beaviso Napisano 6 Lipiec Napisano 6 Lipiec (edytowane) ^^^ Przepiękne! Kretynizm przebił skalę. Tupet, bezczelność i po prostu mentalność afrykańskiego kacyka skrzyżowana z bezczelnością rosyjskiego oligarchy, podlana amerykańską megalomanią. Prezydent USA* 2026... Co za wstyd dla wielkiej Ameryki! M. * aka Kumpel Snusa Edytowane 6 Lipiec przez beaviso
canabis.dw Napisano 7 Lipiec Napisano 7 Lipiec 5 godzin temu, beaviso napisał: ^^^ Przepiękne! Kretynizm przebił skalę. Tupet, bezczelność i po prostu mentalność afrykańskiego kacyka skrzyżowana z bezczelnością rosyjskiego oligarchy, podlana amerykańską megalomanią. Prezydent USA* 2026... Co za wstyd dla wielkiej Ameryki! M. * aka Kumpel Snusa Ale jaką, że piękną kolekcje "Błaszczaków" sobie zmontował i w tle ustawił :)
bjar_1 Napisano 7 Lipiec Napisano 7 Lipiec Nie wykluczam, że jeszcze będzie dzwonił do FIFA w sprawie reasumpcji meczu. Oliwa zawsze sprawiedliwa. Kloc na pedofilską jaźwę.
Jedburgh_Ops Napisano 9 Lipiec Napisano 9 Lipiec JEDEN DZIEŃ, KRÓTKI ODSTĘP CZASU PRZED ZAŻYCIEM TABLETEK W stolicy Turcji Donald Trump przypuścił bezpardonowy atak na jednego z kluczowych sojuszników. Prezydent polecił swojemu ministrowi finansów, Scottowi Bessentowi, natychmiastowe wstrzymanie wszelkiej wymiany handlowej z Hiszpanią. Wśród gróźb, które padały już z ust Amerykanina w przeszłości, pojawiły się również sugestie wyrzucenia Hiszpanii z NATO i nałożenie karnych ceł na hiszpańskie towary. PO ZAŻYCIU TABLETEK Co zaskakujące, w dalszej części szczytu amerykański przywódca niespodziewanie zmienił retorykę. Oznajmił, że Hiszpania "całkowicie zmieniła swoje stanowisko" i ostatecznie była "bardzo hojna", za co doczekała się pochwały z jego strony.
Jedburgh_Ops Napisano 9 Lipiec Napisano 9 Lipiec Trump ma zapłacić ponad pięć milionów dolarów za napaść seksualną. Jest decyzja sądu
sebek1974 Napisano 10 Lipiec Napisano 10 Lipiec Już je mam. Gorąco polecam. Sprawia się w tej roli doskonale...
szutnik Napisano 10 Lipiec Napisano 10 Lipiec 20 minut temu, sebek1974 napisał: Już je mam. Gorąco polecam. Sprawia się w tej roli doskonale... Papier taki miałem. Dostałem od przyjaciół z Irlandii zanim został czubek wybrany. Niestety goście szybko zużyli :) Ale szczota the best!
Rekomendowane odpowiedzi