Czlowieksniegu Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Aleś mnie mile połechtał :-)A jeszcze bardziej serio- pamiętasz lub i nie, albo wiesz lub i nie, jesienną panikę na Forum? Początkiem był jakiś delikatny i zgoła niewinny fant z rzeczonego działu w Allezło.Miałem okazję, w ramach pracy zawodowej, być biernym podmiotem w krzyżowych kontrolach US i wcale mi do śmiechu nie było a roboty i udowadniania, że nie jestem wielbłądem sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Pewnie, zapodaj jakieś foty to zobaczymy co pismaki nagryzmolili. Już po ostatnim zdaniu jest pewne że to nie lada groźny arsenał. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Wiadomo jak się sprawa kończy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 cierpliwości.takie sprawy ciagna sie miesiącami.Jak gostek jest na wolności to do rozprawy dojdzie pewnie za 6-8 mcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 powiem tak nie mielismy zadnej sprawy zabrana zostala cala kolekcja do ekspertyzy i tyle czekamy na finał.A co do zdjec to mysle ze szybciej by bylo je wyslac eamilem bo moj komputer nie nadaje sie na takie przeroby:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 A zabrali to co na zdjęciach, czy coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Chodzi mi o jakieś inne wykopki uznane za sprawną broń lub z niebezpieczne w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Powiem tak zabrali wszystko co uznali za bron;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 A dużo więcej uznali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 hmm.. Tak duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Przecież każdy policjant wie doskonale że wszelakich napadów dokonuje sie się li tylko przy użyciu mausera 98 , gdyż tylko to gwarantuje 100% powodzenia grabieży ;-) , stary poczciwy mauserek to marzenie każdego mafioza .......... no coment panowie ;-) , takie mamy chore prawo i tego niestety nie zmienimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Szkoda... naprawdę szkoda kolekcji. A przepisy są specjalnie tak ustawione, aby nie opłacało się legalizować broni - w końcu za coś muszą być premie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Tak masz racje.Mam tylko jeszce jedno pytanie czemu policja nie sciga tych ktorzy penetruja groby aby zdobyc wiadomo nie jest latwo trafic taka ...... na goracym uczynku jest w mojej miejscowoci kilka takich osob. Znalazł sie konfident sprzedal zrobil grila napil sie wódki i teraz jest zadowolony z zycia. Ehhh... Brak słówPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 22:24 29-11-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 kolejne bluzgi na Forum zostaną nagrodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Cdn.:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam!!!Powracam do sprawy po długiej przerwie dostałem juz ekspertyze i dokładnie ja studjuje. A za 30 dni bedzie dopiero sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam. Zeskanuj ją to może razem ją przestudiujemy. Ciekaw jestem bo jestem z z niedalekiego sąsiedztwa.Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Witam!!chciałbym wam wszystkim oznajmic ze wygrałem sprawe dotyczaca arsenału broni w moim mieszkaniu trwało to okolo 3 miesiency.I wszystko wroci do mnie do domuTakze nie wolono zostaic sprawy na pastwe losu trzeba walczyc o swoje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Gratulacje kolego opisz pokrótce co i jak.Kto pomagał w zakończeniu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 kto pomagał?? internet :DPosiedzałem poczytałem ekspertyzy pozaznaczałem sobie odpowiednie wypowiedzi eksperta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Dołączam się do gratulacji ;) Tak trzymać!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Prokuratura ma prawo odwołać się od wyroku pierwszej instancji, zrobiła to czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 sprawa została umozona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Gratulacje -tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Witam!!Po tak długich bojach wszystko to co policja mi zabrała w poniedziałek mi odda.Także nie ma rzeczy nie możliwych :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.