uczciwa analiza historyczna. Cytuj
Tyr Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dla frajerów po wojnie wcisnęli, że hitler był prawakiem i zobacz nawet jeszcze u ciebie pokutuje:) Cytuj
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tyr napisał: Dla frajerów po wojnie wcisnęli, że hitler był prawakiem i zobacz nawet jeszcze u ciebie pokutuje:) Dzięki Allahowi, że na moim zakładzie każdy przechodzi psychotesty i musi być odsiew podobnych tobie niezrównoważonych. Cytuj
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Tyr napisał: a sam się poddałeś:) Mam świeżutkie orzeczenie bo jadę na kurs ratownika chemicznego. Sama pani doktor była zdziwiona, bo rzadko ta psycholog podpisuje na 3 lata ludziom w moim wieku Proszę więc przez 3 lata nic mi tu nie imputować Cytuj
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Tyr napisał: marek.. Dzięki zrobiłeś wieczór wielu, pozdro... Wieczór mam ok, popijam wyrób własnej produkcji. Lepiej będzie jeśli zaczniesz przyjmować coś pewnego i sprawdzonego. To tak w trosce o bliźniego, martwię się o ciebie. Wiesz miłuj bliźniego swego... możesz mieć gorszego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi