Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• bodziu000000

3177

• Jedburgh_Ops

2018

• karpik

1827

• MarekA

1342

Napisano
44 minuty temu, MarekA napisał:

Teraz czekamy na odwet ruskich. Jeśli odpalą Orzesznika to w co trafi? Przy jego celności i niezawodności obstawiam Kreml lub okolice. Jakiś odwet będzie. Obawiam się że dostaną cywile. 

Ukraina ma już dwa typy balistyków. Ale jak widać kisi je na „lepsze czasy”. Gdy/jeśli rozkręci się spirala obustronnych zemst to nie zdziwiłbym się, gdyby Ukraina zaczęła czcić balistykami miesięcznice 28 maja 1987 roku i zgodnie z tradycją na moskiewskim Placu Wasilewskij Spusk.

Napisano
25 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

nie zdziwiłbym się, gdyby

Prawdopodobieństwo takiej zatwierdzonej przez Kijów akcji jest zapewne zerowe lub ujemne. Z prostych powodów- nie, że Kreml teraz ma jakieś hamulce, ale wtedy, w rewanżu, poszedłby na całość. 
Na całość, czyli im więcej zniszczeń i ofiar cywilnych, tym dla Putina lepiej- "jak umierać, to z tupetem".

Napisano
36 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ten kapsel zagości w wielu artykułach i książkach.

Gdy pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie kapsla w locie myślałem ze to dzieło SI 😁 Ujęcie jest takie, że ma gwarantowane miejsce jako symbol tej wojny i upadku ruskich.

• Super 1
Napisano
Teraz, MarekA napisał:

Gdy pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie kapsla w locie myślałem ze to dzieło AI 😁 Ujęcie jest takie, że ma gwarantowane miejsce jako symbol tej wojny i upadku ruskich.

A wyobraź sobie, jakim milionerem zostałby ktoś, kto to sfilmował, a dostawałby choćby jednego dolca od wyświetlenia filmiku. Już nie mówiąc o prawach autorskich z wykorzystania tego na plakaty, grafiki internetowe, memy, okładki książek itp.

Napisano (edytowane)
26 minut temu, bodziu000000 napisał:

niemcy i do tego na pomorzu , źle to brzmi 🤣 , ja sie pytam  gdzie są Obrońcy Pomorza 

Edytowane przez Cypis
Napisano
12 minut temu, karpik napisał:

Teraz już na pewno ostatni.

GDEZbqFvOtrVOhprma7QCIvibIRefAga.png

Karpiku, dawaj, dawaj, nic się nie wstydź :classic_smile: To jest dziejowy moment. Licho wie, ile trzeba będzie czekać na drugi kapsel.