Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
48 minut temu, Tyr napisał:

projekcja psychologiczna... Pewnie długie tradycja po przodkach z nkwd, ub i sb odziedziczyłeś... Oni też na AK, PSZ i patriotów tak mówili

jak to się czerwona szmata próbuje wybielać , tak robią wszystkie nielegały , żeby się uwiarygadniać 

ale to na nic wszyscy wiedzą , że ty jesteś czerowno/brunatny cwel

• Tak trzymać 1
Napisano
36 minut temu, bjar_1 napisał:

Ukrainy to może nie być teraz, po 3 latach walki, przez tego pomarańczowego idiotę. Tyr - i nie zaprzeczaj, że to debil jest.

bez pomarańczowego też mogło by nie być. A może pośpiech jest potrzebny by ruskie nie dokonały przełomu. Czytałem coś o ruskiej koncentracji i uzupełnieniach na kilku kierunkach, mocno strategicznych dla obu stron. Retoryka Trumpa podziałała na ue, bo nagle zaczęli być skłonni do finansowania i zbrojenia Ukrów. Nawet zamrożone ruskie fundusze chcą im wepchnąć... Durnym jest spekulowanie, że Trump razem z ruskimi się kuma i chce upadku Ukrainy. Kto ich będzie zbroił  jak nie USA, kto będzie zaopatrywał Stany w strategiczne surowce?  Ruskie ze pimpongami?  A z Zełeńskim  ma Trump na pieńku od dawna...

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

A z Zełeńskim  ma Trump na pieńku od dawna...

No, ale że ma na pieńku z jedną osobą, to musi skazywać na zagładę cały naród? Narcyz i psychopata w jednym.

Napisano
4 minuty temu, Tyr napisał:

bez pomarańczowego też mogło by nie być. A może pośpiech jest potrzebny by ruskie nie dokonały przełomu. Czytałem coś o ruskiej koncentracji i uzupełnieniach na kilku kierunkach, mocno strategicznych dla obu stron. Retoryka Trumpa podziałała na ue, bo nagle zaczęli być skłonni do finansowania i zbrojenia Ukrów. Nawet zamrożone ruskie fundusze chcą im wepchnąć... Durnym jest spekulowanie, że Trump razem z ruskimi się kuma i chce upadku Ukrainy. Kto ich będzie zbroił  jak nie USA, kto będzie zaopatrywał Stany w strategiczne surowce?  Ruskie ze pimpongami?  A z Zełeńskim  ma Trump na pieńku od dawna...

Tyr miałes mi napisać o tych częściach

Napisano
6 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Panie i Panowie...

Jacy tam panowie... To Twoje kółko wzajemnej adoracji to najwyżej panie i ciotki i inne tęczowe tylne części ciała;)

Napisano
2 minuty temu, canabis.dw napisał:

Tyr miałes mi napisać o tych częściach

napiszę ci w częściach pierwsza już była następne co dwa lata.

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

Bjar...Przypomnij sobie, jak na początku niemce i reszta zakazywały dostarczać broni "śmiercionośnej"

No pamiętam, ale teraz to nie ma nic do rzeczy. Po trzech latach kacapia jest już wystarczająco poszatkowana. Na kiego pomarańczowy daje im odetchnąć? Debil, pożyteczny idiota czy koń trojański fiutina?

Napisano (edytowane)
14 minut temu, Tyr napisał:

Żałoba po pomaranczowym.

1.ZAPRZECZENIE – Nie, to nie może być prawda. To na pewno jakaś pomyłka.

2.GNIEW – Za co to spotyka akurat mnie? Są na tym świecie gorsi ludzie, którzy na to zasłużyli.

3.TARGOWANIE – Jak bardziej o siebie zadbam, to może się poprawi. Jak będę się więcej modlił, to wyzdrowieję.

4.DEPRESJA – To wszystko nie ma najmniejszego sensu.

5.AKCEPTACJA – Teraz już nic nie zmienię, muszę się pogodzić z losem.

Edytowane przez karpik
  • Super 1
Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

Bjar...Przypomnij sobie, jak na początku niemce i reszta zakazywały dostarczać broni "śmiercionośnej"

Tak, to prawda, ale później zmądrzeli, do tego odkupili się z nawiązką. Więc nie można teraz zatrzymać tego trybu i się poddać klękając przed fiutinem i jego pomarańczową małpką.

Napisano
Teraz, karpik napisał:

1.ZAPRZECZENIE – Nie, to nie może być prawda. To na pewno jakaś pomyłka.

2.GNIEW – Za co to spotyka akurat mnie? Są na tym świecie gorsi ludzie, którzy na to zasłużyli.

3.TARGOWANIE – Jak bardziej o siebie zadbam, to może się poprawi. Jak będę się więcej modlił, to wyzdrowieję.

4.DEPRESJA – To wszystko nie ma najmniejszego sensu.

5.AKCEPTACJA – Teraz już nic nie zmienię, muszę się pogodzić z losem.

Od psychiatry nauczyłeś się na sesjach?

Napisano
2 minuty temu, Cronos napisał:

Tak, to prawda, ale później zmądrzeli, do tego odkupili się z nawiązką. Więc nie można teraz zatrzymać tego trybu i się poddać klękając przed fiutinem i jego pomarańczową małpką.

Podejrzewam, że Trump, wie więcej o sytuacj  niż cała unia, tym bardziej ty i ja...

Napisano (edytowane)
24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Panie i Panowie...

zapomniałeś dodać 

Panie i Panowie , i ty tyr czerwono/brunatny pachołku

Edytowane przez Cypis
Napisano (edytowane)
4 minuty temu, Cypis napisał:

zapomniałeś dodać 

Panie i Panowie , i ty tyr czerwono/brunatny pachołku

a skąd wiesz, że zapomniał tęczowy popychlu? 

Jeśli uraziłem mową binarną sorry:)

Edytowane przez Tyr
Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

napiszę ci w częściach pierwsza już była następne co dwa lata.

Zwyzywałeś kolege Cronosa od tępaków wskazując, że Ukraina bedzie kupować jakieś części od rusów

No przecież nie jesteś takim arcyksięciem kretynów i nie wziąłeś sobie tego totalnie z dupy, prawda?

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

wie więcej o sytuacj  niż cała unia, tym bardziej ty i ja...

No ależ to jaka musi być ta sytuacja, żeby się waflować ze zbrodniarzem wojennym?

Napisano

Nowrocky’EGO nikt do stołu z Putinem by nie dopuścił, bo jegomość jest poszukiwany do aresztowania w związku ze słusznym skądinąd obaleniem pomnika jakiegoś czerwonego zapijaczonego generała.

A teraz z mojego ulubionego cyklu: „Jełop Muzg, vulgo Asperger”

https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-myli-oto-jak-wyglada-zelenski-w-sondazach-7127622778010400a?FDg=s85CBpmJ1lWI0pQFVFNUQIXElsQQHkXXxpGB1lBGlwXSRpXQ1tWFgAMR10CFwxTQQgEQwtTQAlWFwlUQwEGRAENFQJQQwgNQwsPQg8BQwkARAwNQQJDQBoZUUxcHl1GB1lYAxoPQg8BQwkARA0FDg

Napisano
8 minut temu, bjar_1 napisał:

No ależ to jaka musi być ta sytuacja, żeby się waflować ze zbrodniarzem wojennym?

Wesoła nie jest będą mieli czym walczyć tylko nie będą mieli kim...

Napisano
13 minut temu, beaviso napisał:

Nowrocky’EGO nikt do stołu z Putinem by nie dopuścił, bo jegomość jest poszukiwany do aresztowania w związku ze słusznym skądinąd obaleniem pomnika jakiegoś czerwonego zapijaczonego generała.

A teraz z mojego ulubionego cyklu: „Jełop Muzg, vulgo Asperger”

https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-myli-oto-jak-wyglada-zelenski-w-sondazach-7127622778010400a?FDg=s85CBpmJ1lWI0pQFVFNUQIXElsQQHkXXxpGB1lBGlwXSRpXQ1tWFgAMR10CFwxTQQgEQwtTQAlWFwlUQwEGRAENFQJQQwgNQwsPQg8BQwkARAwNQQJDQBoZUUxcHl1GB1lYAxoPQg8BQwkARA0FDg

zależy gdzie robiony, bo na ten przykład we więźniach u nas, donek ma 98-99%;)