Der Panzerfahrer Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 (edytowane) 19 minut temu, formoza58 napisał: Nie ośmieszaj się, rozjechaliście kolejny wątek już dawno. Co Ty seplenisz tak, czy jakoweś kluchy przeżuwasz? Nie chciałem być nieuprzejmy... ale skoro nie rozumiesz.... nie rób gnoju na forum... jak nie potrafisz nic konkretnego napisać... nie sil się... pakuj te swoje fotki-wlepki i nie mieszaj tam gdzie nie masz nic do powiedzenia. twoje przekonania polityczne mnie nie interesują. Nie rób tu chlewu Edytowane 28 Grudzień 2024 przez Der Panzerfahrer Cytuj
formoza58 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 7 minut temu, Tyr napisał: e...z debilami lewackimi nie będzie Polski...Wierzą w międzynarodówkę, przyjaźń niemiecko-rosyjsko-polską. Brawo formoza:)O emeryturki chodzi? :-)))) Ojj Tyr, Tyr, sam sobie ubliżasz... Tylko tyle i aż tyle Cytuj
formoza58 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 5 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Nie rób tu chlewu :-))) Koniec świata, jak mówil Pan Popiołek... Ale wiesz co? Usiądź wygodni, ściśnij kolana, " zrób " świst rufowy". Może Tobie się trochę rozjaśni w łepetynie. PS. I nie rób tutaj chlewu ;-) Cytuj
Tyr Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 (edytowane) Bjar...ale ja też jestem , żeby w żadne obiecanki cacanki nie wierzyć a samemu budować Polskę, poszukaj 100 obietnic... Edytowane 28 Grudzień 2024 przez Tyr Cytuj
karpik Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 13 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Nie chciałem być nieuprzejmy... ale skoro nie rozumiesz.... nie rób gnoju na forum... jak nie potrafisz nic konkretnego napisać... nie sil się... pakuj te swoje fotki-wlepki i nie mieszaj tam gdzie nie masz nic do powiedzenia. twoje przekonania polityczne mnie nie interesują. Nie rób tu chlewu Ile już dziś konfiturko maili wysłałeś, że ci piss prześladują? Cytuj
Tyr Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 3 minuty temu, formoza58 napisał: :-))) Koniec świata, jak mówil Pan Popiołek... Ale wiesz co? Usiądź wygodni, ściśnij kolana, " zrób " świst rufowy". Może Tobie się trochę rozjaśni w łepetynie. PS. I nie rób tutaj chlewu ;-) Swoich metod nie musisz innym reklamować, stosuj i nie polecaj.... Cytuj
Der Panzerfahrer Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 2 minuty temu, formoza58 napisał: :-))) Koniec świata, jak mówil Pan Popiołek... Ale wiesz co? Usiądź wygodni, ściśnij kolana, " zrób " świst rufowy". Może Tobie się trochę rozjaśni w łepetynie. PS. I nie rób tutaj chlewu ;-) Czytasz co piszesz? to powoli nie są żarty tylko zaczynasz być plugawie obrzydliwy.... i jak już skończysz... spuść wode bo te twoje wypociny strasznie śmierdzą.... wklejaj obrazki... więcej nie umiesz Cytuj
Der Panzerfahrer Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 1 minutę temu, karpik napisał: Ile już dziś konfiturko maili wysłałeś, że ci piss prześladują? Ile jeszcze musi wody upłynąć żeby pseudo żołnierzyk spłynął i nie wrócił? Cytuj
karpik Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 Teraz, Der Panzerfahrer napisał: Ile jeszcze musi wody upłynąć żeby pseudo żołnierzyk spłynął i nie wrócił? Pewnie kiedyś ci się uda, ale to nie zmieni faktu, że jesteś hipokrytą i konfidentem. Cytuj
Der Panzerfahrer Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 3 minuty temu, karpik napisał: Pewnie kiedyś ci się uda, ale to nie zmieni faktu, że jesteś hipokrytą i konfidentem. Cham się uprze i mu daj... nie bądź taki wściekły.... zaszkodzi ci... Cytuj
Tyr Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 karpik... krzyczysz łapać złodzieja a krzyczy złodziej... Nie sądzę, że jesteś Polakiem,,, Cytuj
karpik Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 1 minutę temu, Tyr napisał: karpik... krzyczysz łapać złodzieja a krzyczy złodziej... Nie sądzę, że jesteś Polakiem,,, Chwalę sobie, że nie jestem takim "Polakiem" jak ty. 2 Cytuj
Tyr Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 w samozachwyt nie popadnij, tvn ci certyfikat mądrości wydał a ty jeszcze sam sobie wypiszesz? Cytuj
sebek1974 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 2 godziny temu, formoza58 napisał: Zajęty już niestety:-)) 1 Cytuj
karpik Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 10 minut temu, Tyr napisał: ale wiesz, że będziesz miał sprawę? Co za piramidalny imbecyl 4 Cytuj
sebek1974 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 18 minut temu, Tyr napisał: ale wiesz, że będziesz miał sprawę? A mam jeszcze takie... Cytuj
formoza58 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 : - )))) Zaprawdę powiadam Wam, Tyr i Panzerfahrer, że żałośniejsi jesteście w " bojowym teamie" od tych zamieszczanych wklejek. Nie kwalifikujecie się do rozmów nawet w hayde parku. Prowokujecie, obrażacie, próbujecie ośmieszać, a potem bek, wycie, skwowyt, pogróżki, " zaklęcia i w epilogu " piaskownica" Papaski "smutaski". B/0 Cytuj
Tyr Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 a ciebie ten orzeszek za ciasny i uwiera? Cytuj
sebek1974 Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 10 minut temu, formoza58 napisał: : - )))) Zaprawdę powiadam Wam, Tyr i Panzerfahrer, że żałośniejsi jesteście w " bojowym teamie" od tych zamieszczanych wklejek. Nie kwalifikujecie się do rozmów nawet w hayde parku. Prowokujecie, obrażacie, próbujecie ośmieszać, a potem bek, wycie, skwowyt, pogróżki, " zaklęcia i w epilogu " piaskownica" Papaski "smutaski". B/0 Niestety ale pranie mózgu ostatnie 8 lat przez PIS zrobiło swoje że Polak Polakowi do gardła chce skoczyć. Cytuj
Janko Muzykant Napisano 28 Grudzień 2024 Napisano 28 Grudzień 2024 2 godziny temu, formoza58 napisał: : - )))) Zaprawdę powiadam Wam, Tyr i Panzerfahrer, że żałośniejsi jesteście w " bojowym teamie" od tych zamieszczanych wklejek. Przeceniasz ich, konkurencja na forum jest spora a obiektywizm wymaga aby uwzględnić nie tylko ilość ale także poziom spierdolenia tych wklejek. Jedyna korzyść z tej powyższej gównoburzy to wiedza dlaczego ten potworny Kaczor dostał 1,0 mln głosów więcej w wyborach do sejmu ( 35,38 % w sumie) niż cała menażeria ukryta w konitecie z PO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi