Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie podobno z Zaleszczyk wyjechali a ja tam nigdy nie byłem. To raz. A po drugie primo skoro Laskowik ze Smoleniem już nie występują , odtwarzacza do kaset nigdzie nie kupie to dlaczego nie oglądac Pazernych ze Strzegomia? I ich nie podziwiac , nie uwielbiac , nie stawiac ołtarzyków?
Pozdrawiam
Napisano
Boer bez urazy. Nie pisz do mnie per pan . A co do Pazernych to po prostu rozświetlają szarośc zwykłych dni. Kiedyś szło sie do cyrku by zobaczyc klauna a teraz są Pazerni. Moze niedługo w swoich dopasowanych ubrankach wystąpią w Tesco w promocji podpasek? Albo żarcia dla kotów?
Pozdrawiam
Napisano
Raczej papieru toaletowego, we mnie budzą skojarzenia bardziej z obstrukcją niż menstruacją, a koty to skąd inąd sympatyczne zwierzątka i nie trzeba im takiej reklamy michy.
Napisano
Szanowny Jacku Dąbrowski, zainspirowany Twoim wpisem napisałem o swoich z działalnością pancernych, skojarzeniach. O umieszczaniu ich wizerunku na tymże papierze nawet nie pomyślałem, tak jak rozumiem, że Ty nie zamierzasz używac podpasek, ktore się pojawiły w Twoim poście ? Nie nadinterpretuj po swojemu ... dążysz do kuriozum i niepotrzebnie wbijasz kij w mrowisko. Poza wszystkim robi się straszny offtop i bardzo proszę dośc. W tym miejscu proszę (póki co) o koniec postów nie dotyczących istoty działalności pancernych.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 16:12 17-12-2013
Napisano
Wydzielcie temat pancernych" z ko-ko-ko-ko reko-(nie)-spoko..
Bez wątpienia zasługują na takie wyróżnienie. :)
A co nowego u super grupy z Żor?
No no!
Żorska Grupa Operacyjna na ratunek zabytkowi
- Na odbudowę bunkra wydaliśmy od zeszłego roku około dziesięciu tysięcy złotych – Adam Gajda z Żorskiej Grupy Operacyjnej koordynuje prace związane z rekonstrukcją schronu bojowego przy ul. Szczejkowickiej. Grupa opiekuje się obiektem od trzech lat. Wcześniej przez lata pomieszkiwali w nim bezdomni."

Całość.
http://www.zory24.pl/artykul/zorska-grupa-operacyjna-na-ratunek-zabytkowi,2856.html

To nie jest ten bunkier który kiedyś podpalili? :)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 16:45 17-12-2013
Napisano
Właśnie też tak czytam i już od jakiegoś czasu przeglądając pancernych chodził mi po głowie Pan półkownik" ŻGO, bo reprezentują oni podobny poziom (w ogóle powinni pomyśleć o współpracy).

Pamiętam, że Pan półkownik" raczył się ujawnić na forum i początkowo myślałem,że kol. Jacek śladem Półkownika" również chciał bronić swojej grupy - niestety zawiodłem się...

A co do bunkra - to nachodzi mnie to samo pytanie które zadał Nadwojciech, czy to ten sam bunkier?
Napisano

Boer, oni te laseczki biorą z castingów:

http://www.maxmodels.pl/forum-temat-tfp,38091.html

Zapewnisz mundur wraz z kolegą z lustrzanką i zabawa gwarantowana :)

Zwracam uwagę na nierówną opaleniznę p. Adama. Widocznie w związku z kosztownym remontem bunkra nie starczyło już na samoopalacz.
Jest też druga opcja - na co dzień zakłada podkolanówki do krótkich spodni.

• 2 weeks later...
Napisano
Nie znam się na umundurowaniu MO, ZOMO itp choć doświadczyłem ucieczki przed nimi w tamtych okropnych czasach, ale najważniejsze jest to, baaaaaa cieszy wręcz, że Oni" biorą w tym udział :-)
http://pancerni.eu/zdjecia/category/51-32rwsw