Jacek Dąbrowski Napisano 16 Grudzień 2013 Share Napisano 16 Grudzień 2013 Panowie podobno z Zaleszczyk wyjechali a ja tam nigdy nie byłem. To raz. A po drugie primo skoro Laskowik ze Smoleniem już nie występują , odtwarzacza do kaset nigdzie nie kupie to dlaczego nie oglądac Pazernych ze Strzegomia? I ich nie podziwiac , nie uwielbiac , nie stawiac ołtarzyków?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 A to panowie tylko w Zaleszczykach byli?, jak pamiętam to przez tą miejscowość co najwyżej uciekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Boer bez urazy. Nie pisz do mnie per pan . A co do Pazernych to po prostu rozświetlają szarośc zwykłych dni. Kiedyś szło sie do cyrku by zobaczyc klauna a teraz są Pazerni. Moze niedługo w swoich dopasowanych ubrankach wystąpią w Tesco w promocji podpasek? Albo żarcia dla kotów?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2013 Raczej papieru toaletowego, we mnie budzą skojarzenia bardziej z obstrukcją niż menstruacją, a koty to skąd inąd sympatyczne zwierzątka i nie trzeba im takiej reklamy michy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Dunczyk , królestwo za krótki filmik jak używasz srajtaśmy z wizerunkami Pazernych. Film umieszcze w kategorii Hard na znanym portalu z filmami dla dojrzałych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Nie przesadzajmy... śmianie , śmianiem no ale już nie róbmy z nich papieru toaletowego... @Jacek Dąbrowski - przerażasz mnie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 No cóż... niektórzy zbierają znaczki, inni klej od znaczków, może i są tacy, który papier ( zużyty ?) zbierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Kameraden, umiarkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2013 Szanowny Jacku Dąbrowski, zainspirowany Twoim wpisem napisałem o swoich z działalnością pancernych, skojarzeniach. O umieszczaniu ich wizerunku na tymże papierze nawet nie pomyślałem, tak jak rozumiem, że Ty nie zamierzasz używac podpasek, ktore się pojawiły w Twoim poście ? Nie nadinterpretuj po swojemu ... dążysz do kuriozum i niepotrzebnie wbijasz kij w mrowisko. Poza wszystkim robi się straszny offtop i bardzo proszę dośc. W tym miejscu proszę (póki co) o koniec postów nie dotyczących istoty działalności pancernych.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 16:12 17-12-2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 koniec postów nie dotyczących istoty działalności pancernych"czyli nadal i wciąż można... trolować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Wydzielcie temat pancernych" z ko-ko-ko-ko reko-(nie)-spoko..Bez wątpienia zasługują na takie wyróżnienie. :)A co nowego u super grupy z Żor? No no!Żorska Grupa Operacyjna na ratunek zabytkowi- Na odbudowę bunkra wydaliśmy od zeszłego roku około dziesięciu tysięcy złotych – Adam Gajda z Żorskiej Grupy Operacyjnej koordynuje prace związane z rekonstrukcją schronu bojowego przy ul. Szczejkowickiej. Grupa opiekuje się obiektem od trzech lat. Wcześniej przez lata pomieszkiwali w nim bezdomni." Całość.http://www.zory24.pl/artykul/zorska-grupa-operacyjna-na-ratunek-zabytkowi,2856.htmlTo nie jest ten bunkier który kiedyś podpalili? :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 16:45 17-12-2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Właśnie też tak czytam i już od jakiegoś czasu przeglądając pancernych chodził mi po głowie Pan półkownik" ŻGO, bo reprezentują oni podobny poziom (w ogóle powinni pomyśleć o współpracy). Pamiętam, że Pan półkownik" raczył się ujawnić na forum i początkowo myślałem,że kol. Jacek śladem Półkownika" również chciał bronić swojej grupy - niestety zawiodłem się... A co do bunkra - to nachodzi mnie to samo pytanie które zadał Nadwojciech, czy to ten sam bunkier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Na to wygląda.http://odkrywca.pl/tak-sie-bawi-,694857.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 A teraz odpowiem na pytanie koledze Nadwojciechowi i sobie - tak to jest ten sam bunkier ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 No i kolega mnie uprzedził ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Urbanek" z Żor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Polecam przeczytać komentarze pod artykułem który wrzuciłem w linku ze strony www.zory24.pl.Poprawi każdemu humor na dłuższy czas. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Ja już się z tego nie śmieję bo to tragiczne. Cała sprawa jest...A już nic nie napiszę :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Ale to już nieco stare, chciałem coś napisać, patrzę a tu komentarze z lipca 2010... Podobają mi się komentarze pisane przez mlody Żorok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Dla tej rudej dziewoi stanę się ich fanem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Boer, oni te laseczki biorą z castingów:http://www.maxmodels.pl/forum-temat-tfp,38091.htmlZapewnisz mundur wraz z kolegą z lustrzanką i zabawa gwarantowana :)Zwracam uwagę na nierówną opaleniznę p. Adama. Widocznie w związku z kosztownym remontem bunkra nie starczyło już na samoopalacz.Jest też druga opcja - na co dzień zakłada podkolanówki do krótkich spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Lipek, a to oszuści , już miałem do nich pisać z prośbą o przygarnięcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Też chce do rudej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 26 Grudzień 2013 Share Napisano 26 Grudzień 2013 Nie znam się na umundurowaniu MO, ZOMO itp choć doświadczyłem ucieczki przed nimi w tamtych okropnych czasach, ale najważniejsze jest to, baaaaaa cieszy wręcz, że Oni" biorą w tym udział :-)http://pancerni.eu/zdjecia/category/51-32rwsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Tacy multiinstrumentaliści ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi