Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 KORNEL ! KORNEL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 Myśli, że jak jest stary to może mówić bzdury. Oczywiście chodzi o KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Les05 - widzę, że jesteś przekonany o tym, że polską racją stanu jest wypowiedzenie wojny Rosji [np. o Krym, albo o banderowców, albo o Kaukaz, albo o byle co]. W związku z tym mam do Ciebie pytanie - czy jesteś konsekwentny i chociaż zapisałeś się do partyzantów z WOT? Czy może jesteś typowym dekownikiem, liczącym na to, że w razie W" uda Ci się nawiać szosą na Zaleszczyki... Poproszę o szczerą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Wojny Rosji wypowiadać nie zamierzam (już słyszę to westchnienie ulgi na Kremlu), bo aktualnie jestem pokojowo nastawiony do wszelkich istot i instytucji.Co do WOT-u, jak Wiesz są to pododdziały pomocnicze, drugoliniowe, wsparcia dla jednostek liniowych, czyli w sumie bataliony dla cieniasów. Na godzinę W mobilizacja przewiduje dla mnie inne miejsce.Zaleszczyki to pewnie Twój ulubiony kierunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Nie wiedziałem że w planach mobilizacyjnych jest tworzenie zamtuzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Ja obstawiam, że les05, tak na tydzień przed wybuchem wojny, wyleci rządowym samolotem dla VIP do San Escobar jako Attache wojskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 A wszystko miało być już wyjaśnione, zaakceptowane i wyciszone, a tu taka sprawa. Niektórzy nie będą spać spokojnie.Brytyjscy prawnicy chcą unieważnienia raportów MAK i komisji Millera!http://niezalezna.pl/229881-brytyjscy-prawnicy-chca-uniewaznienia-raportow-mak-i-komisji-millera-mowia-tez-o-konsekwencjach-prawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 Srali muszki będzie wiosna, będzie trawa lepiej rosła.Frank Taylor jest takim ekspertem lotniczym, jak z les05 jest biskup polowy WP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 I żebyś się nie zdziwił. Ktoś, kto nazywa się Frank Taylor musi być kimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 Tylko mi, po wpisie Les'a Frank Drebin przyszedł do głowy?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:59 05-07-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 Frank Drebin, też był kimś. A ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 A ja? A co miesiąc PIT-5 na te fajerwerki i inne słomiane misie na miarę naszych czasów składam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 I chwała ci za to, Frank byłby z ciebie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 Ja obstawiam, że les05, tak na tydzień przed wybuchem wojny, wyleci rządowym samolotem dla VIP do San Escobar jako Attache wojskobalans....u nas takich cebulowatych Wolaków jest od groma....Walczą gębą....jak przychodzi co do czego to pierwsi spierydalają i tworzą rządy na uchodżctwie...tak to już w naszym kraju bywa.Bohaterowie tylko w gębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Franek od Tajlorów wyczaił, że na PRZYGŁUPACH z Polski można całkiem niezłą kasę zarobić. Mam nadzieję, że tych naszych pajaców, którzy miliony już wyrzucili w błoto i dalej wyrzucają kolejne - ktoś kiedyś za to rozliczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 balans (4714 / 63) 2018-07-06 10:10:48Ty chyba marzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Les- ale Balans, prawdopodobnie, ma rację.Kilka dni/tygodni temu AM wywalił, że jest sporo śladów MW na elementach wraku, jednocześnie nie przekazał, mimo próśb" dokumentów prokuratorowi.Wielce możliwe, że teraz wymyślono, że skoro nie da obronić tezy o zamachu, to dla odmiany spróbują od strony formalnej czy biurokratycznej to rozegrać. Dziwne ylko", że nie odbywa się to-to przy udziale polskich sądów czy prokuratury, ale ktoś sobie z zagraniczną kancelarią umowę podpisuje. Rozumiem, że za takie usługi płacić będzie np AM. Tak czy inaczej- oni centralnie mają cały ten cyrk i nie o dowody i prawdę chodzi. Chłopcy i dziewczęta zrobią wszystko aby DT ze współpracownikami umoczyć w Smoleńsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Czlowieksniegu (18612 / 1034) 2018-07-06 17:43:11Tusk jest umoczony w Smoleńsk, pytanie, czy da się to przełożyć na paragrafy kodeksu karnego. Na razie nie, ale śledztwo w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Les...Tusk jest umoczony w Smoleńsk, pytanie, czy da się to przełożyć na paragrafy kodeksu karnego. Na razie nie, ale śledztwo w toku."Tak tak, to oczywista oczywistość... Szkoda", że od* 16 listopada 2015 nawet źdźbła czy cienia dowodu AM & Sp. z o.o. nie znaleźli...* delikatnie licząc, nie biorąc pod uwagę działań PiS od dnia katastrofy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Młyny sprawiedliwości mielą powoli. Ale nadejdzie taki czas, że pęknie zmowa milczenia w środowisku gdańskiej mafii, a wtedy Wronki, Braniewo, Rawicz, Sztum i inne ośrodki odosobnienia otworzą swoje bramy, by przyjąć tych, którzy do niedawna uważali, że wszystko mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 les05 (1213 / 90) 2018-07-06 18:51:27Młyny sprawiedliwości mielą powoli. Ale nadejdzie taki czas, że pęknie zmowa milczenia w środowisku gdańskiej mafii, a wtedy Wronki, Braniewo, Rawicz, Sztum i inne ośrodki odosobnienia otworzą swoje bramy, by przyjąć tych, którzy do niedawna uważali, że wszystko mogą."Błagam..., to już nawet nie jest śmieszne. W wariancie soft, jest żenujące...PS Przypomnę, że zgodnie z par. 304 KPK § 1. Każdy, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję." Nie wiem tym samym, na co czekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Na nic zdadzą się twoje prośby i błagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Widzę...Możliwości są dwie, nie wiem, która lepsza a która gorsza.Po pierwsze primo- ty w to wierzysz.Po drugie primo- trollujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 .... towarzysz les05 z sowieckiej V kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 Raczej tworeckiej kolumny(od podwarszawskiej miejscowości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi