Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 takafura "Afera okazał się dęta - kadry potrąciły błędnie zbyt wysokie zaliczki. Ale ile było radochy z "Polskiego Wała"" Z ciekawości, cytując niejakiego Bortniczuka- ty masz pensję z góry czy z dołu płaconą?
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: 6. Podsłuchiwaliśmy i co nam zrobicie. A zrobimy. Ja to uwielbiam dawać szansę czynnikowi czasu.
Tyr Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 (edytowane) Za RCS - Remote Control System też ten czynnik? Szpiegujący Pegasus do pobrania. Na GitHub trafiła wersja 5.1 na Androida (msn.com) też se możesz poszpiegować;) Edytowane 7 Styczeń 2022 przez Tyr
takafura Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 42 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: takafura "Afera okazał się dęta - kadry potrąciły błędnie zbyt wysokie zaliczki. Ale ile było radochy z "Polskiego Wała"" Z ciekawości, cytując niejakiego Bortniczuka- ty masz pensję z góry czy z dołu płaconą? Kasa z dołu czyli na koniec miesiąca. 1
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 5 minut temu, Tyr napisał: Szpiegujący Pegasus do pobrania. Na GitHub trafiła wersja 5.1 na Androida (msn.com) też se możesz poszpiegować;) Wolę seks na żywo, a mam sporo młodszą żonę. To tylko Kaczyński, Ziobro, Kamiński i Wąsik onanizują się na dźwięki dochodzące z sypialni Giertycha, Brejzy i Wrzosek. A jak musieli się onanizować, gdy Giertych się spowiadał! O ho ho...!!
takafura Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Kiedyś nie wierzyłem że są ludzie dający bezgraniczna wiarę w to co mówią politycy czy celebryci w TV. Teraz widzę że jest grupa ludzi która spija każde słowo z ust np. Giertycha. Ja tam wolę fakty. Ps. Prosty przykład - wczorajsze podniecenie z "obniżek emerytur" wszystkich emerytów. U mnie jedna emerytka + 111 zł, druga prawie 200 na plus. Ale co tam fakty, ważne że cały wczorajszy dzień była radocha. A dzisiaj nie ma po co do fake newsów wracać, prawda ? 1
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 takafura "Kiedyś nie wierzyłem że są ludzie dający bezgraniczna wiarę w to co mówią politycy czy celebryci w TV. ..." Nie musisz i masz do tego prawo, aby nie wierzyć w moje słowa o spadku emerytur moich Rodziców. Ale, jak rozumiem, tym samym nie wierzysz w słowa Mistrza Power-pointa, Mullera i kilku innych członków, którzy od dwóch-trzech dni potwierdzają, przepraszają, tłumaczą, itp? Deklarując, przy okazji, poprawę, nowe rozporządzenie i takie tam...
Tyr Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 57 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Wolę seks na żywo, a mam sporo młodszą żonę. Sporo młodsza żona zapytana przez seksuologa czy rozmawia z mężem podczas seksu odpowiada: -Tak. Jeśli akurat zadzwoni... 1
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 takafura... Jeszcze jeden klient do ciebie... - Wdrożymy rozwiązanie, dzięki któremu w efekcie Polskiego Ładu, dla osób z emeryturą do 12 800 zł brutto, obciążenie podatkiem i składką się nie zmieni. Reforma będzie dla nich neutralna– zapowiedział Kościński.
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Wiarygodność PiS 24.12.2021, wiceminister Skurkiewicz: Polska nie ma Pegasusa 3.01.2022, wiceminister Woś: Nie wiem, co to jest Pegasus 7.01.2022, wicepremier Kaczyński: Polska ma Pegasusa Mistrz PowerPointa i długości nosa ma silną konkurencję. Bezczelność Wosia nie ma granic. On, który „nie wie, co to jest Pegasus” robił przelewy na jego zakup.
canabis.dw Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Przecież całą tą "aferę" pegazusową można by zakończyć publikacją 3 kartek papieru - zgody sądów na inwigilacje, ciekawe czemu tego nie robią? Pomijając oczywiście fakt, że pegazus nie ma umocowania w polskim prawie i materiały przez niego pozyskane nie mogą być dowodem w sądach...
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 canabis "Przecież całą tą "aferę" pegazusową można by zakończyć publikacją 3 kartek papieru - zgody sądów na inwigilacje, ciekawe czemu tego nie robią? " Ale jak mogą, skoro dotychczas nawet osoby, które uczestniczyły w zakupie, twardo twierdziły, że P. w Polsce nie ma :-) Dwa- jeśli się okaże, że ZZ, Woś (?), Bejda (?) przepchnęli to z Funduszu Sprawiedliwości, to słabo to widzę... Powyższe pomijając błaznów typu Fogiel i ich występy... JK wyraźnie wolał wywiadem uciekł do przodu "kasując" kilka podnóżków...
canabis.dw Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Straszne jest to w jak bezczelny i w zasadzie łatwy do zweryfikowania sposób oni kłamią, a i tak bardzo wielu ludzi wierzy im albo usprawiedliwia bagatelizując całą sprawę
canabis.dw Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Swoja drogą ujawnienie tego wszystkiego mogło być łatwo zainicjowane przez"kogoś" np(nie daj boże) z zewnątrz, co pokazuje jak łatwo jest kołysać tą naszą polską łódką, zwłaszcza ,że tuskowy rząd wywróciła podobna sprawa
takafura Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 W dniu 5.01.2022 o 23:12, takafura napisał: Cytuję za TVN: "Na Polskim Ładzie skorzysta aż 90 procent emerytów i rencistów. To ponad 8 milionów osób" Z wyliczeń Instytutu Emerytalnego wynika, że na zmianach podatkowych wprowadzonych w ramach Polskiego Ładu stracą emeryci, których świadczenie wynosi 5 tys. zł brutto lub więcej. 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: takafura... Jeszcze jeden klient do ciebie... - Wdrożymy rozwiązanie, dzięki któremu w efekcie Polskiego Ładu, dla osób z emeryturą do 12 800 zł brutto, obciążenie podatkiem i składką się nie zmieni. Reforma będzie dla nich neutralna– zapowiedział Kościński. Dzięki za pamięć ale to akurat jest znane chyba wszystkim co chcą to wiedzieć...
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 takafura Ale, jak rozumiem, widzisz zasadniczą różnicę między wdrożono ( w Polskim Ładzie ) od wdrożymy, w czasie przyszłym, w którym minister się wypowiada?
takafura Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: takafura Ale, jak rozumiem, widzisz zasadniczą różnicę między wdrożono ( w Polskim Ładzie ) od wdrożymy, w czasie przyszłym, w którym minister się wypowiada? Takie szczegółowe pytania to do rzecznika :) Ja tylko na spokojnie przypomniałem niektórym że 90 % emerytów zyska na zmianach, podałem w jakich przedziałach i ile - z dokładnością do złotówki brutto/netto. Ps. Zauważyłeś może info dlaczego są nauczyciele którzy w styczniu dostali niżą wypłatę ? Może zrobili to specjalnie aby na złość odmrozić sobie uszy i móc użalać sie w Onecie ? Może mają niekompetentne księgowe ? Nawet ja kilka razy trafiłem na ostrzeżenie że jak zarabiam w przedziale 68 do 100-kilkanaście to mam złożyć wniosek o niepotrącanie z pensji ulgi... 1
takafura Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 2 godziny temu, canabis.dw napisał: Przecież całą tą "aferę" pegazusową można by zakończyć publikacją 3 kartek papieru - zgody sądów na inwigilacje, ciekawe czemu tego nie robią? Takie coś można chyba tylko ujawnić przed komisją do spraw służb ? Ps. Tak teoretycznie - jeżeli podsłuchy Giertycha to konfabulacja to skąd mają wziąć zgody sądów ? Jak udowodnić że podsłuchiwany nie był ? 1
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: JK wyraźnie wolał wywiadem uciekł do przodu "kasując" kilka podnóżków... Podnóżków, kapciowych, i kuwetowych to JK załatwił dziś na perłowo robiąc z nich kompletnych oszustów. Chyba żadne szanujące się media ich już nie zaproszą, ale oczywiście Od Rzeczy i W Potylicę.pl to nie dotyczy.
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 takafura "Ps. Tak teoretycznie - jeżeli podsłuchy Giertycha to konfabulacja to skąd mają wziąć zgody sądów ? Jak udowodnić że podsłuchiwany nie był ? " Hmmmm.... Dolary wobec orzechów, że trzy wymienione osoby mogą przedstawić dowody od Citizen Lab*, a przewodnia partia narodu znajdzie N powodów, dla których swoich dowodów nie przedstawi. Co więcej- już dziś, w ramach zmiany partyjnej wersji, pojawiły się głosy, że Citizen to takie nic nie znaczące lelum-polelum... Pamiętaj, przy okazji, że gra dotyczy także sposobu finansowania zakupu. A o nim, to już NIK kilka lat temu informował. * choć dziś pojawiła się informacja, że także AI ma dowody na ingerencję P. w jeden z telefonów wymienionych
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 3 godziny temu, canabis.dw napisał: ...pegazus nie ma umocowania w polskim prawie... Użycie Pegasusa podlega pod wiele przepisów Kodeksu karnego Małecki podkreśla, że celowe podawanie nieprawdy przez funkcjonariusza publicznego w ramach pełnionych obowiązków służbowych stanowi przestępstwo z art. 231 k.k. Przestępstwo stanowią także: ● nielegalny zakup lub udostępnienie Pegasusa jako oprogramowania szpiegowskiego - przestępstwo ● nielegalne uzyskanie dostępu do telefonu, podsłuch, przekazywanie informacji innym osobom - przestępstwo ● przekazanie informacji istotnych dla funkcjonowania państwa obcym służbom - zbrodnia szpiegostwa, ● nadużycie przepisów o kontroli operacyjnej przy używaniu Pegasusa - przestępstwo, ● publiczne kłamstwa funkcjonariuszy publicznych co do faktów o Pegasusie - przestępstwo. Jak zaznacza, sprawcami przestępstw są nie tylko osoby własnoręcznie obsługujące Pegasusa, ale również wszyscy sprawcy polecający, mocodawcy, podżegacze, pomocnicy.
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Je... Dlatego już dawno napisałem, że prędzej czy później ktoś pęknie i skruszony poda na tacy wszystkie informacje :-)
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Zgadzam się z Tobą. Tak będzie. A dlaczego teraz z CBA i Abwehry uciekają pierwsze szczury...?
Tyr Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Te twoje adwokaty na podstawie doniesień medialnych, notabene niesprawdzonych takie opinie wydają? A ty ich polecasz Tankhanterowi;)
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 Moje adwokaty Tank Huntera obronią, bo nie takie sprawy wygrywają na wszystkich kontynentach.
Rekomendowane odpowiedzi