Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Złapałem Was. W połowie wątku jest informacja o zmianie terminu na niedzielę czyli... już za 30 minut.
ManyFace Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Dodanie rang uzależnionych od ilości postów byłoby strzałem w stopę ale wprowadzenie punktów np. za trafne zidentyfikowanie przedmiotu mogłoby poprawić ruch na forum niejednego motywując do samoedukacji. =) Nie jeden skorzystałby z opcji np. redukcji kartek za takie punkty.Forumowi spece napewnie już czują ten splendor... =)
czestar Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Już za chwile za chwileczke, bocian zmieni nam stroneczke;))
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Bocian nie zmieni stroneczki, Bocian zmieni samo forum :)
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Cieszę się że cokolwiek działa. Praca w tle nadal wre bo mnóstwo rzeczy do zmiany, usunięcia, dodania. Zaraz wejdą nowe certyfikaty SSL.
woytas Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Jeśli możesz zmień tło na mniej jaskrawe - białe rzeczywiście daje popalić
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Ja odróżniam trzy kolory. Nie będę cytował jakie. Jakaś propozycja?
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Forum startuje z wersji 25% swoich możliwości. bajery będą uruchamiane stopniowo. Wyszukiwarka będzie szwankować najbliższe dni. Indeksuje ponad 2 mln postów.
torba5 Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 poradziłem sobie ,ale nie dałem rady edytowac posta musiałem postawić nowego
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 Aktualnie w menu jest opcja aktywność i tam można sobie ustawić własny kanał powiadomień i ich treść. Czy zrobimy stronę wejściową ze spisem aktualnych tematów? Zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.