toska Napisano 7 Grudzień 2022 Share Napisano 7 Grudzień 2022 Czikosze nie mają wachy .... Przecież kolega putin ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 7 Grudzień 2022 Share Napisano 7 Grudzień 2022 Wyciekły szczegóły posady: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 https://wiadomosci.wp.pl/szpiegowal-dla-rosji-byl-czlonkiem-komisji-antoniego-macierewicza-6842148311194144a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 fala... Ale doceń fantazję: Cenckiewicz: "Do KL ds WSI powołał go min. Sikorski i wtedy go poznałem, nigdy nie utrzymywałem z nim relacji" vs Cenckiewicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 vs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 Jak widać komisja weryfikacyjna to nie komisja likwidacyjna. Ps. Sprawa Tomasza L. to jednak kompromitacja głównie kontrwywiadu. Ale jak sie lubi niedomówienia, mgliste insynuacje, pomówienia to można sie wykazać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 takafura - kto Tomasza L. umieścił w warszawskim urzędzie? - kto wsadził Tomasza L. do dowolnie wybranej komisji? - jaka była współzależność KL i KW? - kto w tym czasie nadzorował Komisję Likwidacyjną WSI? - kto w tym czasie był "likwidatorem" WSI i v-ce ministrem MON? - kto był w tym czasie szefem WSI i jakie były jego późniejsze losy? - kto był w tym czasie szefem MON i dlaczego "chwilę" później już nie był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: takafura - kto Tomasza L. umieścił w warszawskim urzędzie? - kto wsadził Tomasza L. do dowolnie wybranej komisji? - jaka była współzależność KL i KW? - kto w tym czasie nadzorował Komisję Likwidacyjną WSI? - kto w tym czasie był "likwidatorem" WSI i v-ce ministrem MON? - kto był w tym czasie szefem WSI i jakie były jego późniejsze losy? - kto był w tym czasie szefem MON i dlaczego "chwilę" później już nie był? Za szpiegów odpowiada kontrwywiad - ktoś (chyba) te osoby weryfikował ? Bo niby jak inaczej prezydent/premier/minister przed nominacją kogokolwiek ma sprawdzić czy nie ma podejrzeń o szpiegostwo ? Mają to robić osobiście ? Dziecinne te darcie szat. Szczególnie przez osoby rozpaczające za WSI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: takafura - kto Tomasza L. umieścił w warszawskim urzędzie? - kto wsadził Tomasza L. do dowolnie wybranej komisji? - jaka była współzależność KL i KW? - kto w tym czasie nadzorował Komisję Likwidacyjną WSI? - kto w tym czasie był "likwidatorem" WSI i v-ce ministrem MON? - kto był w tym czasie szefem WSI i jakie były jego późniejsze losy? - kto był w tym czasie szefem MON i dlaczego "chwilę" później już nie był? To sa pytania naprowadzające - odpowiedź: oficerem prowadzącym szpiega był oczywiście Antoni M. Pan Piątek w poniedziałek pewnie to opisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 Piątek został niedawno zdemaskowany jako agent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 (edytowane) Choć nie, pardon, powiedział - gdy ocenił potencjał Kubicy. M. Edytowane 8 Grudzień 2022 przez beaviso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 takafura " Za szpiegów odpowiada kontrwywiad- ktoś (chyba) te osoby weryfikował ?" Cenckiewicz twierdzi, że jak najbardziej- nawet jego twitta wkleiłem. ________________________________ "Bo niby jak inaczej prezydent/premier/minister przed nominacją kogokolwiek ma sprawdzić czy nie ma podejrzeń o szpiegostwo" Yhmmmm- dlatego zwróć uwagę, skąd się Tomasz L. wziął... i z jakiego towarzystwa... _________________________________ "To sa pytania naprowadzające - odpowiedź: oficerem prowadzącym szpiega był oczywiście Antoni M. " Nie chcesz, czy nie potrafisz na ten prosty zestaw prostych pytań odpowiedzieć? Nie wstydź się... _________________________________ Zakładam, że masz świadomość, że Tomasz L., obojętnie, w której komisji działał, to miał dostęp do pełnej dokumentacji WSI, także a może przede wszystkim teczek osobistych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 beaviso... Dla mnie, od dziś, Morawieccy są jeszcze większymi hipokrytami niż wydawało mi się wczoraj wieczorem... Kto by pomyślał, że Kornel, katolik, wierny tradycji, itp, itd... z uczennicą żony nieślubnego syna ma... o tym się we Wrocławiu nie mówiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Nie chcesz, czy nie potrafisz na ten prosty zestaw prostych pytań odpowiedzieć? Nie wstydź się.. Zakładam, że masz świadomość, że Tomasz L., obojętnie, w której komisji działał, to miał dostęp do pełnej dokumentacji WSI, także a może przede wszystkim teczek osobistych... Nie mam najmniejszej świadomości do czego miał dostęp Tomasz L. Mam pełna świadomość, że przeciw likwidacji WSI głosowali wyłącznie posłowie SLD i jeden jedyny poseł z PO, łącznie aż 375 posłów było za, 48 przeciw. Nie wstydzę się, że nie mam pojęcia o życiu i twórczości Tomasza L. Dla wielu ekspertów WSI było "przezroczyste" dla GRU, wręcz przeżarte układami i znajomościami z Rosjanami - szok co tam jeszcze szpieg mógł nowego wyniuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 takafura "Nie mam najmniejszej świadomości do czego miał dostęp Tomasz L. " No tak, zapomniałem, przecież ty nie oglądasz telewizji... "Nie wstydzę się, że nie mam pojęcia o życiu i twórczości Tomasza L. " ale za to wiesz, że: "Dziecinne te darcie szat. Szczególnie przez osoby rozpaczające za WSI :)" PS Możesz mi, przy okazji Tomasza L., przywołać jakieś nicki z Forum czy nazwiska z realnego życia, osób, które "rozpaczają za WSI"? Proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 (edytowane) 11 minut temu, takafura napisał: Dla wielu ekspertów WSI było "przezroczyste" dla GRU, wręcz przeżarte układami i znajomościami z Rosjanami - szok co tam jeszcze szpieg mógł nowego wyniuchać. Nie kto inny jak ruski szpieg AM mówił wtedy o 500 wnioskach o ściganie tych żołnierzy i nie tylko. Czy wiesz ilu dostało jakiekolwiek, chociaż wyssane z palca zarzuty? Są jakieś dowody na te układy i znajomości? Jedyne układy i znajomości owocowały i owocują w osobie agenta AM. Edytowane 8 Grudzień 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 23 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: PS Możesz mi, przy okazji Tomasza L., przywołać jakieś nicki z Forum czy nazwiska z realnego życia, osób, które "rozpaczają za WSI"? Proszę... Na pewno Balans plus kilka osób przy okazji dyskusji o naszej misji wojskowej w Iraku i Afganistanie bardzo żałowało wywalenia wszystkich profesjonalistów z WSI. Tak z pamięci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 23 minuty temu, karpik napisał: Nie kto inny jak ruski szpieg AM mówił wtedy o 500 wnioskach o ściganie tych żołnierzy i nie tylko. Czy wiesz ilu dostało jakiekolwiek, chociaż wyssane z palca zarzuty? Są jakieś dowody na te układy i znajomości? Jedyne układy i znajomości owocowały i owocują w osobie agenta AM. To 100 % posłów z PO ( bez Bula) głosujących za rozwiązaniem WSI to tez agentura ?! I skoro Antoni to agent to po co mu jakiś pionek w komisji - przecież jako minister miał raczej nieograniczony dostęp... Ps. Rozumiem że WOT to ruska V kolumna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 takafura "Szczególnie przez osoby rozpaczające za WSI :):" vs "Na pewno Balans plus kilka osób przy okazji dyskusji o naszej misji wojskowej w Iraku i Afganistanie bardzo żałowało wywalenia wszystkich profesjonalistów z WSI. Tak z pamięci... " Czyli, znów, echo.... Nie wiem, który już raz, gdy proszę o przykłady, robią się one dla ciebie dużym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 (edytowane) 12 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Czyli, znów, echo.... Nie wiem, który już raz, gdy proszę o przykłady, robią się one dla ciebie dużym problemem. Notować sobie mam, tabelki robić ? Zresztą wystarczy sobie wygooglać jak wielu polityków krytykowało likwidację WSI. SLD było przeciwne w 100 %. Ps. Serio masz z tym problem że nie chce mi się grzebać w tematach sprzed 5 lat ? Ty miałeś problem żeby zacytować coś co mi debilnego przypisałeś po 24 godzinach... Edytowane 8 Grudzień 2022 przez takafura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 takafura Łudziłem się, nie po raz pierwszy, że wiesz co piszesz... i jakieś merytoryczne argumenty i przykłady nam przedstawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 10 minut temu, Czlowieksniegu napisał: takafura Łudziłem się, nie po raz pierwszy, że wiesz co piszesz... i jakieś merytoryczne argumenty i przykłady nam przedstawisz. Prowokatorek z Ciebie :) Normanie bym zestawił argumenty które ty użyłem ale to zbyt megalomańskie cytowanie samego siebie. Powtórzę - nie widzę konieczności dokumentowania swoich opinii wypowiedziami innych sprzed kilku lat i tysięcy postów wstecz. Więc nie przesadzaj z tymi krokodylimi łzami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 No to ja wam przypomnę: byłem i jestem przeciwko likwidacji WSI, a zwłaszcza likwidacji robionej przez polityków. Obojętnie z której strony płota w danym momencie stoją. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2022 Teraz, Czlowieksniegu napisał: Kto by pomyślał, że Kornel, katolik, wierny tradycji, itp, itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 https://www.wprost.pl/kraj/10696888/kuriozalny-pomysl-poslanki-ko-na-poczatku-wojny-myslalam-zeby-oddac-ten-teren-putinowi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi