Skocz do zawartości

A co żesmy jeszcze nie wykopali?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ja mam jeszcze kilka rzeczy do wykopania - po pierwsze primo o, czego nie zgubiłem", po drugie primo koń ze złotymi kopytami, po trzecie primo czechosłowacka odznaka marynarki wojennej:-)
Napisano
daniel: jeżeli istnieją guziki czechosłowackiej marynarki wojennej, to ja wierz w to ze jest i odznaka! :P
a do URcentego codziennie rano i wieczorem odmawiam litanię ;-)
pozdro!
Napisano
niemczyzna mnie nie kręci..
Kowal, trzeba by go najpierw mieć, a w tym kraju mozna tylko 50cm pod ziemią.. bo tam się sam zdekuje.. ;)
pozdro!
Napisano
polskich tankietek chyba jeszcze nikt nie wykopal :P tygrysa w polsce chyba nikt nie trafil. Nie wiem czy thompsony był znalezione kiedys w PL a były na wyposazeniu AK w powstaniu ze zrzutow :)
Napisano
Thompsona chyba trafili w kanałach na Starym Mieście w Warszawie ale to było lata temu i w sumie nie wykopany a wypłukany raczej. Z resztą informacja z 3 ręki więc nic pewnego.
Napisano
W okolicznych stawach i bagnach czeka na mnie jeszcze kilka Tygrysów", no może Panter"... Czekam aż śnieg stopnieje i do roboty!
Napisano
Kolega w latach 80-tych znalazł kiedyś thomsona na strychu,matka mu zabrała i oddała wujowi a ten gdzieś go dalej pchnął.No cóż jak się ma naście lat to się niema rozumu :((
Napisano
chyba tego nikt nie wykopał
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/10/Luftfaust.JPG
a poza tym fajna wyrzutnia ten Fliegerfaust czy jak kto woli Luftfaust

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie