Cronos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, karpik napisał: Minus t-34 w formie pieczywa. VID_20260320_151908_970.mp4 Mój znajomy ma bochenka i się cieszy że z dnia na dzień ma coraz większą perełkę:) W paru schroniskach górskich też nadal używają do zaopatrzenia. Ornak w Tatrach, na Szyndzielni.
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Cypis napisał: Alczewsk , ługańska obłast , zakład metalurgiczny IMG_6376.MP4 Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Rosja odcina internet swoim obywatelom. „Najdłuższy blackout w historii” Mieszkańcy Moskwy i największych miast Rosji zostali odcięci od mobilnego internetu, a ten kablowy jest mocno ograniczony. Tak Władimir Putin i FSB szykują się na ewentualne niepokoje społeczne związane z wojną w Ukrainie. Od dziś są teksty, że FR jest zalewana rojami ukraińskich dronów i dzicy już nie dają temu rady, bo tak jakby wojnę dronową zaczynają wygrywać Ukraińcy. Nie podejmuję się powiedzieć, ile w tym prawdy, ale taki jest obraz medialny.
MarekA Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie istnieje taka rzecz pod słońcem, jakiej nie można wyrządzić temu ruskiemu kompletnie bezwolnemu bydłu rzeźnemu oddającemu czołobitną cześć każdemu władcy. Nie istnieje. To ruska sudba ...
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Pachnie mi to PiSowskim Parafianowiczem.
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu czy ktoś coś wie na temat naszej pomocy w odparciu ataku ruskich na lotnisko Hostomel ?
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jedburgh_Ops nie wiem czy to się nadaje do Twojej listy friendly fire ruskie zestrzelili pod moskwą cywilny samolot , pomylili go z ukraińskim dronem , 2 X 200 1
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Być może się nadaje. Byłby to przepiękny, 26. koncertowy numer. Wpatruję się w rejestrację tego latadła, ale nie jestem pewny, co tam widać. Może będą lepsze zdjęcia?
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu ruski kuter/ponton szturmowy na Tendriwskiej Kosie IMG_6381.MP4
MarekA Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Pachnie mi to PiSowskim Parafianowiczem. Tego masz na myśli?
Rekomendowane odpowiedzi