bodziu000000 Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 https://tvs.pl/informacje/genialna-odpowiedz-sosnowca-na-lawki-patriotyczne-zobaczcie-ich-lawke-szacunku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Dlaczego mnie tu już nic nie dziwi... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/skandal-wokol-kortu-im-lecha-kaczynskiego-panstwo-z-kartonu/0ckz26g,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 6 godzin temu, bjar_1 napisał: „Youtuber Jan Piński oświadczył przed sądem, że widział zrobione pod prysznicem nagie zdjęcie Jarosława Kaczyńskiego z oficerem WSI. Proces wytoczony mu przez prezesa PiS został po nerwowych 55 minutach odroczony” – pisze „Gazeta Wyborcza” o rozpoczętym wczoraj procesie I dalej: „Szef PiS pozwał dziennikarza i youtubera Jana Pińskiego za to, że ten – w krótkim filmie na kanale YouTube - opisał jego dawny i rzekomo intymny związek z oficerem Wojskowych Służb Informacyjnych Piotrem Polaszczykiem oraz zasugerował, jakoby Kaczyński był z tego powodu „hakowany" przez znającego tajemnicę Antoniego Macierewicza. Piński ogłosił także, że homoseksualna orientacja prezesa PiS wpływa na jego wrogi – i pełen hipokryzji - stosunek do ruchu LGBT. Obrażony powyższymi ustaleniami Jarosław Kaczyński żąda od youtubera odwołania twierdzeń, opublikowania przeprosin i wpłaty 10 tys. zł na cele charytatywne.” Piński podtrzymał wniosek o powołanie m.in. następujących świadków: Paweł Rabiej (znajomy Kaczyńskiego z lat 90., były wiceprezydent Warszawy, który w 2016 r. zrobił coming out) Robert Biedroń Piotr Polaszczyk Jerzy Nasierowski (89-letni nestor naszej społeczności) Lech Wałęsa Antoni Macierewicz Sędzia stwierdził jednak, że „wzywania świadków nie będzie”. Piński zeznał: „Nie byłem karany za składanie fałszywych zeznań. Jestem dziennikarzem od ponad 20 lat. W latach 2006-2007 dowiedziałem się o znikaniu akt z komisji weryfikacyjnej WSI. W roku 2010 przeczytałem anonimowy list podpisany przez „zatroskanego oficera", który opowiadał o romansie powoda z oficerem WSI, o wykryciu i utrwaleniu dowodów tego romansu w ramach operacji kryptonim „Buś" oraz o możliwości szantażu z tego wynikającej. To w tamtym czasie pokazano mi zdjęcie z udziałem powoda pod prysznicem. Na tym zdjęciu widnieli kapitan Piotr Polaszczyk i Jarosław Kaczyński w sytuacji wyraźnie intymnej. (…) W latach 2015-2016 dowiedziałem się, że Antoni Macierewicz sprywatyzował sobie akta kompromitujące powoda. Uświadomiłem sobie, że prezes PiS, a zatem i rząd polski, znajdują się pod kontrolą Macierewicza. Wątek szantażowania Jarosława Kaczyńskiego przez jego byłego ministra był jedną z najważniejszych przyczyn, dla których zabrałem głos na ten temat.” Kilka dni temu w „Dużym Formacie” „Gazety Wyborczej” ukazał się obszerny tekst o całej sprawie. Autor Piotr Głuchowski tak wyjaśniał wniosek o powołanie prezydenta Lecha Wałęsy na świadka: „Były prezydent dlatego, że publicznie zaprosił na swoje urodziny w 1993 roku „Lecha Kaczyńskiego z żoną i Jarosława z mężem". W październiku 2006, w TVN-owskim programie „Teraz my!", Wałęsa powtórzył, jakoby prezes PiS był homoseksualistą, zaś dopytywany, skąd to wie, wyjaśnił, że „ze służb". Dziś Wałęsa mówi mi przez telefon: – 30 lat temu powiedziałem krótko, bo nie było czasu na większe dowodzenie. W telewizji prawdę powtórzyłem i zdania nie zmieniłem do teraz. Jak sąd mnie zobowiąże do podania szczegółów, to je zdradzę. Z tekstu Głuchowskiego wynika hipoteza, że Kaczyński i Macierewicz mają „haki” jeden na drugiego: „Według Polaszczyka hakiem, który ma Kaczyński na Macierewicza, jest informacja WSW o jego współpracy z „bratnią służbą". Hakiem w drugą stronę – „Buś" i fotografie.” "Anonimowy list" o "romansie z oficerem WSI" plus Bolek powołujący się na "informacje ze służb" a to wszystko opisane w "GW". Nic tylko brać oficerów WSI na świadków w sprawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Wklejiłem jako ciekawostkę. A że Antonio ma jakieś kwity do straszenia, to inna sprawa. Przypomnę sławną ucieczkę ze Smoleńska 10.IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 4 godziny temu, karpik napisał: Jest już przekaz partii w tej sprawie: "Proszę państwa, pedał by nie chodził w tak zniszczonych butach. Oni o siebie dbają." No pacz, dopiero co pisałeś o władzy zaglądającej pod kołdry, nienawiści, tolerancji a tu drwisz z innej orientacji seksualnej. Skąd Ty masz taki przekaz o "pedałach" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Wklejiłem jako ciekawostkę. A że Antonio ma jakieś kwity do straszenia, to inna sprawa. Przypomnę sławną ucieczkę ze Smoleńska 10.IV. "Ucieczka" to raczej mit podtrzymywany od lat - co miał tam robić zwykły poseł Macierewicz jak nawet BOR nie był wpuszczony na lotnisko, a po katastrofie otoczenie było odizolowane przez rosyjskie wojsko i służby wszelakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Prawie był, ale szybko zawrócił do Warszawy. Widać bardzo mu się po coś spieszyło. __ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 18 minut temu, bjar_1 napisał: Prawie był, ale szybko zawrócił do Warszawy. Widać bardzo mu się po coś spieszyło. __ Gdyby nie miał kwitów, to by go do dzisiaj nie wozili służbową limuzyną z ochroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Więc może być prawdą, że są kwity na wodza i rzeczywiście robił pod prysznicem laskę typowi z WSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Oczywiście, że jest prawdą. Już dawno zauważyłem, że Jan Piński to źródło godne zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Nie wiem, nie oglądam gościa. Po tytule widać, że odklejka. No ale dziwne by nie było, jakby Jarek atakował od tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Ela zmarła. RIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 200 lat panowała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Każdy będzie mieć Pegasusa za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Blue Sky , Her Majesty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 (edytowane) Miasto mi szpecą...... Yety, na larum czas grać. Od razu skojarzyło mi się, jakby szafot budowali. Edytowane 8 Wrzesień 2022 przez fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Archeopedofil https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1419813%2Cafera-pedofilska-na-targowku-jest-akt-oskarzenia-przeciwko-robertowi-k?fbclid=IwAR2Ka4mpxwLz__HpYV7ahmY2uT8mFiPNe9p_8XGVQweSugW-vAoTdoKliac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 18 godzin temu, fala napisał: Yety, na larum czas grać. Kiedy Yeti gdzieś zniknął? Pojawiła się nawet plotka, że widziano go w okolicach K2, jak zaciągał do jaskini jakąś himalaistkę. Ale w tą jaskinię akurat nie wierzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 To K2 znajduje się na Campusie Dupiarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Teraz, balans napisał: Kiedy Yeti gdzieś zniknął? Pojechał z synem na wycieczkę, mieli łowić ryby w Odrze. Miejmy nadzieję, że żyją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Urlop ma chłopina to i chce odpocząć od stajni Augiasza . Ale w sumie i tak jest spokojnie bo dwóch najbardziej wyrywanych zawczasu na kwarantannę wyekspediował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Godzinę temu, toska napisał: Urlop ma chłopina to i chce odpocząć od stajni Augiasza . Ale w sumie i tak jest spokojnie bo dwóch najbardziej wyrywanych zawczasu na kwarantannę wyekspediował. Trzeba narobić rabanu na forum, bo chłopak wróci i będzie mu smutno, że bez niego wszystko śmiga i nie jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Młoda, ale kompetentna... https://www.onet.pl/informacje/w-poznaniu/radna-pis-zasiadla-w-radzie-nadzorczej-cegielskiego/hkhhyqd,30bc1058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi