Manierkarz Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 może nie absurdalny ale zawsze cos.Kiedys byłem na spacerze i widze cos niebieskiego o chwytam to a wychodzi pagon majora lotnictwa lwp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 a chcesz do kompletu pagon kapitana? zimowy i letni będzie początek kolekcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front 45 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 To jest dopiero absurdalny fant!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 To sie uśmiałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 WWWWWWWWWWWRRRRRYYYY i do tego jeszcze szlag trafił trzonek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Jak narazie to są moje śmieszne fanty. Z jednego dołka :D http://img146.imageshack.us/img146/6486/pict1308pg8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 front 45.Gdzie jest druga połówka?.Czyżby została w d.................e.:).ozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 front 45, sam odkopales te blaszke???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 1000 Watt-zaopatrz sie w fiskarsa to takie problemy znikna:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front 45 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Tak, wykopałem ową blaszkę osobiście:) Ktoś zakopuje takie w moich rejonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loszo_ZCH Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Sobotnie popołudnie, spacer po lesie, w jednej z ziemianek całkiem spory sygnał, kopie okolo 40 cm pojawia sie zarys jakiejs skrzynki, pospiesznie kopie dalej, słysze jak cos sie w skrzynce telepocze, mysile sonie amunicja , albo jakies granaty, udaje mi sie wydobyc owy pojemnik , idwieram wieko a tam co 17 zaworów, calowych, 1/2 cala itp, w srodku lasu, po jakie cholere... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 No i pare PLN-ów będzie na skupie złomu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Środek lasu, żadnego sygnału nagle wychodzi papiak z nierdzewki:OTaki odgrzany kotlet:)PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Koledze Rabat ostatnio po złapaniu sygnału z dołka wyskoczyła żaba:)Że też musiała się zagrzebać w miejscu gdzie był sygnał..Ale kolegę wystraszyła porządnie:)Co do innychSkraj drogi,niskie kłącza jeżyn,czy innych kolczastych badyli,piękny,mocny sygnał,uklęknąłem,wykrywka na bok,saperka w łapki i pierwsze wbicie..Potem naliczyłem na sobie 9 wbić..trafiłem idealnie na ziemne gniazdo os..Co tam w trawie piszczało już się nie dowiedziałem..Rabat też miał podobną historię pod Lelowem na zlocie,ale dziabnęły go tylko dwie,ja myślałem że zejdę,szczęściem że nie użądliły w szyje albo twarz.Z najgorszych to też kiedyś krówsko trafiłem(czy całe nie wiem-nie kopałem dalej),nie wiem od czego był w niej sygnał,kolczyk czy złote zęby..Mały dołek,wkładam rękę,macam,macam,coś jak lotka od ogórka..Rozruszałem,wyjąłem,cały paskudny łeb krowy,w dołku złapałem za oczodół i tak wyjąłem.Ze dwa miesiące już pewnie leżała,pamiętam jak coś ze łba wypadło,coś się oderwało,robactwa pełno na niej było aż się ruszało,śmierdziało padliną niemiłosiernie,puściłem pawia i uciekłem..Rzecz się działa pod Nieporętem:)To chyba takie najbardziej absurdalne fanty,innych typu szafa,kibel,wanna,gruz,polmosy nie liczę bo ludziska wywalą wszystko,dosłownie wszystko i te rzeczy nie dziwią tylko smucąKiedyś pawel888 dziabnął butelkę z płynem,tak 1/4zawartości z ruskiej ziemianki.Coś w niej grzechotało.Wylaliśmy:atrament i ziarenka prochu,jak z dwóch mośków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Moja historia obrzeża lasu parę okopów brak sygnałów i nagle jest kopie i trafiam słoik a w nim kartka wyciągam z niecierpliwością i czytam a tam napisaneHA HA HA WŁAŚNIE ZNALAZŁEŚ SKARB. JESTEŚ WŁAŚCICIELEM 1.00000000 $$$$" i znów HA HA HA, an a drugiej stronie ŻYCZĘ TOBIE ŻEBYŚ ZNALAZŁ PRAWDZIWY SKARB.Dorzuciłem 2 łuski od mauzera i znów do gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Na początku grudnia br. jak już wracałem z lasu przed samym autem malutki sygnał- jak odłamek, ale nic to kopie. Jakie było moje zdziwienie gdy poczułem miękko i ciepło:O -wsadziłem łape w gniazdo jaszczurek:) takie malutkie z pomarańczowymi brzuchami:D zakopałem, i poszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 7 kos, 7 łopat (w tym Polska saperska) do tego kilka garnków z jednego dołka, a 2 metry dalej dwie szyny kolejowe długości około 3m. Poszły na złom i pierwszy wykrywacz Smętek się zwrócił ;) Jak znajdę zdjęcia na dysku albo kabel do telefonu to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Rok temu święta, ciotka przywiozła jakąś pieczeń na półmisku...Później patrze leży sobie talerzyk na zlewie a tu piękna wrona :) Luftwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 W naprawde zapuszczonym i niedostępnym miejscu.Duży, głęboki sygnał...i co było?Odkurzacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 kopanko w pobliżu latarni oświetleniowej, mocny sygnał,dołek głęboki i wkońcu jest !!listwa uziemiająca od latarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Spodziewałeś się skrzyni z bursztynową komnatą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 U mnie to chyba będą gaśnice,duże butle chyba z 120cm wysokości zakopane w lesie parę kilometrów od najbliższej miejscowości.No i żeliwne rury kanalizacyjne też zakopane w lesie ale to pamiątka po powojennym poligonie.Ktoś zakopał i ja znalazłem.Przynajmniej ładne parę stów było za to na złomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ja mam szczęście do dziwnych fantów wkopanych w ziemię pionowo. Co się musiałem z nimi naszarpać, to moje... Najdziwniejsze do tej pory, to rower (chyba Wehrmachtu, a pod spodem był drugi) i sporej wielkości tara do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 parę lat temu w lesie w bardzo trudnym terenie wyszedł mi świetny zestaw ;) kilof,motyka,łopata i łom :)) wszystko w jednym dołku innym razem z około 50cm w grubych korzeniach --aluminiowy czajnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 mój najdziwniejszy fant i to z dzisiaj idę polem sygnał kopię sreberko a w nim coś zawinięte po odwinięciu bardzo ostrożnie okazało się że to hak nówka sztuka jak sie zerwie przy lince od samochodu jak znalazł . Chodziłem po dawnej granicy polsko niemieckiej w lesie sygnał kopanie około metra a tam kratka od lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi