Skocz do zawartości

figury (pozornie) niemożliwe... vol. 5

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
16 minut temu, Tyr napisał:

że można być inteligentnym i niewykształconym i odwrotnie...

Co do tego odwrotnie, to dowodów na to aż nadto, w szczególności w przez ostatnie 4 lata w sejmie i rządzie. 

• Odpowiedzi 958
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
16 minut temu, bjar_1 napisał:

To jest kolejna rekonstrukcja historyczna rekonstruktora historycznego opiewanego na tym forum w innym wątku. Tym razem jest to rekonstrukcja operacji Market-Garden po zbombardowaniu szpitala psychiatrycznego. I tylko rekonstruktor historyczny ze średniowiecznika przeszedł na wiek XX.

Napisano

Dla mnie to szok. Nawet kolację przerwałem, nie wiem teraz czy jeść, czy czekać na dalszy rozwój wydarzeń. Co się dzieje z tym reżimem? Dość tego!!!

Napisano
1 minutę temu, czestar napisał:

IMG_20190529_201311.jpg

O to jest dobre. Kubki i garnki - jak wiadomo - są produkowane w dwóch wersjach, z uchem z lewej strony i z uchem z prawej strony, ale tu jest coś nowego.

Napisano

bjar_1

Od dłuższego czasu śledzę imprezy w cywilizowanej Europie, które obejmują okres do zakończenia wojen napoleońskich.

Choćby w samych Czechach jest ich kilka, gdzie rekonstruktorów jest -set i każdy biega z bronią długą, podobnie jak na Wyspach, gdzie lubują się w Cromwellu czy podobnych.

Napisano
2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Wiesz- to my, piastowskie plemię, onych obsługi widelca uczyliśmy...

Ale za to óne teraz winiarstwa nasz uczą i odpowiednie szczepy nam sprzedają ? ? :classic_laugh:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie