Cypis Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 48 minut temu, Tyr napisał: projekcja psychologiczna... Pewnie długie tradycja po przodkach z nkwd, ub i sb odziedziczyłeś... Oni też na AK, PSZ i patriotów tak mówili jak to się czerwona szmata próbuje wybielać , tak robią wszystkie nielegały , żeby się uwiarygadniać ale to na nic wszyscy wiedzą , że ty jesteś czerowno/brunatny cwel 1 Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, bjar_1 napisał: Ukrainy to może nie być teraz, po 3 latach walki, przez tego pomarańczowego idiotę. Tyr - i nie zaprzeczaj, że to debil jest. bez pomarańczowego też mogło by nie być. A może pośpiech jest potrzebny by ruskie nie dokonały przełomu. Czytałem coś o ruskiej koncentracji i uzupełnieniach na kilku kierunkach, mocno strategicznych dla obu stron. Retoryka Trumpa podziałała na ue, bo nagle zaczęli być skłonni do finansowania i zbrojenia Ukrów. Nawet zamrożone ruskie fundusze chcą im wepchnąć... Durnym jest spekulowanie, że Trump razem z ruskimi się kuma i chce upadku Ukrainy. Kto ich będzie zbroił jak nie USA, kto będzie zaopatrywał Stany w strategiczne surowce? Ruskie ze pimpongami? A z Zełeńskim ma Trump na pieńku od dawna... Cytuj
bjar_1 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Teraz, Tyr napisał: A z Zełeńskim ma Trump na pieńku od dawna... No, ale że ma na pieńku z jedną osobą, to musi skazywać na zagładę cały naród? Narcyz i psychopata w jednym. Cytuj
canabis.dw Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Tyr napisał: bez pomarańczowego też mogło by nie być. A może pośpiech jest potrzebny by ruskie nie dokonały przełomu. Czytałem coś o ruskiej koncentracji i uzupełnieniach na kilku kierunkach, mocno strategicznych dla obu stron. Retoryka Trumpa podziałała na ue, bo nagle zaczęli być skłonni do finansowania i zbrojenia Ukrów. Nawet zamrożone ruskie fundusze chcą im wepchnąć... Durnym jest spekulowanie, że Trump razem z ruskimi się kuma i chce upadku Ukrainy. Kto ich będzie zbroił jak nie USA, kto będzie zaopatrywał Stany w strategiczne surowce? Ruskie ze pimpongami? A z Zełeńskim ma Trump na pieńku od dawna... Tyr miałes mi napisać o tych częściach Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... Jacy tam panowie... To Twoje kółko wzajemnej adoracji to najwyżej panie i ciotki i inne tęczowe tylne części ciała;) Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Bjar...Przypomnij sobie, jak na początku niemce i reszta zakazywały dostarczać broni "śmiercionośnej" Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, canabis.dw napisał: Tyr miałes mi napisać o tych częściach napiszę ci w częściach pierwsza już była następne co dwa lata. Cytuj
bjar_1 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Teraz, Tyr napisał: Bjar...Przypomnij sobie, jak na początku niemce i reszta zakazywały dostarczać broni "śmiercionośnej" No pamiętam, ale teraz to nie ma nic do rzeczy. Po trzech latach kacapia jest już wystarczająco poszatkowana. Na kiego pomarańczowy daje im odetchnąć? Debil, pożyteczny idiota czy koń trojański fiutina? Cytuj
karpik Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Tyr napisał: bez pomarańczowego też mogło by nie być. A może pośpiech jest potrzebny by ruskie nie dokonały przełomu. Czytałem coś o ruskiej koncentracji i uzupełnieniach na kilku kierunkach, mocno strategicznych dla obu stron. Retoryka Trumpa podziałała na ue, bo nagle zaczęli być skłonni do finansowania i zbrojenia Ukrów. Nawet zamrożone ruskie fundusze chcą im wepchnąć... Durnym jest spekulowanie, że Trump razem z ruskimi się kuma i chce upadku Ukrainy. Kto ich będzie zbroił jak nie USA, kto będzie zaopatrywał Stany w strategiczne surowce? Ruskie ze pimpongami? A z Zełeńskim ma Trump na pieńku od dawna... Żałoba po pomaranczowym. 1.ZAPRZECZENIE – Nie, to nie może być prawda. To na pewno jakaś pomyłka. 2.GNIEW – Za co to spotyka akurat mnie? Są na tym świecie gorsi ludzie, którzy na to zasłużyli. 3.TARGOWANIE – Jak bardziej o siebie zadbam, to może się poprawi. Jak będę się więcej modlił, to wyzdrowieję. 4.DEPRESJA – To wszystko nie ma najmniejszego sensu. 5.AKCEPTACJA – Teraz już nic nie zmienię, muszę się pogodzić z losem. Edytowane 17 godzin temu przez karpik 1 Cytuj
Cronos Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Tyr napisał: Bjar...Przypomnij sobie, jak na początku niemce i reszta zakazywały dostarczać broni "śmiercionośnej" Tak, to prawda, ale później zmądrzeli, do tego odkupili się z nawiązką. Więc nie można teraz zatrzymać tego trybu i się poddać klękając przed fiutinem i jego pomarańczową małpką. Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Teraz, karpik napisał: 1.ZAPRZECZENIE – Nie, to nie może być prawda. To na pewno jakaś pomyłka. 2.GNIEW – Za co to spotyka akurat mnie? Są na tym świecie gorsi ludzie, którzy na to zasłużyli. 3.TARGOWANIE – Jak bardziej o siebie zadbam, to może się poprawi. Jak będę się więcej modlił, to wyzdrowieję. 4.DEPRESJA – To wszystko nie ma najmniejszego sensu. 5.AKCEPTACJA – Teraz już nic nie zmienię, muszę się pogodzić z losem. Od psychiatry nauczyłeś się na sesjach? Cytuj
karpik Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Teraz, Tyr napisał: Od psychiatry nauczyłeś się na sesjach? Masz klasyczne "objawy", ale jesteś gdzieś w połowie procesu. Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Cronos napisał: Tak, to prawda, ale później zmądrzeli, do tego odkupili się z nawiązką. Więc nie można teraz zatrzymać tego trybu i się poddać klękając przed fiutinem i jego pomarańczową małpką. Podejrzewam, że Trump, wie więcej o sytuacj niż cała unia, tym bardziej ty i ja... Cytuj
Cypis Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) 24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... zapomniałeś dodać Panie i Panowie , i ty tyr czerwono/brunatny pachołku Edytowane 17 godzin temu przez Cypis Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Cypis napisał: zapomniałeś dodać Panie i Panowie , i ty tyr czerwono/brunatny pachołku a skąd wiesz, że zapomniał tęczowy popychlu? Jeśli uraziłem mową binarną sorry:) Edytowane 17 godzin temu przez Tyr Cytuj
canabis.dw Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Tyr napisał: napiszę ci w częściach pierwsza już była następne co dwa lata. Zwyzywałeś kolege Cronosa od tępaków wskazując, że Ukraina bedzie kupować jakieś części od rusów No przecież nie jesteś takim arcyksięciem kretynów i nie wziąłeś sobie tego totalnie z dupy, prawda? Cytuj
Cypis Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Tyr napisał: a skąd wiesz, że zapomniał tęczowy popychlu? bo wiem brunatno/czerwony pachołku Cytuj
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Teraz, Tyr napisał: wie więcej o sytuacj niż cała unia, tym bardziej ty i ja... No ależ to jaka musi być ta sytuacja, żeby się waflować ze zbrodniarzem wojennym? Cytuj
bodziu000000 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Jak należysz do takiej partii to nie możesz być normalny Cytuj
beaviso Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Nowrocky’EGO nikt do stołu z Putinem by nie dopuścił, bo jegomość jest poszukiwany do aresztowania w związku ze słusznym skądinąd obaleniem pomnika jakiegoś czerwonego zapijaczonego generała. A teraz z mojego ulubionego cyklu: „Jełop Muzg, vulgo Asperger” https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-myli-oto-jak-wyglada-zelenski-w-sondazach-7127622778010400a?FDg=s85CBpmJ1lWI0pQFVFNUQIXElsQQHkXXxpGB1lBGlwXSRpXQ1tWFgAMR10CFwxTQQgEQwtTQAlWFwlUQwEGRAENFQJQQwgNQwsPQg8BQwkARAwNQQJDQBoZUUxcHl1GB1lYAxoPQg8BQwkARA0FDg Cytuj
Tyr Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, bjar_1 napisał: No ależ to jaka musi być ta sytuacja, żeby się waflować ze zbrodniarzem wojennym? Wesoła nie jest będą mieli czym walczyć tylko nie będą mieli kim... Cytuj
Tyr Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 13 minut temu, beaviso napisał: Nowrocky’EGO nikt do stołu z Putinem by nie dopuścił, bo jegomość jest poszukiwany do aresztowania w związku ze słusznym skądinąd obaleniem pomnika jakiegoś czerwonego zapijaczonego generała. A teraz z mojego ulubionego cyklu: „Jełop Muzg, vulgo Asperger” https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-myli-oto-jak-wyglada-zelenski-w-sondazach-7127622778010400a?FDg=s85CBpmJ1lWI0pQFVFNUQIXElsQQHkXXxpGB1lBGlwXSRpXQ1tWFgAMR10CFwxTQQgEQwtTQAlWFwlUQwEGRAENFQJQQwgNQwsPQg8BQwkARAwNQQJDQBoZUUxcHl1GB1lYAxoPQg8BQwkARA0FDg zależy gdzie robiony, bo na ten przykład we więźniach u nas, donek ma 98-99%;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi