Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

btw

Weteran-39 (1109 / 91) 2018-09-24 10:46:32

poza jednym tweetem i kilkoma niszowymi portalami nigdzie nie ma o tym informacji. Co więcej- jedynym zdjęciem jest to z tweeta, które ma być dowodem jest zapewne z 21.09.2018.
Podobnie, jak to, które wkleiłem.

Napisano
Weteran-39 (1111 / 91) 2018-09-24 17:15:18

To fakt,ale innych portali z oczywistych względów to nie interesuje."

Błagam... nie wstydź się :-)

http://nczas.com/2018/09/23/wielkie-klamstwo-ambasada-usa-w-warszawie-jeszcze-bardziej-prozydowska-i-antypolska-polacy-ich-zniszczyli-w-komentarzach/

Nie sądzisz, że zdjęcie dziwnie podobne, do wklejonego przeze mnie? A mającego tyle wspólnego z wybitą szybą, co szczanie w piwnicy, z piciem w Szczawnicy...
Napisano
Weteran-39 (1112 / 91) 2018-09-24 18:18:02

Nie.... chcę ylko" pokazać, że najprawdopodobniej puściłeś bąka, opierając się na mało wiarygodnych źródłach.

btw- purpurę? Jeśli myślisz, o tym w sukience, to nie moja bajka.
Napisano

Człowieksniegu (18950/1072)2018-09-24 18;18;02
Możesz mi podać adresy,żródła informacji które w dzisiejszych czasach są wiarygodne?
Załączone zdjęcie to odpowiedż na popełnionego ''bąka''

• 1 month later...
Napisano
http://pl-pl.facebook.com/pages/category/Community/Ku-Niepodleg%C5%82ej-602628346525857/

Trzeba mieć szambo między uszami, żeby na oficjalnej stronie Marszu Niepodległości dawać np Legion Twierdzy Wrocław, Obłęd i podobne.
Napisano
Instruują S., że chcą, by na imprezie pojawiły się płonące swastyki, hitlerowskie emblematy, flagi i mundury."

Tyle było krzyków, klangoru i jazgotu, że hajlują, polscy faszyści, spadkobiercy Hitlera itd. A okazuje się, że hajlować mogą i owszem ale nie za darmo. Dla TVN 20 tys zł to grosze, a zawsze można będzie skuteczniej pluć na Polaków i zagranicę przekonywać o polskim faszyzmie, antysemityzmie i reżimie. Takie mają od Niemca zamówienie i wywiązują się z niego jak umieją. W Polsce szaleją neofaszyści. Wiecej: w TVN24.
Mógłbym powiedzieć, że niżej upaść już nie można, ale wiem, że to TVN i oni na pewno coś wymyślą.

A swoją drogą ustawka TVN podniosła ciśnienie niektórym obrońcom demokracji i na tym forum :)
Napisano
jeśli tak to oki. Widzisz, pod pozorem walki z nazi. podciąga się pod tą definicję także ruchy narodowe i patriotyczne. Robią lewacy co mogą, żeby w UE było tak swojsko jak Orwella.
Napisano
Pisałem w tym wątku, że potrzebujemy filmów promujących Polskę, naszą historię, nasze istnienie. I właśnie ukazał się bardzo dobry spot z Melem Gibsonem. Oryginalny, zaskakujący, w każdym razie mnie się podoba. Oby więcej takich.
Napisano
Czlowieksniegu (19210 / 1105)
2018-01-20 21:41:32

No i wykrakałeś wodzu.

A co do pozwu, nawet jak TVN(tfu) przegra to kto to będzie pamiętał za kilka lat...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie