GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 To wtedy ilością części to przebije chyba nawet Allegro Greatest Hits" ;) czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ja się o to nie czepiałem nie ja umieściłem tutaj wpis kolegi janczara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Chcesz - to masz...just 4 u...http://pl.wikipedia.org/wiki/Ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Kopi przejrzyj swoje wpisy i popatrz czy wszędzie postawiłeś przecinek kropeczkę a dopiero czepiaj się szczegółów.Tam gdzie tego nie zrobiłeś skopiuj do tego wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Dążymy - do normalności - od norm...Więc - dążmy...akceptacja bylejakości, jakośtambądźdztwa (czytaj - niechlujstwa) - jest mi obca... - a uważam, że winna być Nam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Kopijnik a jak ktoś nie lubi coby go swędziało? ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 odrobaczanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ja myślałem o komarach tych od przkomarzania ze mną, ale Twoja koncepcja też ciekawa...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Kopi- nie bądźmy sentymentalni.Napalm, ewentualnie rozgrzane żelazo. Tylko to nas uratuje- bo o spokoju możemy (chwilowo ?) zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Sentyment- empatia a nie napalm, żelazo i to gorące... Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Kto jest bez winy ,niech pierwszy rzuci kamień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Każdemu, kto się do kamieniowania przymierza- polecam lekturę wątków w Sprzęcie...Ja wymiękłem. I nie jest to bezinteresowna złośliwość z mojej strony, ale początki głębokiej depresji. I nad poziomem nauczania, i nad traktowaniem czytelników Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 ... powiem ci tak jeśli chodzi o monetki to nieprzegapisz rzadnej a zresztom wszystko co okrongłe guziki ogniwa od łańcuchów kapsle od piwa wódki pierścionkó bransolet medalikó itd ale naszczęście delta ma id cyfrowom kturej morzna sie nauczyć i niepotrzebnie kopać ale to troche trwa no i jeszcze jedno mojom złotom obrączke pokazuje taksamo jak zawleczke od browara a pierścionek złoty jak folie aluminiowom.no i niewiem czy tylko (*) tak ma czy inne terz...Znalazłem w dyskusji o wykrywaczach (nie na Odkrywcy).C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Ale po co tak daleko szukać jak na własnym podwórku mamy sprzenty" ?http://www.odkrywca.pl/sprzent,669573.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 dobre Catadero :):):) co Ci ludzie mają z tym om"????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 jak chodzi o kolorek to ace 250 jest dobry ja kopalem ace na ok 50 cm przy durzej cewce moim zdaniem za ta cece sie bardzo ołaca polecem"Też tak pisze po spożyciu, tylko mi trudniej, bo próbuje polskie znaki wstawiać:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Ja również chodzę z cewką 11 i uważam ją za bardzo dobrą do tego wykrywacza .Powiem szczerze że bardzo dobrze ładnie łapie mi sygnały .Wykrywacz z tą cewką jest stabilny i dobrze wyłapuje fanty . Nie powiem że SE mam długo bo w sumie nie ale z tego co chodzę z tym sprzętem a jest to jeszcze nie za wiele to jestem bardzo zadowolony z tego wykrywacza wraz z cewką 11" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 normalnie: bul i nadzieji brak na poprawę na forumie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Zamiast siedzieć na forum, lepiej iść na obiat"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Przyjżyj sie fotografji i zauwarzyrz, rze to kreska od miły" w gurnym wierszó;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 No patsze i patsze i jak wuł " stoi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 no to popatsz jeżcze zawijas do y" w miły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 No fakt, na siłe to moszna to zopaczyc...Ale tszeba mocno hcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 nie! tylko trza obiektywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Tak też czynię.Jestem obiektywny do szpiku kości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.