Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, M81 napisał:

😄

No i ? Na miejscu chciała przeprowadzić weryfikację, czy mają Pisowskie wizy filmowców Bollywood. 😄 Dobrze że przypominasz ten wał, szczególnie przy aktualnej hipokryzji tych pokrak;)

Napisano (edytowane)
17 minut temu, M81 napisał:

A Joński ze Szczerbą nie nosili pizzy tylko cegły do budowy muru😄

a Wawrzyk wydzwaniał , żeby przyśpieszyć wydanie wiz indyjskim fryzjerom i kosmetyczkom , a nie sorry to byli filmowcy.

W ostatnich latach rządów PiS wydano 366 tys. wiz dla obywateli państw muzułmańskich i afrykańskich. Często działo się to bez odpowiedniego sprawdzenia, na polecenie polityków PiS.

Edytowane przez Cypis
Napisano
4 minuty temu, Cypis napisał:

a Wawrzyk wydzwaniał , żeby przyśpieszyć wydanie wiz indyjskim fryzjerom i kosmetyczkom , a nie sorry to byli filmowcy.

W ostatnich latach rządów PiS wydano 366 tys. wiz dla obywateli państw muzułmańskich i afrykańskich. Często działo się to bez odpowiedniego sprawdzenia, na polecenie polityków PiS.

Tobie mogę jedynie polecić abyś zaczął wydzwaniać do następców profesora Kępińskiego z prośbą o pomoc😄

Napisano (edytowane)
8 minut temu, M81 napisał:

Tobie mogę jedynie polecić abyś zaczął wydzwaniać do następców profesora Kępińskiego z prośbą o pomoc😄

przecież wystarczy jak poprosisz o pomoc dla mnie swojego lekarza. 

Edytowane przez Cypis
Napisano
22 minuty temu, bodziu000000 napisał:

Jeśli chodzi o statki, zarówno te nawodne jak i podwodne, najbezpieczniejsze jest po prostu wypłynięcie z portu. Na otwartym morzu fala może mieć naście cm lub być niezauważalna. Wysokości nabiera dopiero zbliżając się do lądu.