Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
36 minut temu, bodziu000000 napisał:

O, to ładne jest.

Poczekam na to, co napisze Beaviso, ale moim zdaniem nie jest to ukraiński garbus 9.13, tylko przemalowany płaski 9.12 z darów któregoś z byłych demoludów.

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

I to...

To ma xx lat. Dużo się na świecie zmieniło od tamtego czasu. Tymczasem TERAZ partia piss oburza się na wyrzucanie ruskich szpiegów sabotujących w Polsce.

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

Jak nie poniał to znaczy, że faktycznie masz malutkie i rozumek i coś inne:)

Obejrzałeś do końca? Co ma na myśli mówiąc o tym że dojdzie to tej wielkiej zmianie? Dla naszych dzieci, wnuków? O jaką zmianę mu chodzi?

Napisano

Odwody muszą być.

"Tymczasem Polska jest jedynym krajem i jedyną siłą która jakimkolwiek europejskim siłom jest w stanie udzielić wsparcia gdyby Kreml uderzył na takowe siły stabilizacyjne czy jak inaczej je nazwać…"

Napisano

A przecież mieli wystrzelać się do reszty...

Według informacji Financial Times w 2021 Rosjanie produkowali rocznie 56 pocisków H-101. Obecnie liczba ta przekracza 50 pocisków miesięcznie. Skracany jest też czas produkcji i w przypadku części partii uzbrojenia proces ten zajmuje aktualnie 90-100 dni. Ujawnione dokumenty dotyczące dostaw kluczowych komponentów, takiej jak wysokościomierze wskazują, że w tym roku rosyjski przemysł ma wyprodukować 633 H-101, z czego 400 w ramach jednego kontraktu i pozostałe 233 efektory na podstawie oddzielnych umów. Na początek 2026 zaplanowano wyprodukowanie dalszych 223 H-101.

Przeczytaj więcej na:
https://www.altair.com.pl/news/view?news_id=45984

M.

Napisano
2 godziny temu, MarekA napisał:

Zobacz jakim jest wizjonerem: on już wtedy nawoływał do tego co Tramp próbuje robić obecnie: do dialogu😁

Ale proroctwa, że będzie taniej a w kieszeniach więcej, że kwota wolna będzie 60 tyś, benzyna po 5,19 i ogólnie 100 konkretów to mu nie pykły...

Napisano
5 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

Czysto informacyjnie... będzie płacz.

Żeby nie było, że nie ostrzegałem.

Pewnie Yeti, że ostrzegłeś. I faktycznie, zniknęły moje wywody. Ale w jaki sposób wybierasz, które posty wywalić a które zostawić? Bo chyba widzę jakąś stronniczość z Twojej strony. Jedne usunę a drugie nie, te mi się podobają a te nie 😆. Jak już łupiesz to po całości a nie wybiórczo 😉 

Napisano (edytowane)
10 minut temu, karpik napisał:

U mnie 30gr brakuje.

Screenshot_2025-05-14-20-15-39-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

To identycznie jak u mnie na AngolePetroleum, a te 30gr nabijam aplikacją:) Więc 5,19 jak w pysk strzelił

*nie żebym robił reklamę.

Edytowane przez Cronos