jakofako Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 P.S.W wagoniku oczywiście nic nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Ale za to złomiarze się ucieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Pokaz jak wygladal caly ten wagonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Niestety obecnie nie mogę zamieścić więcej fotek(z przyczyn obiektywnych).W sobotę dam resztę fotek całego wagonika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandurka1945 Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Ja wytargałem pruską menażkę która była używana dość długo po obu wojnach ponieważ jak się okazało spełniała rolę pudełka na podpaski:) jedne z tych pierwszych modeli taka wata w siatce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger22 Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Środek lasu...łyżwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Sztuczna pochwa niestety peknieta byla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 kiedyś kumep trafił duży sygnał, niedaleko pruskiej ziemianki na okopach z IWŚ, kopiemy, 1m a tu pusto, sygnał nadal mocny z kazdej strony, po wykopaniu dołka na 1.2m, okazalo się że kopiemy w środku obręczy od kola o średnicy około 1.5m, lezała na 30cm.wyobraźnia działała..pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 miało byc kumpel*pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 8total4 mi osobiście podobny przypadek trafił się kilka razy:):)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witam,obręcz robi się powoli standardem :) -Ja dwie trafiłem w tym jedną w okopie,sygnał jak cholera a ile adrenaliny..Niedawno trafiłem obok zabudowań po restauracji w lesie na b.mocny sygnał w obrębie paru m2,biorę metrowy szpikulec,dosyć miękko-ale nic nie trafiam.podkopałem tak na szpadel,wykrywacz wariuje,szpikulcem coś trafiam.Cóż że noc już i deszcz kropi-nie podaruję.wykopałem jamę po pas,wbijam głęboko szpadel i trafiam na coś twardego,ziemia aż dudni jakby tam piwnica była czy coś takiego.Wybieram piach z pod siebie żeby swobodnie można było sprawdzić co to,nagle TRZASK - zapadam się!W ułamku sekundy całe życie przed oczami...Pięć zardzewiałych beczek,jedna przy drugiej.Mało się w gacie ze strachu nie zesrałem jak się jedna zarwała pod moim ciężarem.W jednej była lampa karbidówka do roweru całkiem ładna..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 i jeszcze ,też tam,podczas moich pierwszych wypadów ze starym wykrywaczem(pierwszy raz w ręku trzymałem takie ustrojstwo jak wykrywacz),korzeń podkopywałem prawie godzinę w glinie.W końcu zauważyłem gwoździe powbijane od góry w pniak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Nie moje (na szczęście), bo znalazłem to już wyszarpane: wielka dziura a na dnie zardzewiałe składane barowe krzesło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Moim najbardziej absurdalnym fantem bylo ponad 200 kubków na żywicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Dzisiaj się dowiedziałem gdzie Olaf Ludwik ma swoją skrytke:):)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Na polu monetkowym silny sygnał-z 60cm piasta przyczepy traktorowej około 20kg wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 nic tylko zahajcować i urzywac jak za starych lat świetności. Do zestawu dołączona była kołkastla" która widac obok :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moherhead Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Absurdalny fant to może nie był,ale tego ktory to zrobil chetnie kopnalbym w cewke{oczywiscie ta od wykrywacza}Oliwskie lasy ,sciezka miedzy krzakami-jest gleboki sygnal.Widac ,ze miejsce kopane ale co tam,czasem warto sprawdzic.Na glebokosci ok.1 metra jest metalowa skrzynka .Wyciagam.Wymiary ok 30cmx20,grubosc 10 cm.Nowa,zamknieta na klamry.Drzacymi rekami otwieram...a tam kółka z mosieznej blachy wielkosci od2 do 4 cm!!!!!Hej ,kopidoly z Trojmiasta ,przyznac sie ,ktory mi to zrobil!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Przynajmniej na złomie trochę zarobisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moherhead Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Pit_100Oooo nie!Zakopałem spowrotem.Ja tam pazerny nie jestem i mam nadzieje ,ze kogos jeszcze to szczescie" spotka i skrzyneczke sobie wykopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 O widać, że bardzo się zdenerwowałeś tym fantem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moherhead Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 No bez przesady!Obsmialem sie jak norka :)Tak wypytujesz jakbys cos wiedzial na ten temat?:)Wal smialo.Z tym kopem w cewke oczywiscie zartowalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Moherhead niestety bede musial Cie zawiesc:) Z Mazowsza nie chciałoby mi się jechac do Trojmiasta tylko i wylacznie po to zeby zakopac tam skrzynke z kawalkami mosieznej blachy:) Poza tym nie chcialoby mi sie kopac metrowego dolu, w ktorym nie byloby sygnalu:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moherhead Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 No szkooooda.Juz myslalem ze zagadka sprzed 3 lat rozwiazana:)Pozdro!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Trzeba szukać dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi