Skocz do zawartości

Ukraina: lwy z Cmentarza Orląt Lwowskich mają być usunięte

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Swołocz!! I niech nikt nie mówi że nie. W Lublinie jest tego na potęgę. Kilka razy widziałem jak Panowie Patrioci z Motoru, skutecznie usadzali panoszących się banderowcow. Nie wiem jaki jest cel i co musi się stać, żeby PiSdziory to powstrzymali.
Napisano
Lew jest symbolem międzynarodowym,złoty na niebieskim tle w otoczeniu trzech koron był jednym z godeł 14 galicyjskiej dywizji SS,więc o co im chodzi :)
Napisano
Jak bym był premierem polskiego rządu to dał bym im 48h na zmianę decyzji !!! Informując iż jeśli się tak nie stanie to w ciągu następnych 48h każdy ukrainiec przebywający na terenie RP zostanie deportowany do swojego kraju i słowa bym dotrzymał !!!
Napisano
Ja bym ich jeszcze dodatkowo obciążył kosztami leczenia odry, bo na UPAinie jest epidemia tej bardzo zaraźliwej i groźnej choroby [prawie 33 tysiące zachorowań]. A po szerokim otwarciu naszych granic dla Ukraińców, mamy już w naszym kraju 128 przypadków zachorowań, a liczba zachorowań stale rośnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie