M81 Napisano 11 Wrzesień 2023 Napisano 11 Wrzesień 2023 Zgadza się, są informacje z z podziałem na pochodzenie państwowe. Znajdują się w artykule, do którego link zamieściłem. Zachęcam do lektury. 1
M81 Napisano 11 Wrzesień 2023 Napisano 11 Wrzesień 2023 Interesujące zestawienie w wydaniu Edwarda Weinerta. Pamiętać trzeba jednak, że ogłoszenie zniszczenia przez Ukraińców jakiejś msty albo akacji nie musi wcale oznaczać, że faktycznie zamieniła się w kupę złomu.
Jedburgh_Ops Napisano 12 Wrzesień 2023 Napisano 12 Wrzesień 2023 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: "Kolejki po wizę we Lwowie" To jest największa afera partii piss. Tak jest mówione zarówno w Polsce, jak i za granicą, a to zagranica ma najwięcej do powiedzenia, ponieważ piss taił tę aferę tak długo, jak tylko się dało. Wyrzucenie wawrzyka i inne pozorowane działania piss odbywają się wyłącznie pod naciskiem zagranicznych wywiadów.
Cypis Napisano 12 Wrzesień 2023 Napisano 12 Wrzesień 2023 15 godzin temu, bodziu000000 napisał: Kilka dni temu pisałem o tym , firmy te przeznaczone są do zakupów surowców i podzespołów strategicznych i przemycanie ich przez białoruś i Turcję (!!!) do rosji.
Jedburgh_Ops Napisano 12 Wrzesień 2023 Napisano 12 Wrzesień 2023 19 minut temu, bodziu000000 napisał: Zacne bloki lotniczej pianki poliuretanowej do wypełniana płatowców kompozytowych jak widać teraz ogłupiają dzikich. I bardzo dobrze. Przywiozłem sobie kiedyś taki blok z wytwórni szybowców. Ta pianka jest rewelacyjna. Lekka jak piórko, a mocna i sztywna. Brawo Ukraina. Ona wytycza takie nowe szlaki, o jakich natowcom się nie śniło, włącznie z głupotami natowców, jakie są kładzione do głowy Ukraińcom, że pole minowe ma 20 × 50 m i wystarczy je obejść, żeby mieć święty spokój.
Jedburgh_Ops Napisano 12 Wrzesień 2023 Napisano 12 Wrzesień 2023 6 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Interesujące. Wychodzi na to, że ma nie być wojny domowej z 600 000 migrantów z Afryki i Azji, których od 2016 roku sprowadziła do Polski partia piss. A przecież (cytat) - „Różnego rodzaju pasożyty, pierwotniaki, które nie są groźne w organizmach tych ludzi, mogą tutaj być groźne”, jak rzekł guru tej partii. Wojna domowa ma za to być z Ukraińcami. Ciekawe. Może ktoś zrobi doktorat na tym twierdzeniu.
bodziu000000 Napisano 12 Wrzesień 2023 Napisano 12 Wrzesień 2023 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:
Rekomendowane odpowiedzi