Jacek Dąbrowski Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Panowie podobno z Zaleszczyk wyjechali a ja tam nigdy nie byłem. To raz. A po drugie primo skoro Laskowik ze Smoleniem już nie występują , odtwarzacza do kaset nigdzie nie kupie to dlaczego nie oglądac Pazernych ze Strzegomia? I ich nie podziwiac , nie uwielbiac , nie stawiac ołtarzyków?Pozdrawiam
Boer Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 A to panowie tylko w Zaleszczykach byli?, jak pamiętam to przez tą miejscowość co najwyżej uciekali.
Jacek Dąbrowski Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Boer bez urazy. Nie pisz do mnie per pan . A co do Pazernych to po prostu rozświetlają szarośc zwykłych dni. Kiedyś szło sie do cyrku by zobaczyc klauna a teraz są Pazerni. Moze niedługo w swoich dopasowanych ubrankach wystąpią w Tesco w promocji podpasek? Albo żarcia dla kotów?Pozdrawiam
Dunczyk Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Raczej papieru toaletowego, we mnie budzą skojarzenia bardziej z obstrukcją niż menstruacją, a koty to skąd inąd sympatyczne zwierzątka i nie trzeba im takiej reklamy michy.
Jacek Dąbrowski Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Dunczyk , królestwo za krótki filmik jak używasz srajtaśmy z wizerunkami Pazernych. Film umieszcze w kategorii Hard na znanym portalu z filmami dla dojrzałych.Pozdrawiam
Wojciech115 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Nie przesadzajmy... śmianie , śmianiem no ale już nie róbmy z nich papieru toaletowego... @Jacek Dąbrowski - przerażasz mnie trochę.
Czlowieksniegu Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 No cóż... niektórzy zbierają znaczki, inni klej od znaczków, może i są tacy, który papier ( zużyty ?) zbierają...
Dunczyk Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Szanowny Jacku Dąbrowski, zainspirowany Twoim wpisem napisałem o swoich z działalnością pancernych, skojarzeniach. O umieszczaniu ich wizerunku na tymże papierze nawet nie pomyślałem, tak jak rozumiem, że Ty nie zamierzasz używac podpasek, ktore się pojawiły w Twoim poście ? Nie nadinterpretuj po swojemu ... dążysz do kuriozum i niepotrzebnie wbijasz kij w mrowisko. Poza wszystkim robi się straszny offtop i bardzo proszę dośc. W tym miejscu proszę (póki co) o koniec postów nie dotyczących istoty działalności pancernych.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 16:12 17-12-2013
Czlowieksniegu Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 koniec postów nie dotyczących istoty działalności pancernych"czyli nadal i wciąż można... trolować :-)
Nadwojciech Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Wydzielcie temat pancernych" z ko-ko-ko-ko reko-(nie)-spoko..Bez wątpienia zasługują na takie wyróżnienie. :)A co nowego u super grupy z Żor? No no!Żorska Grupa Operacyjna na ratunek zabytkowi- Na odbudowę bunkra wydaliśmy od zeszłego roku około dziesięciu tysięcy złotych – Adam Gajda z Żorskiej Grupy Operacyjnej koordynuje prace związane z rekonstrukcją schronu bojowego przy ul. Szczejkowickiej. Grupa opiekuje się obiektem od trzech lat. Wcześniej przez lata pomieszkiwali w nim bezdomni." Całość.http://www.zory24.pl/artykul/zorska-grupa-operacyjna-na-ratunek-zabytkowi,2856.htmlTo nie jest ten bunkier który kiedyś podpalili? :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 16:45 17-12-2013
ktos451 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Właśnie też tak czytam i już od jakiegoś czasu przeglądając pancernych chodził mi po głowie Pan półkownik" ŻGO, bo reprezentują oni podobny poziom (w ogóle powinni pomyśleć o współpracy). Pamiętam, że Pan półkownik" raczył się ujawnić na forum i początkowo myślałem,że kol. Jacek śladem Półkownika" również chciał bronić swojej grupy - niestety zawiodłem się... A co do bunkra - to nachodzi mnie to samo pytanie które zadał Nadwojciech, czy to ten sam bunkier?
Nadwojciech Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Na to wygląda.http://odkrywca.pl/tak-sie-bawi-,694857.html
ktos451 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 A teraz odpowiem na pytanie koledze Nadwojciechowi i sobie - tak to jest ten sam bunkier ;)
Nadwojciech Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Polecam przeczytać komentarze pod artykułem który wrzuciłem w linku ze strony www.zory24.pl.Poprawi każdemu humor na dłuższy czas. :)
woytas Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Ja już się z tego nie śmieję bo to tragiczne. Cała sprawa jest...A już nic nie napiszę :>
ktos451 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Ale to już nieco stare, chciałem coś napisać, patrzę a tu komentarze z lipca 2010... Podobają mi się komentarze pisane przez mlody Żorok :)
Lipek Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Boer, oni te laseczki biorą z castingów:http://www.maxmodels.pl/forum-temat-tfp,38091.htmlZapewnisz mundur wraz z kolegą z lustrzanką i zabawa gwarantowana :)Zwracam uwagę na nierówną opaleniznę p. Adama. Widocznie w związku z kosztownym remontem bunkra nie starczyło już na samoopalacz.Jest też druga opcja - na co dzień zakłada podkolanówki do krótkich spodni.
Boer Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Lipek, a to oszuści , już miałem do nich pisać z prośbą o przygarnięcie mnie.
Irke Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Nie znam się na umundurowaniu MO, ZOMO itp choć doświadczyłem ucieczki przed nimi w tamtych okropnych czasach, ale najważniejsze jest to, baaaaaa cieszy wręcz, że Oni" biorą w tym udział :-)http://pancerni.eu/zdjecia/category/51-32rwsw
Recommended Posts