Spirit of Warsaw Napisano 31 Lipiec 2023 Napisano 31 Lipiec 2023 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Wujek Włodzimierz lubi to... Mam pytanie dla Kolegów z tzw. opozycji, czy oglądaliście serial Reset? Coś cichutko u Was na ten temat.. 1 1
karpik Napisano 31 Lipiec 2023 Napisano 31 Lipiec 2023 53 minuty temu, Spirit of Warsaw napisał: Mam pytanie dla Kolegów z tzw. opozycji, czy oglądaliście serial Reset? Coś cichutko u Was na ten temat.. Nie oglądam paradokumentów, więc zerknąłem tylko do opinii. https://wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/8732683,serial-tvp-reset-michal-rachon-slawomir-cenckiewicz-radoslaw-sikorski.html Btw. Serial " kasta" też jest oficjalnie paradokumentem, ale na 100% łykasz wszystko jak ciepłe bułeczki.
karpik Napisano 31 Lipiec 2023 Napisano 31 Lipiec 2023 Można podpiąć do wynurzeń Spirit'a. Po nieudanym ataku Storm Shadow most jest w naprawie. 1
karpik Napisano 1 Sierpień 2023 Napisano 1 Sierpień 2023 У Москві безпілотник знову вдарив по вежі в IQ-Кварталі «Москва-Сіті», де розміщено міністерство економічного розвитку РФ, повідомив мер російської столиці Сергій Собянін. Перші вибухи пролунали близько 3 години ночі, за офіційною версією міністерства оборони рф, два дрони знищили засобами ППО, один - "посадили" засобами радіоелектронної боротьби, ось саме він "впав на території бізнес-центру". Мешканці москви вже зробили відео з різних ракурсів. У цю ж вежу невідомий дрон влетів два дні тому, 30 липня. VID_20230801_063619_281.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 1 Sierpień 2023 Napisano 1 Sierpień 2023 10 godzin temu, karpik napisał: Można podpiąć do wynurzeń Spirit'a. Po nieudanym ataku Storm Shadow most jest w naprawie. Nie widzisz, że u Spirita było tej nocy za dużo spiritu? Po co karmisz trolla urynacyjnej partii piss?
soldierprzemo Napisano 1 Sierpień 2023 Napisano 1 Sierpień 2023 Wody pokopalniane spływają przez Krzywy Róg w Ukrainie received_317641570830731.mp4 received_811787913792472.mp4
karpik Napisano 1 Sierpień 2023 Napisano 1 Sierpień 2023 У Чорному морі безпілотники атакували російські патрульні кораблі "Сергій Котов" и "Василь Биков" Міноборони РФ заявило, що патрульні кораблі були атаковані трьома морськими безекіпажними катерами ЗСУ "в 340 км юго-западнее Севастополя". Як завжди у росіян "усі дистанційно-керовані катери були знищені". Очікуємо на подробиці.
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2023 Autor Napisano 1 Sierpień 2023 Spirit... "Mam pytanie dla Kolegów z tzw. opozycji, czy oglądaliście serial Reset? Coś cichutko u Was na ten temat.. " Nie oglądam telewizji, szczujni w szczególności... Ale, bo jak rozumiem widziałeś i się identyfikujesz z tezami Rachinia- pojawiają się tam informacje o, np, Lechu K., Kornelu M. i podobnych przedstawicielach menażerii? Dla kolegi pytam... PS Zapewne nie, jak i nie doczekamy się informacji szczegółowych w wymienionej szczujni, o np ojcu Ozdoby czy Cenckiewicza, rodzinie Menztena, czy dziadku Tarczyńskiego...
bodziu000000 Napisano 1 Sierpień 2023 Napisano 1 Sierpień 2023 I jak zawsze jest nam niezmiernie przykro
Rekomendowane odpowiedzi