M81 Napisano 27 Grudzień 2024 Napisano 27 Grudzień 2024 (edytowane) Dowcip 2024 r. - do realizacji 100 Konkretów Koalicja 13 grudnia wlicza umowy zawarte przez MON M. Błaszczaka https://100konkretow.pl/obrona-narodowa/ Edytowane 27 Grudzień 2024 przez M81 Cytuj
M81 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 W dniu 17.02.2024 o 23:50, Jedburgh_Ops napisał: Wyszły kwity na temat 300-tysięcznego WP płaszczaka (cytaty z obecnego MON): 1. Dywizja Piechoty Legionów – ukompletowanie na poziomie batalionu 8. Dywizja Piechoty Armii Krajowej – ukompletowanie na poziomie drużyny I jak idzie kompletowanie w obu dywizjach? Minął prawie rok Cytuj
M81 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 W dniu 18.02.2024 o 18:31, MarekA napisał: Widać Widać jak doskonale są zamaskowane. Mija rok. Z pewnością przybyło mnóstwo koszar i są pełne żołnierzy Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano 3 Styczeń Napisano 3 Styczeń Wszczęto śledztwo ws. "zdrady dyplomatycznej" Antoniego Macierewicza ..Zarzut "zdrady dyplomatycznej" wobec polityka PiS i byłego szefa MON sformułował szef służby Kontrwywiadu Wojskowego gen. Jarosław Stróżyk, przedstawiając w październiku raport komisji do spraw badania wpływów rosyjskich i białoruskich, której jest szefem.. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Antoni-Macierewicz-dzialal-na-szkode-RP-Prokuratura-Krajowa-wszczela-sledztwo-8869436.html Cytuj
M81 Napisano 3 Styczeń Napisano 3 Styczeń Świadkiem opowiadającym o korzyściach z posiadania latających cystern powinien zostać Bogdan Klich Cytuj
Janko Muzykant Napisano 9 Styczeń Napisano 9 Styczeń Zazdroszczę. Jaki ten świat dla niektórych jest prosty. Trochę jak w tym kawale, "niech pan doktor da już mi spokój, mi każdy obrazek ( ( z testu Roscharcha) się z pisem kojarzy" Cytuj
bodziu000000 Napisano 9 Styczeń Autor Napisano 9 Styczeń 3 godziny temu, Janko Muzykant napisał: Zazdroszczę. Jaki ten świat dla niektórych jest prosty. Trochę jak w tym kawale, "niech pan doktor da już mi spokój, mi każdy obrazek ( ( z testu Roscharcha) się z pisem kojarzy" To nie ja w lodówkach widzę Tuska A ten gienerał gdyby nie pisdzielce to nie zostałby nigdy generałem. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń Prawdopodobnie dotarłem, przez przypadek, na koniec internetu... Sasin [ 31.10.2024 ] o rezygnacji z zakupu samolotów do tankowania: "Po pierwsze - i to jest główne przekłamanie - nie zrezygnowaliśmy. Bo zapis o tym, że taki system ma być w Polsce stworzony, funkcjonował i funkcjonuje cały czas w programie modernizacji sił zbrojnych i ten program jest realizowany sukcesywnie". Ktoś wie, czy-co-dlaczego nic, wynika z ogłoszonego w lutym 2017 programu "Karkonosze"? Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Fajnie, a data publikacji zacytowanego fragmentu z podkreśleniami? Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Przydało by się też dowiedzieć ile okrętów i innego uzbrojenia dostała MW za pisuaru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi