Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 11.01.2023 o 21:53, takafura napisał:

Jak widzisz nikt Ci nie przeszkadza - jedyna przeszkoda to Twoje rozmijanie się z rzeczywistością i odwracanie kota ogonem :)

Możesz spokojnie wymieniać jakie szkody na mieniu i zdrowiu co miesiąc powodują uczestnicy tych legalnych demonstracji - wybite szyby, spalone auta, pobicia, oplucia, wulgaryzmy.

Ps. Zastanawiałeś się kiedyś (pytanie retoryczne, bo wiemy jak jest) dlaczego np. wiece z udziałem Tuska nie wymagają takiej ochrony przed faszystami, kibolami, skrajną prawicą i fanatykami wielbiącymi Kaczora ?

Expand  

Z jakiej kurwa paki ja mam płacić za ich bolesne miesiączki. Nie dalej jak wczoraj Karczewski mówił, że to ich prywatna uroczystość. Taka impreza komercyjno- propagandowa normalnie jest ochraniana przez wynajęte agencje, a policja może być w obwodzie, w razie W.

Napisano (edytowane)
  W dniu 11.01.2023 o 22:06, bjar_1 napisał:

No, ale litości. Nie 80-letnia stara baba i to tylko dlatego, że z Jarosławem I Łaskawym się w piaskownicy bawiła...

Expand  

A to już racjonalna argumentacja ;)

Edytowane przez takafura
Napisano
  W dniu 11.01.2023 o 22:13, takafura napisał:

Bardzo dobre pytanie, jestem pod wrażeniem. Wystarczy ustalić kto łamie prawo :)

Expand  

Ci co się nie godzą na dymanie przez władze(różne), łamali, łamią i będą łamać. Historia rozdaje medale często nie wczas. 

Ci co lubią być dymani lub na władzy żerują muszą się później wstydzić i kitrać partyjne legitymacje.

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29348842,nie-tylko-orlen-pgnig-i-producenci-energii-rowniez-zawyzali.html

Napisano
  W dniu 11.01.2023 o 23:38, karpik napisał:

Ci co się nie godzą na dymanie przez władze(różne), łamali, łamią i będą łamać. Historia rozdaje medale często nie wczas. 

Ci co lubią być dymani lub na władzy żerują muszą się później wstydzić i kitrać partyjne legitymacje.

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29348842,nie-tylko-orlen-pgnig-i-producenci-energii-rowniez-zawyzali.html

Expand  

Przecież po to Orlen przejął PGNIG aby dymać też i na cenie gazu. Wiesz już dlaczego taki opór przed wprowadzeniem EURO?, bo takie numery by nie wychodziły a jakie jeszcze mają w opracowaniu to strach pomyśleć.

Napisano

"Nie no, nie gadaj, świetna jest..."

Nie o aparycję czy jej brak mi chodziło, a o fakt, że tak przygotowana osoba będzie w Radzie Nadzorczej... choć z drugiej strony zadanie ma jedno- patrzeć na ręce Obajtkowi, widać szary poseł się zorientował czy wystraszył...

PS:

z28761180IH,Elektrownia-w-Jaworznie.jpg

Napisano
  W dniu 12.01.2023 o 11:17, Czlowieksniegu napisał:

"Nie no, nie gadaj, świetna jest..."

Nie o aparycję czy jej brak mi chodziło, a o fakt, że tak przygotowana osoba będzie w Radzie Nadzorczej...

Expand  

Ale jak to? Jaki brak kompetencji? Rada Nadzorcza odtąd będzie miała swoją własną babkę zielną, chiromantkę i szeptuchę. Mało? Mało dla pisowskiego ciemnogrodu?

Napisano

Tyr- znajdź źródło, wg których Żukowska to podała, a ty jak młody pelikan łyknąłeś i powtarzasz.
Pomijając, że "poprzednich rządów" to i PO/PSL do 2105 i PiS po 2015....

Możesz, jeśli chcesz, sprawdzić, bo takie dane +/- są dostępne, ilu Polaków opuściło raj nad Wisłą po wstąpieniu do UE, a kto, w 2005 roku, był przy korycie :-)

Napisano
  W dniu 12.01.2023 o 12:24, Czlowieksniegu napisał:

Ja swoich prywatnych spraw nie będę komentować - odparł Michał Moskal.

I ja to szanuję...

Expand  

Ale czy ktoś na sali zdziwiony? Nie widzę, nie słyszę.

Przecież ten z lewej ma na tej dziwnej mordzie wyryte IQ=19 - żeby nie obrażać tych, którzy wg klasyfikacji WHO mieszczą się w przedziale IQ 20-35.

Napisano

Słuchaj no jedcośtam... To, że wybierasz po aparycji to kwalifikuje cię do udzielania się na forum pudelka, ew innej podobnej platformy wyborczej... Myli ci się, w mniemaniu o własnej osobie inteligencja z impertynencją i chamstwem a forum O z gabinetem psychiatry, gdzie powinieneś swe, żale i schizy wypłakiwać... 

Masz przystojniejszych...;)

"Ograniczyć 500 plus, przyjąć euro". Bogusław Grabowski wywołał burzę. Szydło zagrzmiała | Biznes na Next.Gazeta.pl

Szymon Hołownia: Wprowadzenie euro to polska racja stanu - Polsat News

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie