balans Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 A ja myślałem, że to dla Ciebie będzie komplement:-]]]]A zresztą nie wymieniłem żadnego nicka!!!PAX DECET ALMA HOMINEM, GAUDET FERA BELUA BELLO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Hehe...a czy ja wymienilem jakiś nick ?Si cupias pacem, linguam compesce loquacem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Jakiegoś alansa" odmieniłeś chyba przez wszystkie przypadki.SI FECISTI, NEGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Jakiegoś tam może i wymienilem, ale w zupelnie innym kontekście.Amat victoria curam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Błagam, nie mówcie po czeczeńsku. Nic z tego nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Mowglyn, moja dobra rada - ucz się się czczeńskiego bo to [i Koran] przyszłość w tym naszym bardzo dziwnym kraju nad Wisłą!I pomyśleć, że ja się go już uczyłem w pradawnych czasach, bo jeszcze za Gomułki...Kindzal, tak na zakończenie:ABSIT OMEN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 To łacina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Calamitosus est animus futuri anxius et ante miserias miser ...Miast studiów koranicznych i nauk języka, polecam taką oto książkę :http://www.ksiazka.net.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Kindzal! Odnoszę nieodparte wrażenie, że masz coś wspólnego ze specsłużbami... . Tyle czasu gardłujesz publicznie za islamistami i... nic się nie dzieje. Zero zatrzymań, zero rozmów zapoznawczo-ostrzegawczych... . Jesteś ponad tym wszystkim? Pachnie mi to PROWOKACJĄ.Takie sobie pozdro :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 taaa uwazaj zeby ciebie specsluzby nie namiezyly z jakiego kompa (w godzinach pracy pewnie) klikasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Heh, jakby służby specjalne miały zajmować się każdym awiedzonym rewolucjonistą" (Kindzal, bez urazy oczywiście) to musieliby pozamykać połowę studentów-pacyfistów i lewackich bojowników knajpianych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Mowglyn jestem pod wrażeniem, rozpracowaleś mnie ! Przyznaję, jestem delegowany". Ostatnio pojawil się bowiem pewien poważny problem, tu cytat: Do Polski docierają nowe ostrzeżenia o zagrożeniu terrorystycznym. Jak mówił podczas policyjnej konferencji naukowej w Poznaniu poświęconej m.in. tym problemom Ryszard Lonca, specjalista do spraw terroryzmu: W Polsce od pewnego czasu obserwuje się wzmożone zainteresowanie członków niektórych grup etnicznych (głównie Albańczyków i Czeczenów) materiałami wybuchowymi z tzw. odzysku. To ładunki wydobywane z niewypałów na poligonach i miejscach bitew z czasów II wojny. Służby specjalne zainteresowały się ostatnio sprawą wybuchu w daczy pod Pułtuskiem. Zginęły dwie osoby, a kilka odniosło rany. Okazało się, że na posesji należącej do ofiar tego dramatu znajdują się duże ilości środków wybuchowych pochodzących z niewypałów znajdowanych w miejscowych lasach. Powiązano z tym inny fakt – właścicielom tutejszych domków letniskowych oferują swoje usługi osobnicy przedstawiający się jako uchodźcy z Czeczenii. Za drobnym wynagrodzeniem godzą się wykonywać prace porządkowe. Istnieje prawdopodobieństwo, że ich zainteresowanie tym rejonem wynika z faktu, że w podpułtuskich lasach wciąż można trafić na niewypały bogate w środki wybuchowe. Eksperci są przekonani, że zagrożenia terroryzmem nie należy bagatelizować. Dlatego każdy sygnał o niepokojących zjawiskach natychmiast stawia w stan podwyższonej gotowości służby specjalne. " Polityka Nr 20 (2504)Przedmiotem wnikliwego rozpracowania są osoby zafascynowane dzialaniem zbrojnych band, dzialających na terenie Polski po 1945 r...Niestety, w wyniku dekonspiracji jestem zmuszony...zmienić nick. But...I'll be back ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1595778,0,1,rosja-konczy-wojne-w-czeczenii,wiadomosc.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 10:55 16-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Rosja zakończyla" wojnę, tymczasem:23 kwietnia w wyniku wybuchu pocisku w centrum Groznego ciężko ranny został wojskowy dowódca miasta pułkownik Igor Makejew. Aktywność partyzantów wzrosła tak bardzo, że sztab generalny sił federalnych od 24 kwietnia przywrócił stan wojenny w trzech rejonach republiki: szalińskim, wedeńskim oraz szatojskim.W dwóch górskich rejonach Czeczenii – itum-kalińskim i wiedieńskim – od 20 kwietnia prowadzone są działania militarne przeciwko czeczeńskim bojownikom, którzy zamierzają przedrzeć się do Groznego i dokonać spektakularnych akcji dywersyjnych – poinformowało dowództwo sił federalnych w Czeczenii.http://korrespondent.net/russia/815293http://korrespondent.net/russia/812970http://news.bigmir.net/world/131501/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Czy forum odkrywcy jest już biurem prasowym partyzantów czeczeńskich ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Nic o tym nie wiem. Może Kindżał ma imperatyw robienia bieżących briefingów? Co do powodów Nim kierujących, nie ma chyba sensu dyskutować.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 A ja pomimo swojej niechęci do czeczeńców, dobrze się bawię przy Kindzale i jego wpisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Wiadomo że forum nie jest biurem prasowym,a ja nie jestem rzecznikiem. Mam jednak taki zwyczaj, że lubię prostować falszywe/niepelne informacje, czego przykladem są powyższe posty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Taa? A skad wiesz co jest prawda ,a co fałszem ? Obie strony maja tendencje do zawyzania strat przeciwnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Wiadomo że forum nie jest biurem prasowym,a ja nie jestem rzecznikiem"...mam wątpliwości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Jakie tam walki ,awet filmikow nowych z akcji nie ma. Tylko w tych dostepnych na YouTube ciagaja sie po lasach i jedza zupki chinskie...Chyba malo tam juz czeczencow ,sama miedzynarodowka arabska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Acerze: litości !Piku, ja wiem, że żadna ze stron nie operuje obiektywną prawdą i nie wnikam w liczbę strat. Chodzi o to żeby ujawnic ogrom falszu i zaklamania jakim operuje rosyjska propaganda oglaszając kolejne fikcyjne sukcesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Oraz Czeczeńcy" głoszący swą chwałę. W sumie mogliby przenieść swój konflikt na YouTube , efekt byłby ten sam a Czeczeńcy bez cudzysłowu mogli by się zająć normalnym życiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 zaklamania jakim operuje rosyjska propaganda oglaszając kolejne fikcyjne sukcesy"Rosjanie i Kadyrow bezapelacyjnie kontrolują całą republikę-oni nie potrzebują propagandy. To raczej te biedne niedobitki partyzantów, kryjące się po górach, ogłaszają fikcyjne sukcesy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Erihu, pokaż mi artykuly w polskiej prasie z ostatnich tygodni, w której Czeczeńcy gloszą swoją chwalę" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.