Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 44 minuty temu, MarekA napisał: Teraz czekamy na odwet ruskich. Jeśli odpalą Orzesznika to w co trafi? Przy jego celności i niezawodności obstawiam Kreml lub okolice. Jakiś odwet będzie. Obawiam się że dostaną cywile. Ukraina ma już dwa typy balistyków. Ale jak widać kisi je na „lepsze czasy”. Gdy/jeśli rozkręci się spirala obustronnych zemst to nie zdziwiłbym się, gdyby Ukraina zaczęła czcić balistykami miesięcznice 28 maja 1987 roku i zgodnie z tradycją na moskiewskim Placu Wasilewskij Spusk.
Czlowieksniegu Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: nie zdziwiłbym się, gdyby Prawdopodobieństwo takiej zatwierdzonej przez Kijów akcji jest zapewne zerowe lub ujemne. Z prostych powodów- nie, że Kreml teraz ma jakieś hamulce, ale wtedy, w rewanżu, poszedłby na całość. Na całość, czyli im więcej zniszczeń i ofiar cywilnych, tym dla Putina lepiej- "jak umierać, to z tupetem".
MarekA Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ten kapsel zagości w wielu artykułach i książkach. Gdy pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie kapsla w locie myślałem ze to dzieło SI Ujęcie jest takie, że ma gwarantowane miejsce jako symbol tej wojny i upadku ruskich. 1
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Opracował rosyjski system antydronowy, spędzi 13 lat w kolonii karnej. Twierdzi, że został wrobiony
Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, MarekA napisał: Gdy pierwszy raz zobaczyłem Od rana pod częścią filmów z grilli w Moskwie pojawiają się wrzutki, że to AI.
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Teraz, MarekA napisał: Gdy pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie kapsla w locie myślałem ze to dzieło AI Ujęcie jest takie, że ma gwarantowane miejsce jako symbol tej wojny i upadku ruskich. A wyobraź sobie, jakim milionerem zostałby ktoś, kto to sfilmował, a dostawałby choćby jednego dolca od wyświetlenia filmiku. Już nie mówiąc o prawach autorskich z wykorzystania tego na plakaty, grafiki internetowe, memy, okładki książek itp.
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) 26 minut temu, bodziu000000 napisał: niemcy i do tego na pomorzu , źle to brzmi , ja sie pytam gdzie są Obrońcy Pomorza Edytowane 3 godziny temu przez Cypis
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu z tego filmu wyglada , że dekielek odpadł po wybuchu spowodowanym ruską rakietą OPL IMG_4939.MP4 1
bodziu000000 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Cypis napisał: niemcy i do tego na pomorzu , źle to brzmi , ja sie pytam gdzie są Obrońcy Pomorza Płaczą w Berlinie 1
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, karpik napisał: Teraz już na pewno ostatni. Karpiku, dawaj, dawaj, nic się nie wstydź To jest dziejowy moment. Licho wie, ile trzeba będzie czekać na drugi kapsel.
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, bodziu000000 napisał: Matko, co za wspaniały dzień Rosji był 18 czerwca 2026
Jedburgh_Ops Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu 4 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Ukraina ma już dwa typy balistyków. Ale jak widać kisi je na „lepsze czasy”. Gdy/jeśli rozkręci się spirala obustronnych zemst to nie zdziwiłbym się, gdyby Ukraina zaczęła czcić balistykami miesięcznice 28 maja 1987 roku i zgodnie z tradycją na moskiewskim Placu Wasilewskij Spusk. Dwa typy ukraińskich balistyków na pewno nie pozostaną w magazynach. Ławrow zapowiada regularne zmasowane uderzenia Szef rosyjskiego MSZ Siergiej Ławrow przekonywał, że odpowiedź Moskwy nie ograniczy się do deklaracji. Zapowiedział kolejne ataki. - Będziemy regularnie przeprowadzać zmasowane, skoordynowane uderzenia na cele, od których bezpośrednio zależy zdolność bojowa Sił Zbrojnych Ukrainy - powiedział. Zełenski: Jeśli Ukraina płonie, Moskwa będzie płonąć Wołodymyr Zełenski przekazał, że ukraińskie uderzenia są odpowiedzią na rosyjskie ataki na miasta i infrastrukturę Ukrainy. - Nie chcemy tej wojny i nigdy jej nie chcieliśmy. Wszyscy o tym wiedzą, także nasi partnerzy. Ale jeśli Ukraina płonie, wasza Moskwa będzie płonąć - powiedział prezydent Ukrainy.
Rekomendowane odpowiedzi