karpik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń 30 minut temu, M81 napisał: Też mam parę historyjek obrazkowych.
karpik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń 2 minuty temu, M81 napisał: Zrobiłeś je w Paincie? Nie, ale przynajmniej nie są ruskim fejkiem jak twoje wrzuty.
karpik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń (edytowane) 37 minut temu, M81 napisał: Czy te fejki są teraz z tobą w pokoju? A jak to inaczej nazwać niż fejk? Może po pissowsku? Manipulacja, nadinterpretacja, niedopowiedzenie czy może ulubione - wolność słowa? " Co naprawdę napisał Le Grand Continent Artykuł stwierdza, że -11 państw członkowskich Unii Europejskiej „Labubu” miało większe zainteresowanie w Google niż „Ukraina” w 2025 r., mierzone według indeksu popularności trendów wyszukiwania, a nie całkowitego wolumenu wyszukiwań. -autorzy twierdzą, że dane pochodzą z corocznego podsumowania Google „Year in Search” (“Rok w wyszukiwarce”), które pokazuje hasła zyskujące najbardziej na popularności relatywnie do poprzedniego roku, a nie najczęściej wyszukiwane ogółem. Co to oznacza w praktyce Google faktycznie publikuje dane o trendach wyszukiwania, które pokazują, jakie zapytania zyskiwały najwięcej zainteresowania rok do roku (np. “Labubu”, wybory, seriale). To nie jest bezpośrednie porównanie całkowitej liczby zapytań „Labubu” vs „Ukraina” w sensie, że ludzie ogółem więcej szukali jednego niż drugiego. To raczej mierzenie przyrostu względnej popularności tych haseł w danym kraju — i tylko w niektórych krajach mogło się okazać, że “Labubu” było bardziej „trendujące” niż “Ukraina”. Ograniczenia takiej mapy Nie pokazuje ogólnego wolumenu wyszukiwań. – Google Trends indeksuje zainteresowanie, a nie absolutne liczby. Nie oznacza, że ludzie w danym kraju w sumie szukali więcej „Labubu” niż „Ukraina”. – Może to znaczyć tylko, że popularność „Labubu” rosła szybciej rok do roku. Artykuł Le Grand Continent używa własnej interpretacji danych. – Nie ma oficjalnej dokumentacji Google, która publikuje taką mapę w tym formacie." Czy więc Warzecha pisząc "Polska jest jednym z tych krajów, gdzie Labubu przyciągnęło w internecie więcej uwagi w 2025 r. niż Ukraina " , pisze coś co ma związek z rzeczywistością? Nie. Może to jedynie świadczyć, że np. zamiast milona wyszukiwań "Ukraina", w kolejnym roku było ich tylko 1,2M- wzrost o 20% W tym samym czasie "labubu" miało 1000 do 1500 rok do roku- czyli wzrost o 50% . Można z tego zrobić głupią mapkę. Czy ona i czymś świadczy? Edytowane 1 Styczeń przez karpik 1
M81 Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń I gdzie są te ruskie fejki? Może w 2026 powinieneś bardziej zainteresować się labubu niż Ukrainą. Będziesz zdrowszy.
karpik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń 3 minuty temu, M81 napisał: I gdzie są te ruskie fejki? Może w 2026 powinieneś bardziej zainteresować się labubu niż Ukrainą. Będziesz zdrowszy. Myślałem, że jesteś zwykłym trollem, a tu po prostu nie rozumiesz co czytasz. Masz w gratisie i idź dalej szukać sensacji dla kremlaków: 1
M81 Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń Zamiast ogłaszaniem ruskich fejków zajmij się po prostu labubu albo innym puchatkiem. Będziesz zdrowszy.
karpik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń (edytowane) 3 minuty temu, M81 napisał: Zamiast ogłaszaniem ruskich fejków zajmij się po prostu labubu albo innym puchatkiem. Będziesz zdrowszy. Odrzucasz nawet logikę, wiedząc, że ta mapa nie może być realna, jeśli chodzi o zainteresowanie sprawą, dlatego to prostuję. Żeby twoja pissowsko- kremlowska retoryka nie przebijała się bezkarnie na forum. Edytowane 1 Styczeń przez karpik 1
M81 Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń Sprostowanie będzie miało większą wartość jeżeli wskażesz czy Kreml stoi za Francuzami, Warzechą czy może Labubu (a raczej jego twórcą)
karpik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń 8 minut temu, M81 napisał: Sprostowanie będzie miało większą wartość jeżeli wskażesz czy Kreml stoi za Francuzami, Warzechą czy może Labubu (a raczej jego twórcą) To tym masz czas na szukanie, nawet największych głupot i absurdów pasujących do twoich propagandowych imaginacji. Internet jest wielki i głupi. Znajdziesz na pewno jeszcze dużo tego, co jest potrzebne tobie i twoim idolom/mocodawcom.
szutnik Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń 5 godzin temu, karpik napisał: Myślałem, że jesteś zwykłym trollem, a tu po prostu nie rozumiesz co czytasz. Masz w gratisie i idź dalej szukać sensacji dla kremlaków: W diagnostyce tego pacjenta raczej należy przyjąć , że używa argumentum ad bije a nie w/w wymienionych. Tego określenia , z lekkim sarkazmem używał był prof. Leon Koj - a on wiedział co używać
Cronos Napisano 3 Styczeń Napisano 3 Styczeń Mamy godzinki u Rydzyka, miesięcznicę u Kaczora, teraz doszły tygodniówki u Batyra.
karpik Napisano 9 Styczeń Napisano 9 Styczeń 25 minut temu, bjar_1 napisał: "nowy rząd nie może być rządem z udziałem czy nawet z poparciem zwolenników pana Brauna" Przypomni mi ktoś, komu poparcie w wyborach prezydenckich dał G.B i czy wtedy ktoś w piss te poparcie odrzucał?
bjar_1 Napisano 9 Styczeń Napisano 9 Styczeń Wstawiłem jako ciekawostkę. Przecież wiadomo, że Kaczyński dałby nawet diabłowi, żeby tylko wrócić do władzy. 2
Jedburgh_Ops Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń „Czołem kibice” - rzucił prezydent Karol Nawrocki, witając się w sobotę z uczestnikami Pielgrzymki Kibiców w Częstochowie. I serdecznie uścisnął Tomasza P. ps. „Dragon”, wielokrotnie karanego przywódcę gangu kiboli Jagiellonii Białystok. Obecnie „Dragon” czeka na wyrok sądu drugiej instancji, po tym, jak w 2024 r. został nieprawomocnie skazany na 6 lat więzienia za propagowanie nazizmu, kierowanie gangiem i pobicia.
bodziu000000 Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: „Czołem kibice” - rzucił prezydent Karol Nawrocki, witając się w sobotę z uczestnikami Pielgrzymki Kibiców w Częstochowie. I serdecznie uścisnął Tomasza P. ps. „Dragon”, wielokrotnie karanego przywódcę gangu kiboli Jagiellonii Białystok. Obecnie „Dragon” czeka na wyrok sądu drugiej instancji, po tym, jak w 2024 r. został nieprawomocnie skazany na 6 lat więzienia za propagowanie nazizmu, kierowanie gangiem i pobicia. Jakby co, to Батыр uniewinni
Jedburgh_Ops Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Jakby co, to Батыр uniewinni Wiemy. I jeszcze coś z taboru limuzyn pałacowych odwiezie go do domu.
bodziu000000 Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 59 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Wiemy. I jeszcze coś z taboru limuzyn pałacowych odwiezie go do domu. I jeszcze medal dostanie, za walkę w lasach jak partyzanci
Jedburgh_Ops Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń Dla miłośników zgaduj-zgaduli - kto to może być? Dla ułatwienia dodam, że nie gubernator Gibraltaru oraz nie wicekról Indii, bo oba takie stanowiska były autentyczne.
bodziu000000 Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 6 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: „Czołem kibice” - rzucił prezydent Karol Nawrocki, witając się w sobotę z uczestnikami Pielgrzymki Kibiców w Częstochowie. I serdecznie uścisnął Tomasza P. ps. „Dragon”, wielokrotnie karanego przywódcę gangu kiboli Jagiellonii Białystok. Obecnie „Dragon” czeka na wyrok sądu drugiej instancji, po tym, jak w 2024 r. został nieprawomocnie skazany na 6 lat więzienia za propagowanie nazizmu, kierowanie gangiem i pobicia.
Rekomendowane odpowiedzi