Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Cronos napisał: Wystarczy Teresa z Ostródy, ponoć już przeczytała prawdę w prasie z Bielska. Wizyta w Lublinie wizytą w Lublinie, ale wybuch trollozy i bootozy, to co się teraz dzieje w fejsbukach, i to że część zwykłych użytkowników FB łyka to, jest porażające. Dezinformacja po incydencie na Lubelszczyźnie. NASK alarmuje
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, soldierprzemo napisał: W tym państwie, gdy ruski cruise walnie w Warsaw Spire to też będzie, że „procedury zadziałały dobrze”, a jedynie wynajęty geofizyk grzecznie gawiedzi wytłumaczy, że winna jest krzywizna kuli ziemskiej i to za nią kryją się ruskie cruise'y oraz że tylko w Rumunii Ziemia jest płaska i dlatego tam Rumuni sami zestrzelili samolotami już co najmniej pięć ruskich śnp.
Jedburgh_Ops Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu Poziom „informacyjny” i „profesjonalny” Defence 24. Auror - Mariusz Marszałkowski. „Śnp, który wleciał do Polski miał silnik turbowentylatorowy”. Rewelacja
soldierprzemo Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Co ciekawe to pierwsza na miejscu zdarzenia była telewizja a dopiero potem służby
soldierprzemo Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, karpik napisał: Nie wiem jak to wygląda teraz, ale gdy weszła rządowa apka ze "schronami" w Polsce, to ku memu zdziwieniu okazało się, że mamy ich setki tysięcy. Najbliższym takim miejscem była moja piwnica w poniemieckim, dwupiętrowym budynku. Uśmiałem się i więcej do apki nie zaglądałem. Zobacz definicję tych dwóch słów
Rekomendowane odpowiedzi