szutnik Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Dzisiaj, tj. 24.01.2017 r. obchodzimy 429, okrągłą rocznicę bitwy pod Byczyną. Myślę ,że tak znamienity jubileusz powinien dać okazję do świętowania a jak wiadomo tradycja ( oraz ekstradycja ) nakazuje ogłaszać , dla podkreślenia ważności takiego wydarzenia choćby jednodniową amnestię .Zwracam się do szanownych Moderatorów w imieniu Suwerena , jak i swoim o udzielenie zawieszenia wykonania wyroku wobec lokalnego kolorytu tego forum, jakim niechybnie jest Jacuś.Bo czymże jest Szanowny Moderator wobec okoliczności przyrody (a jak powszechnie wiadomo Jacek Dąbrowski do takich okoliczności należy )Proszę o pozytywne rozpatrzenie powyższego podania.Szutnikps. koperta na parapecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 I tak się pewnie już zarejestrował ponownie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba269 Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 A jeszcze 3 h temu pomógł mi w wątku z teciakiem..;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Nawet Severino Antinori mógłby prawdopodobnie uczyć się od Niego klonowania ale przeca nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Raczej za ukrainki, co to Yety w samie obsługują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Za filatelistykę - koniec świata ! I co by nie powiedzieć działał pro publico bono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Nawet Yeti traktował Jego i Biara jako odrębną kategorie , podlegającą szczególnej trosce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 A może jeśli nie amnestia, to ułaskawienie?Dzisiaj jest więcej rocznic. W moim kalendarzu stoi, że też:koronacja Zygmunta I Staregoprzekroczenie granicy przez Henryka Walezego i wjazd do Polskirocznica bitwy pod Rafajłowąnawiązanie stosunków dyplomatycznych z Kambodżą (czyli prawie jak z San Escobar)...Czy to nie wyjątkowy dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 NO, i 40 lat temu wypiłem pierwszą kawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 A może jeśli nie amnestia, to ułaskawienie?"a może eutanazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba269 Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 viator01 - ułaskawienie masz rację;) To trzeba napisać do prezydenta może pomoże;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Visiu, ale tak zaraz aborcja ? Toż to podpada pod paragraf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Tym bardziej że najbardziej wydajny skrobacz szykuje się na posadę po Radziwile to samo pisanie o tym będzie karalne, więc piszmy póki można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Jak tak dalej pójdzie , trzeba będzie do Irlandii uciekać , liberalizmem pooddychać ;) Tutaj nawet Święci w okresie ochronnym strzelają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 aby mnie bjar nie zażarł...to nie ja!w robocie byłem.nic nie wiedziałemale nie mam mocy prawnej by to cofnąc...Jacuś!wracaj.dodaj do nicka 1" albo 2" ...miałeś być na mój jubileusz 10 lat na forum do odstrzału i co?eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Bez Jacka to forum nie będzie już TYM forum. Panie moderatorze, jak żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 Ot, kolejny dowód na trucicielskie właściwości herbaty. Jacek Dąbrowski padł" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 I ja nic nie wiem!? Co? Jak? Gdzie Jacceekk?!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Skandal i tyle. Żądam zmartwychwstania Jacka D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Może...Jak np 1000 lajków będzie miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monoceros Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 A co?,PAN Jacek Dąbrowski(wiem,że nie lubi jak się go...per Ty")już ścigany przez Enterpol?,bo piszecie niektórzy Jacek D.".Ja wypiłem dzisiaj już dwie kawy i rzucam hasło:Pan Jacek Dąbrowski na Prezydęta!Ot co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Kłapiecie a nikt ani mleka ani ryb dla kota nie przyniósł.Ale co ja mogę - zwykły obywatel jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Niech wraca trole to też rodzina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Jeśli jesteście zainteresowani, to Jacuś* kandyduje na ambasadora w San Escobar.. * pozwolę sobie z racji zażyłości na mocne spoufalenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 http://www.youtube.com/watch?v=qVu0rcuDLgY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.