Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 30 minut temu, Tyr napisał: to z tej fabryki memów której właścicielem jest ruski? Nie, to nie Republika. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Czyli z polskojęzycznych? A może z tvp w upadłości, która dostała grube dotacje pierwotnie przeznaczone dla dzieci chore na raka? Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Trzeba na niego głosować. Będzie większa beka niż z mumina. Tylko nie wiem czy typ dożyje końca kadencji. Okazuje się że jest w moim wieku a wygląda 20 lat starzej. epIkSx13AbBpmHHfWn6fgztV7VGtoHSt.mp4 Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 minut temu, karpik napisał: Trzeba na niego głosować. Będzie większa beka niż z mumina. Tylko nie wiem czy typ dożyje końca kadencji. Okazuje się że jest w moim wieku a wygląda 20 lat starzej. epIkSx13AbBpmHHfWn6fgztV7VGtoHSt.mp4 Nie. Koniec beki. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s no i leszczyk zrobił mi dzień:) zobacz sobie twojego platfusa;) Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 14 minut temu, Cronos napisał: Nie. Koniec beki. Trzeba żartować żeby tu nie zwariować. Zobacz na tyra. Wierzy we wszystko co mu powiedzą w tvrubel. Sam sobie zniszczył doszczętnie zdrowie psychiczne i próbuje innym zrobić to samo. 1 1 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 11 minut temu, Tyr napisał: no i leszczyk zrobił mi dzień:) zobacz sobie twojego platfusa;) Czasku wygląda lepiej od specjalisty wydobycia a jest od niego 10 lat starszy. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) ale ty leszczyku nie zauważyłeś, że już powinieneś w kaftanie dawno popierniczać i pokój mieć wygąbkowany ? No chopok śląski w dupie szeroki w barach wąski:) i ten jego tęczowy sposób chodzenia:) Rozumiem, że uczucia ci się skropliły i jest rafau w twoim typie. Ja tam tolerancyjny jestem i nie potępiam preferencji:) Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) w sumę masz racę:) powinni rozstrzygnąć w ringu;) Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: w sumę masz racę:) powinni rozstrzygnąć w ringu;) Niestety bicie po mordzie, chwalenie się kontaktami w półświatku i obracanie się w nim, nie jest zaletą w twardym, moherowym i dewotycznym elektoracie piss. Widać to po sondażach. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s Kup se sondę i zbadaj dupsko... Wyjdzie ci 100% poparcia;) Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: Kup se sondę i zbadaj dupsko... Wyjdzie ci 100% poparcia;) Nie mieszaj leków z alko... ręce opadają... Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) o tam, o tam. niemiecki tramwaj już się wykoleił a ciekaw jestem kiedy niemieckie drzewka uschną;) Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi