knieszkowiecki Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Jedyne co mogę dodać, z mojej strony ,po oglądnięciu nowego wcielenia 7mki tozajebiście" .Gratuluję
PATRON Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 witam, zapraszam serdecznie w dniu jutrzejszym na godzinę 11.00 na relację z odbudowy 7TP najświeższą w programie Było nie minęlo" program TVP INFOmam nadzieję że się wszystkim spodoba...PZDR PATRON - FWP
meserek Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 No to pooglądane... Macierewicz wygrał z 7TP. Czy zawsze musi być jakaś ważna konferencja prasowa w sobotę o 11:00?
Paweł80 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 K...A!!! od rana czekałem śpieszyłem się żeby z robotą zdążyć i obejrzeć!!!siadam i aż mnie krew zalała!!!
rjp71 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Mnie,także zaistniała sytuacja delikatnie(baaaardzo delikatnie) mówiąc zirytowała.
Creek Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 O 1.45 w nocy ma być niby powtórka. Więc może dadzą dzisiejszy odcinek. Tylko żeby to nie była powtórka dzisiejszego odcinka zdrad i spisków"
knieszkowiecki Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Jak zwykle pająk wił sieci".Spisek bespieki.
balans Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 I ja z wypiekami na twarzy włączam o jedenastej telewizor i co widzę ? Słynne oczy pana Antoniego!Czy te oczy mogą kłamać?Chyba nie...
jacenty2004 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Nic nie kumam. Mieli odbudować czołg ,a zbudowali Macierewicza ? !!! :)
Widd39 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Urażę Was ale się cieszę, że nie było! Nie mogę w Anglii odpalić TVP Info na kompie. Moze mi się uda do wyświetlenia. :)
balans Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 I Ty Acerze wyznawcą spiskowej teorii dziejów?!Tego się po Tobie nie spodziewałem!
Jendrass Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Nie pierwszy już raz emisja Było, nie minęło..." zostaje z niewiadomych przyczyn odłożona ad actam z acji ważniejszych wydażen bieżących..". Wszyscy myśle tutaj jesteśmy rozaczarowani, a już z pewnością osoby współtworzące porgram. Powtórka ok 1? poczekam, myśle że warto.Pozdrawiam bohaterską załogę PROJEKTU 7TP vol 2008 !
Creek Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Twardo siedziałem do tej prawie 2 w nocy. I sie trochę rozczarowałem. Może przez to że tyle czekałem. Liczyłem że coś pokarzą z nowych zdobyczy (Czy to znaczy że nic nie ma ...). A tu pokaz robienia dziury wiertarką. Trzeba było powiedzieć przynajmniej jaki jest aktualny stan oryginalności. Tak PI*oko w procentach. Po prostu liczyłem na więcej konkretów.
knieszkowiecki Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Ja sobie nagrałem i faktycznie niewiele pokazali.Tylko wiadomo że prace idą do przodu! Robią to fachowcy i zapaleńcy. A ogrom pracy jakiej dokonali i ile jeszcze jest przed nimi powala. Ktoś kto oczekiwał, że zobaczy teraz całego anka" to nie powinien tego oglądać.Gratuluję jeszcze raz i ponawiam pytanie o cegiełki?????Może na zlocie w Bielsku albo na Bzurze (jeśli nie Macie czasu na wysyłki). Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na dalsze efekty Waszych prac, no i oczywiście na zdjęcia.
Creek Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 (...) kto oczekiwał, że zobaczy teraz całego "tanka ..."Nawet przez chwile takiej myśli nie miałem ...
akagi Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Przykro mi acer, ale polityka w osobach ma na razie nas w .... . W każdym razie nie pomaga. Jeśli warto wspominać o czymś to o ogromnym wsparciu i pomocy Pana Prezydenta Ryszarda Kaczorowskiego i Jana Tarczyńskiego , dyrekotra biura Pana Prezydenta w Londynie. I to tyle jeśli chodzi o polityków". Mamy nadzieję, że to się zmieni. Miło mi poinformować, że wreszcie ruszyła budowa strony WWW. Lepiej późno niż wcale. Mam nadzieję, że wystartujemy do ... 1 kwietnia :)))))pozdrawiamakagi - FWP
JSJ Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Patronie, Panowie Rekonstruktorzy!To juz trzeci watek, w którym pojawily sie pytania o plyte z okienkiem. Wyjasnienie niby padlo, ale nie jest dobre - przykro mi. Wprawdzie okazuje sie, ze te przeróbkowe ciagniki mialy okna po obu stronach, ale przeciez nie o ciagnik tu chodzi.Patron pisze o podfrezowaniu pod pierscien podwiezowy". Pisalem nie raz i nie dwa, ze podfrezowanie jest pod plyty podwiezowe, ze jest po obu stronach i ze mozna to zobaczyc na zdjeciach archiwalnych. Trudno, napisze jeszcze raz:Lewa strona rózni sie od prawej tylko tym, ze plyta bezposrednio pod wieza jest wysunieta przez to wyciecie poza obrys skrzyni, a do tej wysunietej czesci oraz bocznej plyty przymocowany jest zewnetrzny katownik.Mam nadzieje, ze to tylko Patron raczyl sie pomylic, a w ogóle wszystko jest OK. Tylko, ze przy tym sposobie prezentacji owe najbardziej dyskusyjne fragmenty sa wciaz nie do zobaczenia na tyle wyraznie, aby pozbyc sie obaw.- Jan Jedryka
PATRON Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 jsj - oczywiście ma rację w kwestii że podfrezowanie jest nie pod pierścień a pod płyty podwierzowe , moja pomyłka , natomiast w kwestii drugiej strony to zapewniam że tam podfrezowań nie ma żadnych , Janie - przywiozę zdjęcia to obejrzysz oryginał blachy.PZDR PATRON
JSJ Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 I o to chodzi; trzymam za slowo. Jesli tak jest, to by znaczylo, ze trafila sie Wam jakas rzadkosc, moze z najpózniejszej produkcji. Jest coraz ciekawiej. Heja.
knieszkowiecki Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Oglądałem wczoraj Było nie minęło".To będziecie mieli komplet 7TP i TK3.Właśnie miałem pytanie czy będzie możliwość zobaczenia ich razem, a po programie mam odpowiedż.Czy będziecie je restaurować jednocześnie czy po kolei?A czy wiadomości będziecie przekazywać jak z 7ką?Powtarzam się GRATULACJE
Jendrass Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Wczoraj leciało Było..." ? o rany i przegapiłem, o co chodzi z tym TK3 ? coś znaleziono/przwieziono/odkopano - PATRON ?! Jeśli przegapiłem takiego news`a to bolewam się rumieńcem wstydu. Proszę kogoś z grona o przybliżenie treśi programu i związku ajemniczego TK3" z PROJEKTEM 7TP. Gratuluje jeszcze raz :)!
yoony Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 osobiście chciałbym zobaczyć te kilka TK-S'ów które już w tej chwili po polach rekonstrukcji historycznych harcuje"
knieszkowiecki Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Program był w sobotę a ja go miałem nagranego.TK3 jest w ękach" 7TP maniaków, więc jest szansaże będzie jeździć!Silnik to nie problem ,Polak potrafi, a FWP to napewno.
pomsee Napisano 13 Luty 2008 Napisano 13 Luty 2008 Może trochę szzcegółów w sprawie Tk3. Jaki jest stan pojazdu? Z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem widzieć Było, nie minęło"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.