Jedburgh_Ops Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 Godzinę temu, bjar_1 napisał: Pinokia dziś w radio słyszałem, mówił, że 100 wagnerowców może zdestabilizować państwo polskie. Pogratulować solidnego fundamentu naszego państwa. No coś Ty? Wystarczy, że ta setka przejdzie o metr polską granicę i uruchomi radiowęzeł z informacją, że za darmo rozdają tabletki RU-486. I całkowity paraliż państwa gotowy. Ruszy na nich cała milicja, WP i WOT, a może i cała mundurówka ze strażakami, SG i celnikami włącznie, a na czele z pisowskimi leśnikami. A w środku kraju nie zostanie nikt z mundurówki.
Cypis Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 21 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Nareszcie ujawnili po , której są stonie
Cypis Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Pinokia dziś w radio słyszałem, mówił, że 100 wagnerowców może zdestabilizować państwo polskie. Pogratulować solidnego fundamentu naszego państwa. no i będzie okazja do wprowadzenia stanu wyjątkowego i odsunięcie wyborów na bliżej nieokreśloną przyszłość (np. do momentu koronacji kaczora na króla) 1 1
Cypis Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 Уражено: ЗСУ успішно атакували Чонгарський міст,
Cypis Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 (edytowane) Przygotowanie do walki o Krym Edytowane 29 Lipiec 2023 przez Cypis
karpik Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 Stado krabów. Czy to nowe, nie wiem. VID_20230729_211755_360.mp4
karpik Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 Спецпідрозділ ГУР МОУ "KRAKEN" опублікував момент виявлення та знищення групи російських операторів БПЛА на Бахмутському напрямку. За дивовижним збігом обставин того ж дня та району було ліквідовано відомого блогера та дроновода "Карлсон" VID_20230729_214230_310.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 29 Lipiec 2023 Napisano 29 Lipiec 2023 25 minut temu, bodziu000000 napisał: Krystaliczna postać państwa piss. To państwo z rozmoczonej ligniny rozmontowuje jeden bukwel.
Jedburgh_Ops Napisano 30 Lipiec 2023 Napisano 30 Lipiec 2023 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: To jest po prostu nieprawdopodobne. A może to fejkowy filmik? Zawsze myślałem, że głupota PiSowców ma jakąś skalę; że jest jakaś oś liczbowa z podziałką, gdzie głupota PiSowców jest mierzalna, a na końcu skali jest jakiś ogranicznik. Ale okazuje się, że głupota PiSowców nie ma żadnych skal, ponieważ nie podlega ograniczeniom. Od początku budowy tego płotu zastanawiałem się, z jakiego gatunku stali będą te pionowe kształtowniki. Byłem przekonany, że to będzie stal o twardości przynajmniej HRC 70, żeby każdy ewentualny brzeszczot tylko się po niej ślizgał. A tu nie - ci PiSowscy kretyni zrobili te żerdzie z jakiejś zwyczajnej stali konstrukcyjnej typu np. 30HGS albo 30HGSA, która (bez hartowania) pod bukwelem idzie jak masło.
HD1940 Napisano 30 Lipiec 2023 Napisano 30 Lipiec 2023 Żaden fejk. Płot zrobiono ze stali konstrukcyjej. Liczył się termin. Dodatkowo konstrukcja kratownicy ma chyba niezamierzony atut dla próbujacych uszkodzić barierę. Kątowniki tworzące płot powodują efekt zlewania się ich w jednolitą taflę, za którą nie widać co się dzieje. Tylko stojąc dokładnie naprzeciw człowiek na terenie Polski jest w stanie zobaczyć kogoś po stronie białoruskiej. Dla tego przy przyzwoleniu pograniczników BY chętni mogą ciąć, robić podkopy czy stawiać drabiny. Potem to już kwestia jak szybko zareaguje bariera elektroniczna i czy SG lub WP zdążą dotrzeć na czas. Zresztą przykład Izraela i Palestyny pokazuje, że nawet płot z żelbetinu nie jest skutecznym zabezpieczeniem dla zdeterminowanych ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi