Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 09:08 Napisano wczoraj o 09:08 36 minut temu, bodziu000000 napisał: O, to ładne jest. Poczekam na to, co napisze Beaviso, ale moim zdaniem nie jest to ukraiński garbus 9.13, tylko przemalowany płaski 9.12 z darów któregoś z byłych demoludów. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 09:15 Napisano wczoraj o 09:15 3 minuty temu, Tyr napisał: I to... To ma xx lat. Dużo się na świecie zmieniło od tamtego czasu. Tymczasem TERAZ partia piss oburza się na wyrzucanie ruskich szpiegów sabotujących w Polsce. Cytuj
Tyr Napisano wczoraj o 09:19 Napisano wczoraj o 09:19 ale tusk i jego wyznawcy się nie zmienili... Cytuj
Cronos Napisano wczoraj o 09:26 Napisano wczoraj o 09:26 3 minuty temu, Tyr napisał: ale tusk i jego wyznawcy się nie zmienili... Cytuj
MarekA Napisano wczoraj o 09:26 Napisano wczoraj o 09:26 Godzinę temu, Tyr napisał: Jak nie poniał to znaczy, że faktycznie masz malutkie i rozumek i coś inne:) Obejrzałeś do końca? Co ma na myśli mówiąc o tym że dojdzie to tej wielkiej zmianie? Dla naszych dzieci, wnuków? O jaką zmianę mu chodzi? Cytuj
bjar_1 Napisano wczoraj o 09:30 Napisano wczoraj o 09:30 https://x.com/albafella1/status/1922448913899921489 Cytuj
MarekA Napisano wczoraj o 09:41 Napisano wczoraj o 09:41 31 minut temu, Tyr napisał: I to... Zobacz jakim jest wizjonerem: on już wtedy nawoływał do tego co Tramp próbuje robić obecnie: do dialogu Cytuj
MarekA Napisano wczoraj o 09:55 Napisano wczoraj o 09:55 Odwody muszą być. "Tymczasem Polska jest jedynym krajem i jedyną siłą która jakimkolwiek europejskim siłom jest w stanie udzielić wsparcia gdyby Kreml uderzył na takowe siły stabilizacyjne czy jak inaczej je nazwać…" Cytuj
beaviso Napisano wczoraj o 11:24 Napisano wczoraj o 11:24 A przecież mieli wystrzelać się do reszty... Według informacji Financial Times w 2021 Rosjanie produkowali rocznie 56 pocisków H-101. Obecnie liczba ta przekracza 50 pocisków miesięcznie. Skracany jest też czas produkcji i w przypadku części partii uzbrojenia proces ten zajmuje aktualnie 90-100 dni. Ujawnione dokumenty dotyczące dostaw kluczowych komponentów, takiej jak wysokościomierze wskazują, że w tym roku rosyjski przemysł ma wyprodukować 633 H-101, z czego 400 w ramach jednego kontraktu i pozostałe 233 efektory na podstawie oddzielnych umów. Na początek 2026 zaplanowano wyprodukowanie dalszych 223 H-101. Przeczytaj więcej na: https://www.altair.com.pl/news/view?news_id=45984 M. Cytuj
Tyr Napisano wczoraj o 11:44 Napisano wczoraj o 11:44 2 godziny temu, MarekA napisał: Zobacz jakim jest wizjonerem: on już wtedy nawoływał do tego co Tramp próbuje robić obecnie: do dialogu Ale proroctwa, że będzie taniej a w kieszeniach więcej, że kwota wolna będzie 60 tyś, benzyna po 5,19 i ogólnie 100 konkretów to mu nie pykły... Cytuj
Czlowieksniegu Napisano wczoraj o 12:25 Autor Napisano wczoraj o 12:25 Czysto informacyjnie... będzie płacz. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Cytuj
pawel_breslau Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Czysto informacyjnie... będzie płacz. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Pewnie Yeti, że ostrzegłeś. I faktycznie, zniknęły moje wywody. Ale w jaki sposób wybierasz, które posty wywalić a które zostawić? Bo chyba widzę jakąś stronniczość z Twojej strony. Jedne usunę a drugie nie, te mi się podobają a te nie . Jak już łupiesz to po całości a nie wybiórczo Cytuj
karpik Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 6 godzin temu, Tyr napisał: benzyna po 5,19 U mnie 30gr brakuje. Cytuj
Cronos Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, karpik napisał: U mnie 30gr brakuje. To identycznie jak u mnie na AngolePetroleum, a te 30gr nabijam aplikacją:) Więc 5,19 jak w pysk strzelił *nie żebym robił reklamę. Edytowane 20 godzin temu przez Cronos Cytuj
pawel_breslau Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu https://twitter.com/i/status/1922311876634882485 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi