Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Szkoda, że nie widzieliście dziś ataku na nas z tego wątku. Sądząc po słownictwie i żarliwym rewolucyjnym zaangażowaniu to musiał być Skalik, Piskorski, a może i sam szefuncio. PS A może i sam Dima po naradzie z towarzyszem Smirnoffem, bo tradycyjnie była pogróżka atomówką w uznaniu naszych siupów z latającego talerza z UFOszczakami w Moskwie. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 6 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Szkoda, że nie No baaaaaaaaa.... Ciekawi mnie, czy były to klony Użytkowników, którzy na wpis Karpika zareagowali, czy KKP/K ma aż tak dopracowane* algorytmy czy AI, które donoszą. * trzeba przyznać. Bo, że posługują się, wiadomo od miesięcy...
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 godzin temu, Cypis napisał: jest film z innej kamerki i zdjęcie efektu IMG_0597.MP4 Zielona kabina może dron AI traktuje to jako cel wojskowy
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, bjar_1 napisał: Masz odpowiedź. Putlerowi zrobią dziś by-pass na necie, żeby nie zobaczył żadnych newsów ani filmików z Moskwy, bo dowódca opl Moskwy poszedłby под стенку, tzn. za okno.
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie będę tu robił wykładów z meteorologii i z procesów chmurotwórczych, ale na tym górnym filmiku ładnie widać tzw. poziom kondensacji. Moskwicze - jak dobrze pójdzie - będą miały niebawem czarny deszcz, jak dzicy w... zapomniałem teraz tej dziury z rafinerią, gdzie czarny deszcz już był.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Zdawanie egzaminów państwowych z meteorologii teraz jak znalazł
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Ten dekiel przejdzie do historii wojen.
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Niech wycierają onucami i wyciskają do baków:) 1
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Szkoda, że nie widzieliście dziś ataku na nas z tego wątku. Sądząc po słownictwie i żarliwym rewolucyjnym zaangażowaniu to musiał być Skalik, Piskorski, a może i sam szefuncio. PS A może i sam Dima po naradzie z towarzyszem Smirnoffem, bo tradycyjnie była pogróżka atomówką w uznaniu naszych siupów z latającego talerza z UFOszczakami w Moskwie. Jakoś zawsze jak są takie akcje to jestem zajęty. Miał coś do mnie ad persona?
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 4 minuty temu, karpik napisał: Jakoś zawsze jak są takie akcje to jestem zajęty. To bez znaczenia- nie były to wpisy dostępne.
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Były snute ostatnio wizje buntu w raszce... Niech odpowiedzią na te "marzenia" będzie pani zastanawiająca się dlaczego ktoś ich "zbombił". VID_20260618_185410_718.mp4
MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s Teraz czekamy na odwet ruskich. Jeśli odpalą Orzesznika to w co trafi? Przy jego celności i niezawodności obstawiam Kreml lub okolice. Jakiś odwet będzie. Obawiam się że dostaną cywile.
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 27 minut temu, MarekA napisał: Jeśli odpalą Orzesznika Pojawiły się informacje z angielskich (?) służb, że Kreml ma "aż" 1 sztukę. Przy czym, nadal, na etapie produkcji mają problem z żyroskopem pamiętającym ZSRR, który na dziś ich przerasta.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 54 minuty temu, karpik napisał: Miał coś do mnie ad persona? Z grubsza do nas wszystkich. Ale trzeba przyznać, że utalentowany był. Tak wielopoziomowych konstrukcji bluzgów chyba dawno nie widziałem.
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dobrze, niech się rżną https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosyjscy-propagandysci-groza-mieszkancom-moskwy-chodzi-o-nagrania-z-ataku-dronow/5f71jqe
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 56 minut temu, karpik napisał: Dzicz będzie pośmiewiskiem przez dekady, jeśli nie przez wieki. Ten kapsel zagości w wielu artykułach i książkach.
Rekomendowane odpowiedzi