Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, Cronos napisał: Wystarczy Teresa z Ostródy, ponoć już przeczytała prawdę w prasie z Bielska. Wizyta w Lublinie wizytą w Lublinie, ale wybuch trollozy i bootozy, to co się teraz dzieje w fejsbukach, i to że część zwykłych użytkowników FB łyka to, jest porażające. Dezinformacja po incydencie na Lubelszczyźnie. NASK alarmuje
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, soldierprzemo napisał: W tym państwie, gdy ruski cruise walnie w Warsaw Spire to też będzie, że „procedury zadziałały dobrze”, a jedynie wynajęty geofizyk grzecznie gawiedzi wytłumaczy, że winna jest krzywizna kuli ziemskiej i to za nią kryją się ruskie cruise'y oraz że tylko w Rumunii Ziemia jest płaska i dlatego tam Rumuni sami zestrzelili samolotami już co najmniej pięć ruskich śnp.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Poziom „informacyjny” i „profesjonalny” Defence 24. Autor - Mariusz Marszałkowski. „Śnp, który wleciał do Polski miał silnik turbowentylatorowy”. Rewelacja Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s Co ciekawe to pierwsza na miejscu zdarzenia była telewizja a dopiero potem służby
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, karpik napisał: Nie wiem jak to wygląda teraz, ale gdy weszła rządowa apka ze "schronami" w Polsce, to ku memu zdziwieniu okazało się, że mamy ich setki tysięcy. Najbliższym takim miejscem była moja piwnica w poniemieckim, dwupiętrowym budynku. Uśmiałem się i więcej do apki nie zaglądałem. Zobacz definicję tych dwóch słów
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 minut temu, soldierprzemo napisał: Co ciekawe to pierwsza na miejscu zdarzenia była telewizja a dopiero potem służby OSP to media? 1
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s 32 minuty temu, Cronos napisał: OSP to media? Media mówiły że były pierwsze
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ciekawe jak długo jeszcze będą pozostawać z nami w kontakcie NATO zapewnia, że na bieżąco śledzi sytuację w Polsce. — Pozostajemy w ścisłym kontakcie z polskimi władzami ws.naruszenia polskiej przestrzeni powietrznej — przekazał rzecznik Naczelnego Dowództwa Sojuszniczych Sił w Europie (SHAPE) Martin L. O'Donnell. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rakieta-na-lubelszczyznie-jest-reakcja-nato/kxtrmv6
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s W Moskwie zatrzymano pod zarzutem poważnego oszustwa przewodniczącego rady dyrektorów i głównego akcjonariusza grupy spółek przemysłu tłuszczowo-olejowego Efko, Walerija Kustowa — informują źródła RBC. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/akcja-rosyjskich-sluzb-jeden-z-najbogatszych-rosjan-aresztowany/0nwzg2q W Rosji aresztowano Allę Połowczenię, zastępczynię departamentu systemów bezzałogowych i robotyki w Ministerstwie Przemysłu i Handlu. Oskarża się ją o defraudację środków w związku z dostawami bezzałogowych statków powietrznych. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/skandal-pod-okiem-putina-rosyjskie-drony-okazaly-sie-byc-z-chin/h7sfb7g
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 godzin temu, karpik napisał: Zostawię dla potomnych. "banderoski sprzedawca jaj Daj był u pomarańczki prosić o rakiety coś nie wyszło wczoraj wyjmował pyzę żeby her Tussk mógł pociumkać i się dogadali że Daj wysyła już na Polskę rakiety że niby ruskie a her Tussk ma już idealny temat zastępczy dla wszystkich afer co ostatnio wyszli bo teraz "uuu roszja atakujo! zaczęło siem!" ostatnio robili testy syren przypadkowo, później wynąjęte zbiry atakują ukrów, żeby mieć pożywkę jacy biedni ci windlarze mordercy dzieci i kobiet, dziś wpuszczają JEDNĄ rakietkę bez zeszczelenia chujem wali z kilometra wyjdźcie z melexa i otwórzcie oczy " a ja mam teorię , że ruscy wystrzlili rakietę w Polskę , żeby można było mówić o niekompetencji Rudego i jego bandy , a żeby temat rozpadu PiS na PiS Kaczora tzn. PiS właściwy i Chadecką Unię Jedności (skrót niech sobie każdy sam zrobi , bo jak ja napiszę to mnie człowiek śniegu znowu zawiesi) Pinokia nie był tak grliowany w mediach.
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 godzin temu, bjar_1 napisał: Spokojnie, zaraz spece z Konfederacji wyjaśnią czyje to było i skąd przyleciało. Berkowicz już wie , z IKEI 1
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, pawel_breslau napisał: W Moskwie zatrzymano pod zarzutem poważnego oszustwa przewodniczącego rady dyrektorów i głównego akcjonariusza grupy spółek przemysłu tłuszczowo-olejowego Efko, Walerija Kustowa — informują źródła RBC. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/akcja-rosyjskich-sluzb-jeden-z-najbogatszych-rosjan-aresztowany/0nwzg2q W Rosji aresztowano Allę Połowczenię, zastępczynię departamentu systemów bezzałogowych i robotyki w Ministerstwie Przemysłu i Handlu. Oskarża się ją o defraudację środków w związku z dostawami bezzałogowych statków powietrznych. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/skandal-pod-okiem-putina-rosyjskie-drony-okazaly-sie-byc-z-chin/h7sfb7g Raczej po prostu podpadli czyt. nie opłacili się odpowiednio. Jeżeli za sprzedaż produktów wyprodukowanych w Chinach, a pod marką rosyjską, mieliby wszystkich wsadzić to nie byłoby 90% firm. To się tyczy całego świata. Ten sam chłam sprzedawany pod nastoma markami. Bezczelni do tego stopnia, że miałem ostatnio coś w ręce, gdzie na opakowaniu było napisane: Wyprodukowano: polski adres Na dole małymi: made in PRC Choćby przykład "polskiego" Gerlacha. Firma chwali się, że ma kilkaset lat. Sprzedaje pod swoim logiem chamską chińszczyznę w cenach z rzyci. Tłuczek, który na ali ma wartość przesyłki (7zł) oni sprzedają za 50zł.
Rekomendowane odpowiedzi