piotrek123 Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 Przeglądając galerie wp natknąłem się na pewne foty, w pierwszym momencie wywołały u mnie żałość lecz później żal i współczucie. Jak to (ludzie) mogą się tak skrzywdzić na całe życie,co oni nie myślą o swojej przyszłości. Jak uważacie czy da się ich jeszcze zresocjalizować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Myślę że w tak ciężkich przypadków uratować się już nie da,jedyna resocjalizacja jaką można w tym wypadku zastosować to ta jaką stosowali czerwonoarmiści względem SS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 W temacie. W tv widziałem kiedyś reportaż o gangu skinheadów w jednym z amerykańskich więzień. Jeden z osadzonych był Żydem, co nie przeszkadzało mu byc skinheadem ;) Ciekawie wyglądała wytatuowana gwiazda Dawida na lewym ramieniu, a swastyka na prawym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Tego drugiego to chyba ktoś resocjalizował już co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Jak to (ludzie) mogą się tak skrzywdzić na całe życie,co oni nie myślą o swojej przyszłości"Najprawdopodobniej ich plany życiowe" już nie uwzględniają przebywania poza zakładem penitencjarnym.Faktycznie, drugiego już chyba próbował ktoś zresocjalizować, sądząc po kształcie kichawy nie pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 na youtube sá filmy pod tytułem Najcięższe więzienia" albo jakoś tak, jeden odcinek jest o bractwie aryjskim i popaprańcach takich jak ci na zdjęciach. Bardzo się ubawiłem słuchając argumentów tych szumowin przemawiających za ich wyższością. A temu na drugim zdjęciu to już zrobiono oklep za tą swastykę:))) i słusznie. liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Macie pomysł na resocjalizację tej niuni? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Zapomniałem z wrażenia o fotce...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Chłopaki z podziemia mieli - maszynka do strzyżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 nie mylmy pojecia skinhead z politycznym bagnem.pojęcie nazi-skinhead nie ma racji bytu, bo subkultura pochodzi z jamajki..to zwykli ograniczeni mentalnie bojówkarze, którzy nigdy nie zaznali nawet grama nazizmu na skórze wlasnej czy przodków..Żyda widzieli najwyżej w TV, 90% z nich nie wie kim był Nietzsche, a pojęcie" o zyciu dziedzicza po starszych kolegach, którzy ucza małych gnojkow rasizmu i innego chłamu..Niestety ale narodowy socjalizm upadł kilkadziesiąt lat temu, i jak kazdy socjalizm, jest czyms, co nie ma racji bytu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 dis 4 nazis :)http://www.demotywatory.pl/komentarze/1216#komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Więzienie to wczasy", za nasze podatki. Albo kamieniołom i swobodne" rzeźbienie w kamieniu. Lub wojsko tylko nie obecne! Takie bez Ordynariatu polowego i Pani oficer pedolog", wystarczy dobry dc-a kompanii + kilku energicznych podoficerów i chłopaki by po trzech godzinach nie wiedziały, czy aby się na tej kompanijce nie urodzili!!!!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Total- jesteś mi dłużny płyn i ścierkę. Monitor z kawy wytarłem, ale z klawiaturą nie pójdzie tak łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Oczywiście pumeks do zdzierania tatuaży wydawał bym za pieniążki skarbowe".Ostatecznie demokrata jestem! i socjał!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Zdiecia ktore pokazujesz to amerykanscy neo-kretyni. Nie ma takiej mozliwosci i nie da sie takich typow zresocializowac. Nie powinni oni wywolywac tez zalosci lub zalu. To sa jednostki do odstrzalu, i tak juz kolega zauwazyl, przyszlosc poza zakladem wieziennym lub psychicznym zostala przez nich, albo dla nich wybrana juz dawno temu. Przy okazji to sa pionki najczesciej pochodzace z dolow spolecznych, z przeszloscia przemocy i wyzysku. Wykrzykuja chasla przez kogos innego napisane, przewaznie nie maja nawet ukonczonych 8-smiu klas szkoly i sa wykozystywani w bojowkach przez innych bardziej inteligentych lecz nadal patologicznych debili, ktorzy daja mi poczucie bycia w grupie (ktora jest oczywiscie od wszystkich lepsza). Wedlug mnie powinni takich po 10-tym areszcie uzywac jako dawcow organow, przynajmiej sie cialo nie zmarnuje...Oczywiscie ten typ czlowieka" nie jest ekskluzywny dla ialych" amerykanow. W USA, sa grupy tak samo ciemnych umyslowo murzynow, aziatow, czy tez meksykanow z gett i slamsow wiekszych miast. A tu podaje watek o podobnych przypadkach:http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=646628#772281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Powiem tak tauaże ładne.Ale gdzie na na twarzy takie cos.Mogli to sobie na (Y) zrobic ale nie tam.A tego w polsce widzieliscie co miał HWDP na czole i siedział w wiezienu.Jak to mówia sa ludzie i Parapety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 no powiem że ten pan z 2 fotki to jakiś taki zaspany jest czy coś mu do oczu wpadło.ale takie wzorki na Faciacie to pewnie panowie raczej nigdy na wolność nie wyjda(oby nie wyszli ).tylko współczuc takim ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Ameryka Ameryką - dla nich Kaczor Donald i A.H to ten sam poziom abstrakcji. Jak Z Hare Kryszna w Polsce, z hinduizmem ma to tyle wspólnego, co cepelia z muzeum etnograficznym. Mnie zawsze co innego zastanawiało: Jak w naszej części Europy udaje się pogodzić takim gościom pewien dylemat: Z jednej strony kult malarza, z drugiej wiedzę, że rzeczony malarz i jemu podobni mieliby ich za g...no? Syndrom zbitego psa? Poczucie braku wartości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Tatuaże też będą...:http://www.youtube.com/watch?v=iFruWxzcYpo&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 fajny filmik:D, czy w 53sekundzie nie pojawia sie przypadkiem nuż hitlerjugend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Typ z drugiej fotki coś niewyraźnie wygląda...Pewnie nie wie co to rutinoscorbin, biedactwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Stary, dobry produkt rodem z Australii z młodym Gladiatorem" w roli głównej. Faktycznie, sztylet HJ we własnej osobie. Ok. 1:40 oraz przy okazji finalu nawet w akcji... .Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 jak patrze na tych ludzi" to mi sie niedobrze robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.