Hebda Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 W 32' niedobitki moglyby sie spiknac na browarka 1.09 Taki zlot weteranow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Nikt , mi się udało zalogować rano a potem faktycznie były jakieś problemy.Spotkanie w 32'? Jestem za , będzie na co czekać.Piwo lubię , ale taka okazja wymagałaby cięższego kalibru.Proponuję leśnie czyli sosnówkę, jałowcówkę i tarninówkę. Niestety nie mam już kontaktu z kolegą który robił przepyszny jarzębiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Jak dożyjemy to uwidim, a co do alkoholu to Hebda zapomniał wspomnieć, że wszystkim stawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 witam były problemy nie mogłem połączyć się z Odkrywcą od ok 5 rano pozd marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Echhhh...dezerterzy 😉 Serwer nie trybił tylko z rana,po południu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Visielec,jak sie stawisz w 32 to i becze stawiam(od dzis zaczynam zbierac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Ja dorzucam ryby z własnego stawu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Cieszą mnie Wasze deklaracje i będę o nich pamiętał(chyba) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 2 Wrzesień 2017 Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Nie zebym byl nachalny ale ze kolo Lodzi spotkanie? Bo jak tak to komendanta trza prosic i prokurentow. O sedziach nie wspomne.Ale ale jakby co to kurpie goscinne... No w koncu nam mozna bylo wiecej nawet za okupantow wszelakiej masci:) Dla jasnosci to z tych zielonych co Gustawa prawie usiekli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 3 Wrzesień 2017 Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Czas na podsumowanie tegorocznej 10 edycji 2017 podpułkownik pokemon (dowódca plutonu)podpułkownik Woodhaven (z-ca dowódcy, kwatermistrz)kapitan Hebda (adiutant)chorąży karpik ( dowódca I drużyny)st.sierżant zbyniek (dowódca II drużyny)sierżant GeneralRemek (dowódca III drużyny)podporucznik michal1514 (dowódca IV drużyny)plutonowy Poszukiwacz bunkrów (dowódca V drużyny)podporucznik sonicsquad (kapelan)chorąży niktchorąży cumachorąży sidzokchorąży pikamist.sierżant Damian 84st.sierżant honekerst.sierżant vis1939st.sierżant Welesst.sierżant moreksierżant Kuba 115sierżant tygrothsierżant szydlo 1plutonowy Swiety 82plutonowy szczurek_1979plutonowy jan-80plutonowy Człowieksniegukapral kokeshkapral 8total4kapral czarnykotkapral blackdog68kapral martinikapral traper6kapral blo 39kapral dżihadkapral danieloffkapral beerokapral RyB@14kapral Hitboy64kapral Mirek 69kapral Pit_100kapral aslvkapral patton12kapral buli101kapral ktos451kapral damianq123kapral MichailPisskapral plr78kapral YARDkapral czarnamambakapral tolka ( sanitariuszka )kapral zukikapral Kosa2kapral nunki :-)starszy strzelec sylwekkrawczyk (poeta)starszy strzelec Daro Shadowstarszy strzelec Stock84starszy strzelec Tradytorstarszy strzelec andzystarszy strzelec rafal_etzstarszy strzelec Cronosstarszy strzelec Tuszekstarszy strzelec steellstarszy strzelec lukasz998starszy strzelec eksplorator1995starszy strzelec patton12starszy strzelec zadorastarszy strzelec PoszukiwaczZlotastarszy strzelec VVICIAstarszy strzelec Erihstarszy strzelec mensguth6starszy strzelec woytasstarszy strzelec krecik12starszy strzelec jankos89starszy strzelec plr78starszy strzelec m4shermanDo zobaczenia za rok !!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Echhhh...dezerterzy 😉 Serwer nie trybił tylko z rana,po południu było ok." - po południu to byliśmy zajęci strzelaniem do szwabów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Wrzesień 2017 Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Mocno opalonych szwabów" :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Sierpień 2018 Share Napisano 30 Sierpień 2018 Niedługo zbiórka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Sierpień 2018 Share Napisano 30 Sierpień 2018 Staniemy do Apelurelax:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 31 Sierpień 2018 Share Napisano 31 Sierpień 2018 Jeszcze żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2018 Share Napisano 31 Sierpień 2018 Czołem żołnierze !!!!! Podpułkownik Woodhaven na posterunku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 31 Sierpień 2018 Share Napisano 31 Sierpień 2018 Ech te różnice czasów ... Jeszce raz : melduję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2018 Share Napisano 31 Sierpień 2018 Kapitan Hebda wciąż na posterunku!Czołem żołnierze!http://www.youtube.com/watch?v=6aqbndcQToI*Myślę że przez różnice czasów,można uznać że do 5minut przed godziną W także zalicza się na obecność liczoną od 1.IX:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:07 01-09-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Honker melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Czołem. Na posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 melduje się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Czołem.Melduję się na posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Podnoszę dupki.Czy dam radę do 2032? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 I jak co roku.Melduję sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Wrzesień 2018 Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Beero. Męlduję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi