sebek1974 Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 40 minut temu, bjar_1 napisał: To już ostatnia okazja aby pozbyć się starego złomu. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty https://300polityka.pl/live/2025/02/13/czarnek-jestem-ogromnie-wdzieczny-trumpowi-ze-podjal-dzialania-ktore-maja-szanse-sprawic-ze-bomby-na-ukrainie-przestana-spadac/ Cytuj
M81 Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Radek Sikorski- znany orędownik wzmocnienia WP Cytuj
M81 Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty Szanowni. Do kompletu brakuje mi cennego głosu Tomasza Siemoniaka @wolski_jaros Nowy rząd zacznie likwidować, taka tradycja - Wicie rozumicie.mp4 Cytuj
Erih Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty Reasumując, Trump porozmawiał sobie z Putinem na tematy ogólne, a jego najbliżsi współpracownicy oświadczają w tym czasie, że dla świętego spokoju pozwolą Rosji zatrzymać wszystkie zdobycze... Pytanie się nasuwa, czy Trump to faktycznie przegryw i mięczak, gotowy dla paru dolców odpuścić jednemu z 2 głównych wrogów? Ja tam idę po kabanosy... PS Przy okazji wyszło że podpis amerykańskiego prezydenta jest mniej wart niż papier na którym go złożono. Paradnie. Cytuj
karpik Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 5 minut temu, Erih napisał: Reasumując, Trump porozmawiał sobie z Putinem na tematy ogólne, a jego najbliżsi współpracownicy oświadczają w tym czasie, że dla świętego spokoju pozwolą Rosji zatrzymać wszystkie zdobycze... Pytanie się nasuwa, czy Trump to faktycznie przegryw i mięczak, gotowy dla paru dolców odpuścić jednemu z 2 głównych wrogów? Ja tam idę po kabanosy... PS Przy okazji wyszło że podpis amerykańskiego prezydenta jest mniej wart niż papier na którym go złożono. Paradnie. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/donald-trump-o-wyrzuceniu-rosji-z-g8-to-byl-blad/z23h7gd Cytuj
canabis.dw Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 56 minut temu, M81 napisał: Szanowni. Do kompletu brakuje mi cennego głosu Tomasza Siemoniaka @wolski_jaros Nowy rząd zacznie likwidować, taka tradycja - Wicie rozumicie.mp4 Na prawdę uważasz, że jeden tweet napisany 7 lat temu albo 6 sekundowy wycinek jakiejs wypowiedzi jest czymś na podstawie czego można kogoś przekonać do swoich racji? Cytuj
Erih Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 51 minut temu, karpik napisał: https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/donald-trump-o-wyrzuceniu-rosji-z-g8-to-byl-blad/z23h7gd No tak, oczywiście. Pytanie tylko czy on tak na serio, czy tylko planowo podpuszcza Rosjan. A może przespał ostatnich kilka lat i nie zauważył, że Rosja w globalnej gospodarce praktycznie się już nie liczy? Ponawiam pytanie: głąb czy cwany gracz? Cytuj
karpik Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 24 minuty temu, Erih napisał: No tak, oczywiście. Pytanie tylko czy on tak na serio, czy tylko planowo podpuszcza Rosjan. A może przespał ostatnich kilka lat i nie zauważył, że Rosja w globalnej gospodarce praktycznie się już nie liczy? Ponawiam pytanie: głąb czy cwany gracz? Jedyną grą jaką jestem w stanie zaakceptować jest ta, która sprowadza łysego ludobójcę w ustronne miejsce i danie wyboru- kula w łeb albo Haga. Zostawienie putina u władzy skończy się potężnym rozlewem krwi w niedalekiej przyszłości. Cytuj
M81 Napisano 13 Luty Napisano 13 Luty 57 minut temu, canabis.dw napisał: Na prawdę uważasz, że jeden tweet napisany 7 lat temu albo 6 sekundowy wycinek jakiejs wypowiedzi jest czymś na podstawie czego można kogoś przekonać do swoich racji? "Na prawdę" sądzisz, że znam zakupy uzbrojenia w czasach Siemoniaka tylko z tego wystąpienia? Cytuj
canabis.dw Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty 4 godziny temu, M81 napisał: "Na prawdę" sądzisz, że znam zakupy uzbrojenia w czasach Siemoniaka tylko z tego wystąpienia? a gdzie ja coś takiego napisałem ? stwierdziłem jedynie, że to co wstawiłeś nie ma żadnej wartości jako argument w dyskusji Cytuj
canabis.dw Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty 4 godziny temu, Erih napisał: No tak, oczywiście. Pytanie tylko czy on tak na serio, czy tylko planowo podpuszcza Rosjan. A może przespał ostatnich kilka lat i nie zauważył, że Rosja w globalnej gospodarce praktycznie się już nie liczy? Ponawiam pytanie: głąb czy cwany gracz? Słuchając tego co i w jaki sposób on mówi ciężko nie odnieść wrażenia, że to głąb - może i w jakis tam sposób cwany ale jednak głąb. Osobnym problemem jest jego narcyzm i samouwielbienie rozbudowane do granic niemozliwości Cytuj
karpik Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty "Rosyjski dron uderzeniowy z głowicą wybuchową uderzył tej nocy w schron chroniący świat przed promieniowaniem ze zniszczonego czwartego bloku elektrowni jądrowej w Czarnobylu" VID_20250214_082608_300.mp4 Cytuj
M81 Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty 4 godziny temu, canabis.dw napisał: a gdzie ja coś takiego napisałem ? stwierdziłem jedynie, że to co wstawiłeś nie ma żadnej wartości jako argument w dyskusji Oczywiście. Argumentem mogą być tylko fejki i wyzwiska Cytuj
Cronos Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty 24 minuty temu, M81 napisał: Oczywiście. Argumentem mogą być tylko fejki i wyzwiska Aktualnie rządzący nie są idealni, mają wtopy, ale to są pierdoły przy tym co się działo przez ostatnie lata. Nie mówię żeby przemilczać ich, ale robienie chryji z jakiegoś wywiadu sprzed lat jest słabe. Jeszcze tym bardziej że te relacje są przekolorowane i wyrwane z kontekstu, są w odniesieniu do nieaktualnej sytuacji i nie trzymające wątku. Choć szacunek dla Ciebie, że nie wrzucasz sensacji pokroju kolegi Tyra, ale on jest grubym tematem dla studentów psychiatrii :) Cytuj
M81 Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji. Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd. Cytuj
Cronos Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty 12 minut temu, M81 napisał: Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji. Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd. Chodzi Ci o tego gościa co się położył na ziemi? UJuż zapomniałem o tym. Nosz straszne. A kto nad nim płakał/płacze? Jakie media? Piszesz o grobach jako "podobno", no tak, narracja prawactwa opiera się na "podobno". Cytuj
Tyr Napisano 14 Luty Napisano 14 Luty kurła o jego wiernym kocie zapomnieli a kot płynął tuż za Ibrahimem:) "Białorusini wypchnęli go wręcz do rzeki, on płynął sześć dni. W ciągu dnia w tej lodowatej wodzie, w nocy wychodził na brzeg. Mokry i zmarznięty kładł się na gołej ziemi, nie zapalał ogniska, bo bał się, że go ktoś zobaczy..." do dziś są ślady na śniegu w miejscach gdzie wychodził i się kładł:) lewusy pielgrzymki powinni organizować do tych miejsc:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi