Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

^^^ Przepiękne! Kretynizm przebił skalę. Tupet, bezczelność i po prostu mentalność afrykańskiego kacyka skrzyżowana z bezczelnością rosyjskiego oligarchy, podlana amerykańską megalomanią. Prezydent USA* 2026... Co za wstyd dla wielkiej Ameryki!

M.

* aka Kumpel Snusa

Edytowane przez beaviso
Napisano
5 godzin temu, beaviso napisał:

^^^ Przepiękne! Kretynizm przebił skalę. Tupet, bezczelność i po prostu mentalność afrykańskiego kacyka skrzyżowana z bezczelnością rosyjskiego oligarchy, podlana amerykańską megalomanią. Prezydent USA* 2026... Co za wstyd dla wielkiej Ameryki!

M.

* aka Kumpel Snusa

Ale jaką, że piękną kolekcje "Błaszczaków" sobie zmontował i w tle ustawił :)

Napisano

Nie wykluczam, że jeszcze będzie dzwonił do FIFA w sprawie reasumpcji meczu.

Oliwa zawsze sprawiedliwa. Kloc na pedofilską jaźwę.

Napisano

JEDEN DZIEŃ, KRÓTKI ODSTĘP CZASU

PRZED ZAŻYCIEM TABLETEK

W stolicy Turcji Donald Trump przypuścił bezpardonowy atak na jednego z kluczowych sojuszników. Prezydent polecił swojemu ministrowi finansów, Scottowi Bessentowi, natychmiastowe wstrzymanie wszelkiej wymiany handlowej z Hiszpanią. Wśród gróźb, które padały już z ust Amerykanina w przeszłości, pojawiły się również sugestie wyrzucenia Hiszpanii z NATO i nałożenie karnych ceł na hiszpańskie towary.

PO ZAŻYCIU TABLETEK

Co zaskakujące, w dalszej części szczytu amerykański przywódca niespodziewanie zmienił retorykę. Oznajmił, że Hiszpania "całkowicie zmieniła swoje stanowisko" i ostatecznie była "bardzo hojna", za co doczekała się pochwały z jego strony.

Napisano
20 minut temu, sebek1974 napisał:

Już je mam. Gorąco polecam. Sprawia się w tej roli doskonale...

untitled-design-8_RJkjVcJ.jpg

Papier taki miałem. Dostałem od przyjaciół z Irlandii zanim został  czubek wybrany. Niestety goście szybko zużyli :)

Ale szczota the best!