fala Napisano 13 Kwiecień Napisano 13 Kwiecień 10 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Od dekad nie mogę się nadziwić, kto to shit kupuje. The analysis found R44s had 1.6 deadly accidents per 100,000 hours flown — a rate nearly 50% higher than other civilian aircraft tracked in The Times' report. Miałem okazję tym się przelecieć , nigdy więcej choćby mi płacili krocie. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 13 Kwiecień Napisano 13 Kwiecień (edytowane) 20 minut temu, fala napisał: Miałem okazję tym się przelecieć , nigdy więcej choćby mi płacili krocie. No i bardzo słusznie. Ja też za chińskiego boga nie wsiadłbym do tego. Przeżyłem autorotację w słowackim Hughesie 269 (ale nie w sytuacji awaryjnej, tylko treningowo) i prędzej temu małemu śmiglakowi bym zaufał niż tym R22 i R44. W Polsce nawet multimilionerzy to shit kupują, mimo że byłoby ich stać na porządne śmigłowce. Nie rozumiem tego i nawet nie zamierzam starać się zrozumieć. Edytowane 13 Kwiecień przez Jedburgh_Ops Cytuj
karpik Napisano 26 Kwiecień Napisano 26 Kwiecień https://eurosport.tvn24.pl/akrobatyka-lotnicza/slynny-pilot-rob-holland-zginal-w-katastrofie-przed-zawodami_sto23176654/story.shtml Cytuj
Woodhaven Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Kolizja w powietrzu podczas pokazu Frecce Tricolori. Trzy lub dwa samoloty … na szczęście piloci przeżyli, choć niektórzy odnieśli obrażenia niezagrażające życiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi