fala Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: A tak wróci szybko i sprawnie razem z 2 mld euro, które knur nam zablokował za pomoc Ukrainie. Jeszcze słowacki exmafiozo może bruździć w temacie tej kasy.
bodziu000000 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie dziwota. TISZA idzie na większość konstytucyjną. Orban wprowadził takie prawo, że nawet po zwykłym większościowym zwycięstwie Tiszy nie byłoby łatwo przywrócić tego osobnika ojczyźnie. A tak wróci szybko i sprawnie razem z 2 mld euro, które knur nam zablokował za pomoc Ukrainie. Cipa ciągle ma nadzieję
Erih Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, fala napisał: Jeszcze słowacki exmafiozo może bruździć w temacie tej kasy. Po utracie największego i jedynego sojusznika w UE raczej będzie siedział cicho.
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nie zapominajmy o kwiku przyjemnym sercu i duszy ...
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Policzone 77,45 proc. Jak na razie TISZA utrzymuje większość konstytucyjną. Edytowane 2 godziny temu przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) "Nad Dunajem gwizdy podczas przemówienia Orbana po jego porażce. Tłum krzyczy 'Ruscy do domu!" - Brak mi słów. Nareszcie! Po 16 latach jestem taki szczęśliwy - słyszę od uradowanych Węgrów" - relacjonuje Maciej Bąk. Dziennikarz Laszlo Szily z portalu 444.hu zrelacjonował, że wyborcy Fideszu "z przerażeniem wpatrywali się w telefony". - Będziemy z tym walczyć do upadłego - powiedział jeden ze zgromadzonych. "Mężczyzna, który również mówił po angielsku, powiedział z kamienną twarzą do Polaka machającego biało czerwoną flagą: 'Maksymalnie za rok powrót Viktora Orbana'. Ale on sam zdawał się w to nie wierzyć" - napisał dziennikarz. Edytowane 1 godzinę temu przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Policzone 84,91 proc. TISZA jak dotąd z większością konstytucyjną.
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To jeszcze ukraińsko i można kłaść się spać. Choć nie wiem czy dam radę zasnąć, bo nawet pod Szczecinem słychać trzask pękających ruskich zadów...
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Pocałunek śmierci. Występ z debilem, reprezentującym światowej sławy kreatyna. Co mogło pójść nie tak...
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, karpik napisał: Pocałunek śmierci. Występ z debilem, reprezentującym światowej sławy kreatyna. Co mogło pójść nie tak... Konturówka do oczu szkodzi także na mózg.
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Hehe. Mi też pierwsze co przyszło do głowy jak myślałem o reakcji , to czy ogłosi wysłanie na Węgry dwóch lotniskowców.
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Stan po podliczeniu 96,37 proc. głosów: 138 mandatów dla Tiszy, 55 dla Fideszu i koalicyjnego KDNP, 6 dla Mi Hazank. Większość konstytucyjna to w węgierskim parlamencie 133 mandaty.
bodziu000000 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Edytowane 1 godzinę temu przez bodziu000000
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu info od ruskich , nowe drony z Ukrainy do ataków na rafinerie i zbiorniki ropy/gazu Teraz rozpoczęły się naloty dronów z podwójnymi głowicami. Pierwszy ładunek jest penetrujący, drugi to mieszanka zapalająca.
beaviso Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Mam w garażowym składziku dwie butelki świetnego węgierskiego wina, zaniebawem jadę na wieś do gm. Rachanie w Lubelskiem, to zabiorę je ze sobą. Wypiję za pomyślne lądowanie dwóch pedziów - daleko od Polski. Jednego z nich przed 3 tygodniami odwiedziła sołtyska wsi gminnej, jego asystentka społeczna :) Dwa razy pojechała do Budapesztu, no nie wiem czy i dokąd wybierze się w kolejną podróż :lol: M.
Rekomendowane odpowiedzi