knieszkowiecki Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Jedyne co mogę dodać, z mojej strony ,po oglądnięciu nowego wcielenia 7mki tozajebiście" .Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 witam, zapraszam serdecznie w dniu jutrzejszym na godzinę 11.00 na relację z odbudowy 7TP najświeższą w programie Było nie minęlo" program TVP INFOmam nadzieję że się wszystkim spodoba...PZDR PATRON - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meserek Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 No to pooglądane... Macierewicz wygrał z 7TP. Czy zawsze musi być jakaś ważna konferencja prasowa w sobotę o 11:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 K...A!!! od rana czekałem śpieszyłem się żeby z robotą zdążyć i obejrzeć!!!siadam i aż mnie krew zalała!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Mnie,także zaistniała sytuacja delikatnie(baaaardzo delikatnie) mówiąc zirytowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creek Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 O 1.45 w nocy ma być niby powtórka. Więc może dadzą dzisiejszy odcinek. Tylko żeby to nie była powtórka dzisiejszego odcinka zdrad i spisków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Jak zwykle pająk wił sieci".Spisek bespieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 I ja z wypiekami na twarzy włączam o jedenastej telewizor i co widzę ? Słynne oczy pana Antoniego!Czy te oczy mogą kłamać?Chyba nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Nic nie kumam. Mieli odbudować czołg ,a zbudowali Macierewicza ? !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Antoni Macierewicz = FWP ? hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Urażę Was ale się cieszę, że nie było! Nie mogę w Anglii odpalić TVP Info na kompie. Moze mi się uda do wyświetlenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 I Ty Acerze wyznawcą spiskowej teorii dziejów?!Tego się po Tobie nie spodziewałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Nie pierwszy już raz emisja Było, nie minęło..." zostaje z niewiadomych przyczyn odłożona ad actam z acji ważniejszych wydażen bieżących..". Wszyscy myśle tutaj jesteśmy rozaczarowani, a już z pewnością osoby współtworzące porgram. Powtórka ok 1? poczekam, myśle że warto.Pozdrawiam bohaterską załogę PROJEKTU 7TP vol 2008 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creek Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Twardo siedziałem do tej prawie 2 w nocy. I sie trochę rozczarowałem. Może przez to że tyle czekałem. Liczyłem że coś pokarzą z nowych zdobyczy (Czy to znaczy że nic nie ma ...). A tu pokaz robienia dziury wiertarką. Trzeba było powiedzieć przynajmniej jaki jest aktualny stan oryginalności. Tak PI*oko w procentach. Po prostu liczyłem na więcej konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Ja sobie nagrałem i faktycznie niewiele pokazali.Tylko wiadomo że prace idą do przodu! Robią to fachowcy i zapaleńcy. A ogrom pracy jakiej dokonali i ile jeszcze jest przed nimi powala. Ktoś kto oczekiwał, że zobaczy teraz całego anka" to nie powinien tego oglądać.Gratuluję jeszcze raz i ponawiam pytanie o cegiełki?????Może na zlocie w Bielsku albo na Bzurze (jeśli nie Macie czasu na wysyłki). Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na dalsze efekty Waszych prac, no i oczywiście na zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creek Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 (...) kto oczekiwał, że zobaczy teraz całego "tanka ..."Nawet przez chwile takiej myśli nie miałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Przykro mi acer, ale polityka w osobach ma na razie nas w .... . W każdym razie nie pomaga. Jeśli warto wspominać o czymś to o ogromnym wsparciu i pomocy Pana Prezydenta Ryszarda Kaczorowskiego i Jana Tarczyńskiego , dyrekotra biura Pana Prezydenta w Londynie. I to tyle jeśli chodzi o polityków". Mamy nadzieję, że to się zmieni. Miło mi poinformować, że wreszcie ruszyła budowa strony WWW. Lepiej późno niż wcale. Mam nadzieję, że wystartujemy do ... 1 kwietnia :)))))pozdrawiamakagi - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSJ Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Patronie, Panowie Rekonstruktorzy!To juz trzeci watek, w którym pojawily sie pytania o plyte z okienkiem. Wyjasnienie niby padlo, ale nie jest dobre - przykro mi. Wprawdzie okazuje sie, ze te przeróbkowe ciagniki mialy okna po obu stronach, ale przeciez nie o ciagnik tu chodzi.Patron pisze o podfrezowaniu pod pierscien podwiezowy". Pisalem nie raz i nie dwa, ze podfrezowanie jest pod plyty podwiezowe, ze jest po obu stronach i ze mozna to zobaczyc na zdjeciach archiwalnych. Trudno, napisze jeszcze raz:Lewa strona rózni sie od prawej tylko tym, ze plyta bezposrednio pod wieza jest wysunieta przez to wyciecie poza obrys skrzyni, a do tej wysunietej czesci oraz bocznej plyty przymocowany jest zewnetrzny katownik.Mam nadzieje, ze to tylko Patron raczyl sie pomylic, a w ogóle wszystko jest OK. Tylko, ze przy tym sposobie prezentacji owe najbardziej dyskusyjne fragmenty sa wciaz nie do zobaczenia na tyle wyraznie, aby pozbyc sie obaw.- Jan Jedryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 jsj - oczywiście ma rację w kwestii że podfrezowanie jest nie pod pierścień a pod płyty podwierzowe , moja pomyłka , natomiast w kwestii drugiej strony to zapewniam że tam podfrezowań nie ma żadnych , Janie - przywiozę zdjęcia to obejrzysz oryginał blachy.PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSJ Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 I o to chodzi; trzymam za slowo. Jesli tak jest, to by znaczylo, ze trafila sie Wam jakas rzadkosc, moze z najpózniejszej produkcji. Jest coraz ciekawiej. Heja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Oglądałem wczoraj Było nie minęło".To będziecie mieli komplet 7TP i TK3.Właśnie miałem pytanie czy będzie możliwość zobaczenia ich razem, a po programie mam odpowiedż.Czy będziecie je restaurować jednocześnie czy po kolei?A czy wiadomości będziecie przekazywać jak z 7ką?Powtarzam się GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Wczoraj leciało Było..." ? o rany i przegapiłem, o co chodzi z tym TK3 ? coś znaleziono/przwieziono/odkopano - PATRON ?! Jeśli przegapiłem takiego news`a to bolewam się rumieńcem wstydu. Proszę kogoś z grona o przybliżenie treśi programu i związku ajemniczego TK3" z PROJEKTEM 7TP. Gratuluje jeszcze raz :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 osobiście chciałbym zobaczyć te kilka TK-S'ów które już w tej chwili po polach rekonstrukcji historycznych harcuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Program był w sobotę a ja go miałem nagranego.TK3 jest w ękach" 7TP maniaków, więc jest szansaże będzie jeździć!Silnik to nie problem ,Polak potrafi, a FWP to napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Może trochę szzcegółów w sprawie Tk3. Jaki jest stan pojazdu? Z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem widzieć Było, nie minęło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.