zyg-zag Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Gospodarka w zapaści na testy brak kasy, bez obaw Panowie.
steell Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Urodziłem się na Mazurach,mieszkam w Wielkopolsce,śmigam Koreańskim samochodem,noszę Radziecki zegarek,oglądam amerykańskie filmy,ciuchy mam Chińskie,nazwisko Polskie.To kim do ..... jestem?A kim czujesz ze jesteś? Sam musisz się określić.
s_boj Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 ale po co się określać? czy nie lepiej po prostu być... człowiekiem?
Naitmar Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 S-boj, a najlepiej być : http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Homo_sovieticus , czyż nie?
Naitmar Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 A nadto: homo homini lupus est , choć nie wiem co zawiniły te piękne zwierzęta.
Boer Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 A Prawdziwi Polacy" beda w Kielcach paradowac , okazje sobie znalezli ze glowa boli.
zyg-zag Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Boer , czy Ty jesteś ten na i...., pisałeś wcześniej , że ktodzieli Polaków na prawdziwych jest na i....
elpasys Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Powyżej wykazałem, że przez ponad 1500 lat niemieckim sposobem na zjednanie" Polaków było ich zabijanie, zastraszanie i wysiedlanie. Po tak długim okresie prześladowań w Polakach wykształcił się geneotyp zawierający geny nieufności do Niemców. Przy czym geneotyp jest zespół genów danego osobnika warunkujących jego właściwości dziedziczne.Czy teraz, gdy Niemcy znacznie złagodnieli (od kilu lat) i poprzestają na przezywaniu Palaków (cytuję) mendami" i złodziejami samochodów", nastąpi regres w polskich genach i gen nieufności do Niemców zniknie? Wątpię, aby po kilku latach nastąpiła taka zmiana. Na to potrzebne są wieki.
Boer Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Po tak długim okresie prześladowań w Polakach wykształcił się geneotyp zawierający geny nieufności do Niemców".Ja bym dodal jeszcze i wszystkiego co sie rusza i ma odmienmne zdanie" , jak tak popatrzyl to nie ma wokol nacji do ktorej nie mielibysmy jakiegos ale".
elpasys Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Mają rację ci, którzy uważają, że istnieją i publikują się" tutaj ci na I......Związane jest to z tzw. Idiotypem", czyli z genetyczną informacją całej komórki.Dla tych, którzy wolą język niemiecki:Die genetische Information der gesamten Zelle wird als Idiotyp (Idiotypus) bezeichnet.
zyg-zag Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Boer wcześniej dobrze zrozumiałem twój post.
s_boj Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Przy czym geneotyp jest zespół genów danego osobnika warunkujących jego właściwości dziedziczne"Ufff, dobrze, że tylko danego osobnika, bo już się bałem, że chcesz to rozciągnąć na całe społeczeństwo.
osyjan Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 Pozytywną informacją jest również fakt, że nie jest to zaraźliwe ;)
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 Wprost przeciwnie- przenosi się drogą kropelkową przy okazji wymiany płynów ustrojowych...
elpasys Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 Powyżej wykazałem, że w ciągu ostatnich 2.000 lat największe zagrożenie dla Polski zawsze przychodziło z Zachodu. Nawet jeśli niektórym wydawało się, że Wschód im dorównuje.Geremnofile jak zawsze będą chcieli tutaj udowodnić, że wszystkiemu są winni Polacy, rzucając obelgi, plując i oskarżając o bezzasadne patologiczne uprzedzenie do delikatnych, wrażliwych i niewinnych Niemców.
s_boj Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 tia, Polak zawsze w okopie, otoczony sforą podłych, złych wilków, sam nic nie winien, a musi się ciągle odszczekiwać i odgryzać. Samotny, biały rycerz w oblężonej twierdzy. Ludzie, ile pokoleń ma jeszcze żyć poczuciem nieufności do wszystkich w koło i ciągłego zagrożenia? Czytając niektóre wpisy, mam wrażenie, że część forumowiczów śpi z siekierą pod poduszką.
elpasys Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 @s-bojZamiast (3,14)eprzyć farmazony, podaj, gdzie ci którzy śpią z siekierą pod poduszką" napisali nieprawdę, lub pomylili się.Podaj jakieś fakty, a nie ględź jak baba po menopauzie.
ERWIN Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 Powyżej wykazałem, że w ciągu ostatnich 2.000 lat największe zagrożenie dla Polski zawsze przychodziło z Zachodu."Rozumiem że to jakaś wizja historii alternatywnej? Jeżeli nie, to proszę wskaż zagrożenia dla Polski (której jeszcze nie było) w latach 0 - 900 n.e.
dziki pies Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 biją czarnoskórych bo pewnie nie lubią ich muzyki..ja lubię i to bardzo.http://www.youtube.com/watch?v=r-dAOVM1C8M
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 Dziki pies'ie- to nie jest kwestia gustów muzycznych i/lub mojego stosunku do youtuba, ale dlaczego wklejasz z niego linki od czapy do sporej części wątków?Pytanie retoryczne.
s_boj Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 @s-bojZamiast (3,14)eprzyć farmazony, podaj, gdzie ci którzy "śpią z siekierą pod poduszką napisali nieprawdę, lub pomylili się.Podaj jakieś fakty, a nie ględź jak baba po menopauzie."A mogę w drugą stronę? Napisać, gdzie się nie mylą? Będzie mi łatwiej o tyle, że ograniczę się do jednego słowa :). Poza tym - nie mieszaj poziomów, to od początku nie jest dyskusja o faktach, tylko o imaginacjach.
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 Kradzież tablic przez mendę i późniejsza reakcja niestety nie jest imaginacją...
s_boj Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 Tyle, że tej mendzie też się coś przyśniło, wyimaginowało i popchnęło do takich, a nie innych działań. Tu nastąpił niestety rozdział dwóch,według niektórych nierozerwalnych określeń Polak-katolik". Jestem Polakiem, więc usuwam niemieckie krzyże, tylko kurde zapomniałem, że przeważnie jestem katolikiem i powinienem szanować pamięć o zmarłych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.