Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie znam gości, ale słyszałem, że Wolter chciał życie oddać, żeby mogli głosić swoje skrajnie ortodoksyjne poglądy faszystowskie. Skończ z tym Średniowieczem, daj żyć uciskanym faszystom i faszystkom! 

Faszyści czy lewica są jak brat i siostra w patologicznej rodzinie ulegającej rozkładowi przez nihilizm pozbawiający ludzi poczucia sensu i wartości życia.

Dlatego, stojąc z boku, z przyjemnością obserwuję jak degeneraci naparzają się, staczając na margines społeczeństwa. Ich czas już minął i ich ideały już się wypaliły.

Napisano
37 minut temu, bjar_1 napisał:

Bzdety powtarzasz po Terleckich, Sumlińskich i Rachoniach.

Jeśli już, to raczej powtórzyłem za twoim ulubionym medium.

„Gazeta Wyborcza przypomina: Pojedyncza runa „sig” była na emblematach mundurów Hitlerjugend" 

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, les05 napisał:

Jasne, a swastyka to hinduski symbol szczęścia.

Jasna Góra obchodziła rocznicę wizyty

jg.jpg

SW.jpg

Edytowane przez fala
Napisano
Godzinę temu, les05 napisał:

Jeśli już, to raczej powtórzyłem za twoim ulubionym medium.

„Gazeta Wyborcza przypomina: Pojedyncza runa „sig” była na emblematach mundurów Hitlerjugend" 

Runa "sig" tylko półślepemu wygląda jak "błyskawica". W dodatku faktycznej runy też nie odwzorowuje.

• Tak trzymać 2
Napisano

Kolor ma znaczenie, musi być czerwony jak u Fuhrera. W ogóle nie potraficie docenić zamysłu autorki, ona, tak jaki i wódz, zna walor koloru czerwonego oraz symbol jaki pod nim się kryje.

lewackieznaki.jpg

Napisano

O.K. teraz już jestem pewien, że jesteś cybertrollem - nie ma takich kretynów na świecie, to już za wysoki level. 

W sumie dobrze trafiłeś - to forum nadaje się teraz jedynie do kasztanienia.

0006XKVV0UDABOHD-C122-F4.jpg

Napisano
11 minut temu, bjar_1 napisał:

O.K. teraz już jestem pewien, że jesteś cybertrollem - nie ma takich kretynów na świecie, to już za wysoki level. 

W sumie dobrze trafiłeś - to forum nadaje się teraz jedynie do kasztanienia.

Ty w ogóle siebie nie doceniasz i swoich zasług w tej dziedzinie.