Tyr Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Nawet nie popychadło tylko popychle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Ruska dzicz na razie potwierdziła stratę jednego Su-24 i jednego Su-25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 1 minutę temu, Tyr napisał: Nawet nie popychadło tylko popychle;) Biedny świrku, weź Abilium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Ciekawe, czy będą aktualizować: https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?fbclid=IwAR2WMN6916zq04qeuolUCHlGPNoUKGp9BIhfz7V48vPp9Sf8vbueC1A5UJc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Aktualizują inne media. Ukraińskie stacje radarowe już nie istnieją. Być może dlatego u Rumunów wylądował ukraiński Su-27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 59 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Wiesz... gdyby to u uścisk dłoni chodziło, to pal licho... A skąd mamy wiedzieć o co Ci chodziło z tym zdjęciem ? Nie krytykowałem foty a braku komentarza. Zresztą ze strony Trampa były wykonywane rożne kurtuazyjne gesty, nie tylko uściski dłoni - na lotnisko w Szariat (Syria) gdzie stacjonowały rosyjskie śmigłowce uderzeniowe amerykanie wysłali 59 pocisków Tomahawk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 (edytowane) 7 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Biedny świrku, weź Abilium. A co polecasz bo tobie przepisali? Ale musisz koniecznie dawkę zwiększyć Edytowane 24 Luty 2022 przez Tyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Jest gdzieś jakiś aktualny spis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Kanał z wodą na Krym otwarty. Rosjanom dobrze idzie w rejonie Chersonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Jeżeli wojna potrwa dłużej niż 5-7 dni, to NATO do niej się włączy, bo szansa na zatrzymanie Rosji będzie większa. Ale przypuszczam, że zaraz odezwą się pożyteczni idioci, najpierw będą dzwonić do Putina a później polecą do niego. Obstawiam Makrona albo Merkel oni w obronie pokoju dadzą Putinowi wszystko, co nie należy do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 19 minut temu, les05 napisał: Jeżeli wojna potrwa dłużej niż 5-7 dni, to NATO do niej się włączy(...) Zapomnij. Ja się zastanawiam co my byśmy od NATO dostali w podobnej sytuacji - hełmy, trochę amunicji ale tylko 7,62 aby nie eskalować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 takafura "A skąd mamy wiedzieć o co Ci chodziło z tym zdjęciem ? Nie krytykowałem foty a braku komentarza...." Wystarczyło pomyśleć, czy i co łączy Trumpa i Putina... Tym bardziej, im wcześniej wstawiłem wystąpienie MSZ Chin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Wystarczyło pomyśleć, czy i co łączy Trumpa i Putina... Tym bardziej, im wcześniej wstawiłem wystąpienie MSZ Chin... W tak zagmatwanej i dynamicznej sytuacji postuluję jednak większą precyzję wypowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 takafura Proszę, jaśniej się nie da Znaczy się, na marginesie, że idąc logiką Tyra: - Niemcy współpracownicy Putina i lewacy, w dodatku... - Tusk, współpracownik Niemiec i przy okazji Putina... - Wlk. Brytania przed i po Brexicie zwolennicy Putina i lewacy, w dodatku, gdy hojnie paszportami obdzielali... - kilka innych państw Europy- patrz wyżej... - FIFA i podobne, to lewacy, skoro kasę od Gazpromu biorą... - przewodnia partia narodu, to chadecy i im wolno miliony złotych na Wschód, choćby za węgiel, wysyłać... - Trump, co prawda nie miał nic przeciwko Putinowi, ale to ostatnia szansa powstrzymania lewactwa... - Orban, LePen i kilka jeszcze innych, co prawda popierali Putina, hojnie za to wynagradzani, ale skoro opowiedzieli się za sankcjami wobec Rosji, to już wszystko jak najbardziej korekt... itp itd PS Ktoś dziś widział ministra d/s bezpieczeństwa? Czy nie ma czasu na "głupoty" i się dalej z ZZ dochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: Niemcy współpracownicy Putina i lewacy, w dodatku... - Tusk, współpracownik Niemiec i przy okazji Putina... - Wlk. Brytania przed i po Brexicie zwolennicy Putina i lewacy, w dodatku, gdy hojnie paszportami obdzielali... - kilka innych państw Europy- patrz wyżej... - FIFA i podobne, to lewacy, skoro kasę od Gazpromu biorą... Wreszcie zacząłeś dobrze kombinować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canabis.dw Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Minister d/s bezpieczeństwa kilka dni temu już się wypowiedział na temat- wojny nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 John Kerry obawia się, że konflikt w Ukrainie odwróci uwagę świata od kryzysu klimatycznego oraz stanie się źródłem dodatkowej emisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Tyr... ale co tak wybiórczo... Nic nie napisałeś o przywołanej przeze mnie Wlk. Brytanii, która ostatnimi dniami miała być ostatnią (?) nadzieją na pokój na Ukrainie, gdyby się z Warszawą i Kijowem porozumiała... PS Zastanawiałeś się nad bliższym stosunkiem z tuzem intelektu ps Kowalski i przeprowadzenia w UE referendum nad wyrzuceniem z Europy Niemców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 srbm... Można i tak, choć na mnie większe wrażenie wywołały, dla ścisłości w prawilnych miejscach internetu, odkrycia, że wojna na Ukrainie to kontynuacja depopulacji po Covidzie, tudzież, że wojna na Ukrainie to maskirowka, gdy w tle Żydzi wykupują Rosję i Ukrainę, w promocyjnych cenach oczywista oczywistość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 5 minut temu, canabis.dw napisał: Minister d/s bezpieczeństwa kilka dni temu już się wypowiedział na temat- wojny nie bedzie Czyli ten „kombatant” powtórzył swoje „przemyślenie” z 13 XII 1981 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Nie zawsze zgadzałem się z tym, co mówi Irytujący Historyk, ale dziś trzymam z nim na 100 procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 15 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Zastanawiałeś się nad bliższym stosunkiem z tuzem intelektu ps Kowalski Nie. Ja hetero. Ale nie potępiam twoich upodobań... Oczywiście pod warunkiem, że na parady nie będziesz łaził:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Tyr... Tobie się jednak wszystko tak samo zawsze kojarzy.. Macie podobne poglądy, stąd moje pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 2 godziny temu, beaviso napisał: Ten MiG-29 to akurat błąd pilotażu. Fairford 1994 i zderzenie 2 maszyn. Noo, chyba 1993 i chyba jednak nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 5 godzin temu, Ducati napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi