herbstnebel Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Piękne i pouczające historię. Smutno trochę, że wielu z was neguje coś, czego można doświadczyć na własnej skórze przy odrobinie chęci.Na przykład rekolekcje. Na przykład w Krakowie u Jezuitów. dla młodzieży. Jak ci kumpel albo kumpela, którą znasz od dziecka zacznie nawijać podczas modlitwy grupowej po aramejsku albo koptyjsku to są dopiero jaja. Jakiś świat równoległy swoi przed nami otworem i nie trzeba być papieżem, ale my się go boimy bo/i jesteśmy nieodpowiedzialni i różne przykre sprawy wychodzą z takich zabaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 zabaw" typu zagłębianie się zbytnie podążając za ciekawością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Jaja? to chyba jakiś rodzaj opętania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 A może znacie modlitwę na ładną klamrę carskich grenadierów? :-) Jak ją zastosuję i klamerka wyjdzie to stanę się wierzacy, he,he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 To zdieci zostalo zrobione w Bieszczadach,razem z zona podczas wykopków" znalezlismy szczatki zolnierza.Po prowizorycznym pochówku i krzyzu wykonalem fotke,efekt widac (kolko po prawej).Dodac musze ze nastepna fotka,samego kzyza nie wykazuje juz tego kolka,fotke zamieszczam ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 fotka 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 To kółko to tzw. kurz"...drobinki pyłu odbijające się we flashu.mam tego na tony na moich fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 lain,bylem z tym u znajomego fotografa i niestety nie powiedzial ze to kurz czy cos innego,sam byl zaskoczony ale skoro ty sie znasz lepiej to niech ci bedzie tylko ze pomyliles forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 1 -Duch muchy2 -Duch kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Mój duch komara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Zblizenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Mój duch kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 zblizenie2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Ostateczny dowód na istnienie duchów.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Ależ lain. Duchy nie istnieją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 A jednak człowiek boi się ciemności i idzie w kierunku światła:http://plug.atn.pl/~gigant/duchzpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 witam Pokemon ale sie ubawiłem hehehe wiadomo było,ze to coś takiego będzie więc delikatnie sciszyłem głos, ale przede mną córka siedziała przy kompie i miała głosno.O mało z krzesła nie spadłem a domownicy spojrzeli jak jak na ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Żyje się tylko raz, a potem to się już tylko straszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 lain cho;erny uczony z ciebie,widze ze wszystko wiesz a przynajmniej tak ci sie wydaje.Wniosek z tego ze masz za duze mniemanie o sobie i reszte lekcewazysz,zal mi ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Czyli jak człowiek myśli racjonalnie, przyjmuje do wiadomości inne wyłumaczenia cudów i fałszerstw- jest cho.ernym uczonym?? Mam normalnie habilitację z dziedziny...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Sorki za ten dowcip, ale pisałem...duchami lepiej się nie interesować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ves Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Trochę was zmartwię z tymi duchami. Film jak i matryca (CCD lub CMOS) odbierają obraz trochę inaczej niż ludzkie oko. Poza tym jeszcze dochodzi obiektyw. Dlatego widać różne rozbłyski, mgiełki, cienie, wszytko to wygląda bardzo magicznie i dodaje klimatu. Nieraz robiąc zdjęcia udało mi się zrobić coś dziwnego np. Raz robiąc zdjęcia w zamku przy kiepskim oświetleniu okazało się ze jestem na zdjeciu, mimo ze stoję za aparatem. W normalnych warunkach należałoby uciec w popłochu, opowiadając po drodze ze w zamku straszy a następnie przyjść ponownie z egzorcystą, czosnkiem, albo jakimś lokalnym wiedźminem.Niestety z duchów nici. Administrator zamku ustawił w sali szybę w celu ochrony dekoracji przed wandalami. Szyba była trudno dostrzegalna przez ludzkie oko. Natomiast aparat widział moje odbicie w szybie bardzo wyraźnie. Jest to związane z niedoskonałością obiektywów.Mam nadzieje ze ukatrupiłem trochę zjaw.Pozdrawiamghostbuster Ves :-)ps(fotka z zamku niedługo-muszę ja wykopać ze swojego przepastnego archiwum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Nie genaeralizowałbym ani w jedną ani w drugą stronę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ves Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Ok jest i fota. Wejścia, kraty, gościa stojącego z torbą foto nie ma fizycznie na zdjęciu to tylko odbicie od szyby ustawionej pomiedzy. Jest tylko manekin w kapeluszu z kulą u nogi i ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Ja widzę faceta z torbą roznoszącego jagodzianki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi