Jedburgh_Ops Napisano 1 Lipiec 2021 Napisano 1 Lipiec 2021 Nooo, spoko, spoko, bo zaraz na polskich obywateli wejdziemy Mój ś.p. tata, wygłodzony po całodniowym sterowaniu żaglówką gdzieś na Mazurach wchodzi kiedyś do jakiejś knajpy po przybiciu do brzegu, a tam - nie pogadasz. Na wejściu wciskają jarmułkę, albo adiós comandante i zostaniesz na powietrzu głodny. Tata się zdziwił, ale nałożył na głowę, co trzeba, i dopiero coś zjadł.
Czlowieksniegu Napisano 2 Lipiec 2021 Napisano 2 Lipiec 2021 Żeby tylko na Kremlu szampana nie zabrakło...
Czlowieksniegu Napisano 2 Lipiec 2021 Napisano 2 Lipiec 2021 Kilku brakuje, więc nie ma to większego znaczenia...
toska Napisano 2 Lipiec 2021 Napisano 2 Lipiec 2021 W dniu 1.07.2021 o 18:25, Jedburgh_Ops napisał: Nooo, spoko, spoko, bo zaraz na polskich obywateli wejdziemy Mój ś.p. tata, wygłodzony po całodniowym sterowaniu żaglówką gdzieś na Mazurach wchodzi kiedyś do jakiejś knajpy po przybiciu do brzegu, a tam - nie pogadasz. Na wejściu wciskają jarmułkę, albo adiós comandante i zostaniesz na powietrzu głodny. Tata się zdziwił, ale nałożył na głowę, co trzeba, i dopiero coś zjadł. Normarnie burżuuułazyja za PRL ......żaglówkę miał ...ale u pejsstych zeżarł Kiedyś to było.....
toska Napisano 2 Lipiec 2021 Napisano 2 Lipiec 2021 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Tymczasem pisradna z Kielc... Ale ty gupi jezdeś Na świecie broń/ technologia rozwija się w błyskawiczny i zastraszający sposób a u nas ? W zastraszający sposób rozwija się debilizm wsobny.
Jedburgh_Ops Napisano 3 Lipiec 2021 Napisano 3 Lipiec 2021 11 godzin temu, bjar_1 napisał: Tymczasem pisradna z Kielc... Tutaj to dopiero masz stalinowskie мастер на все руки. Towarzysz Stalin jest w grobie bardzo dumny z PiS. Sylwia Klewin absolwentka wydziału nauk przyrodniczych Uniwersytetu Szczecińskiego. Zanim nie została partnerką, a później żoną, Krzysztofa Sobolewskiego (szefa komitetu wykonawczego PiS) była szarą podrzędną urzędniczką Inspekcji Handlowej. Gdy PiS doszedł do władzy w 2015 r. nagle w cudowny sposób awansowała na inspektora wojewódzkiego, a tak w ogóle okazało się, że ona zna się na wszystkim. Gdy tylko wyszła za mąż za Sobolewskiego to od 2017 r. rozpoczęła tournée po spółkach skarbu państwa. Czekały na nią rady nadzorcze i fotele dyrektorskie. Najpierw – wybitnie znając się na lotnictwie, lotniczych przewozach pasażerskich i cargo – zasiadła w radzie nadzorczej Portu Lotniczego Szczecin Goleniów. Następnie – wybitnie znając się na tym, czym zajmuje się KGHM – wylądowała w radzie nadzorczej Centrum Badań i Jakości. Po czym – wybitnie znając się na rynkach finansowych i obrocie papierami wartościowymi – dostała posadę w radzie nadzorczej PKO TFI. Następnie – wybitnie znając się na paliwach i obrocie nimi - została dyrektorką w Orlenie. Przy okazji – skoro okazało się, że zna się na wszystkim – dostała posady w radach nadzorczych Anwilu i Orlenu Paliwa. Prawda, jaka śliczna parka z tych państwa Sobolewskich?
balans Napisano 3 Lipiec 2021 Napisano 3 Lipiec 2021 W sumie to po co nam Mesko? I tak wydajemy miliardy u Wielkiego Wuja.
bjar_1 Napisano 4 Lipiec 2021 Napisano 4 Lipiec 2021 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kaczynski-zaintonowal-hymn-a-capella-w-trakcie-rady-partii-jeden-maly-blad/4bx6dvf,79cfc278
les05 Napisano 4 Lipiec 2021 Napisano 4 Lipiec 2021 6 godzin temu, bjar_1 napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kaczynski-zaintonowal-hymn-a-capella-w-trakcie-rady-partii-jeden-maly-blad/4bx6dvf,79cfc278 Trudno, stało się, trzeba będzie wprowadzić pewne zmiany w tekście. Oryginał zaginął, to kto tam wie.
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2021 Napisano 4 Lipiec 2021 les "Trudno, stało się, trzeba będzie wprowadzić pewne zmiany w tekście. Oryginał zaginął, to kto tam wie." To poprzednie już sformalizowane? Znaczy się wszyscy pozostali od 2006 żyją w błędzie?
les05 Napisano 4 Lipiec 2021 Napisano 4 Lipiec 2021 33 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: les "Trudno, stało się, trzeba będzie wprowadzić pewne zmiany w tekście. Oryginał zaginął, to kto tam wie." To poprzednie już sformalizowane? Znaczy się wszyscy pozostali od 2006 żyją w błędzie? Nie bądźmy takimi formalistami, bo nie leży to w naszej naturze.
Jedburgh_Ops Napisano 4 Lipiec 2021 Napisano 4 Lipiec 2021 9 godzin temu, bjar_1 napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kaczynski-zaintonowal-hymn-a-capella-w-trakcie-rady-partii-jeden-maly-blad/4bx6dvf,79cfc278 A bo to pierwszy raz? Niedomyta, obsypana łupieżem sierota nie potrafiąca zasznurować butów ma znać hymn swojego państwa? No bez żartów.
balans Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 Niejaki @Muchos właśnie zupełnie ześwirował. Nie żeby mi na tym specjalnie zależało, ale może Mod sprawdzi z jakiego szpitala nadaje?
Tyr Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 Mnie razem licząc dwaj poeby lub jeden pod dwoma nikami zabrał ok 170 z czego ogromna większość za pomoc użytkownikom a nie za politykierstwo i nabijanie się z użytkowników...
Tyr Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 A czy to tylko moje wrażenie, że na forum jeszcze w innej postaci poniewiera się sprawca zamieszania pod innym nickiem i za pozwoleniem modera?
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 Tyr- jeśli wiesz "coś" o czym mody nie mają pojęcia, a dotyczy to działalności Użytkowników, pochwal się...
les05 Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 12 minut temu, Tyr napisał: Tobie czy prokuraturze? Tak myślałem, Nowak zaczął sypać, wizyta o 6 rano pewna a jeszcze niedawno udawał niewinnego, o F-35 pytał a tu takie buty :)
Tyr Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 Eeee.. Jakikolwiek stalking jest karalny nawet cyber:)
les05 Napisano 5 Lipiec 2021 Napisano 5 Lipiec 2021 Czyli jednak niewinny, uff kamień spadł mi z serca, trudno.
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2021 Napisano 6 Lipiec 2021 Tyr "Jakikolwiek stalking jest karalny nawet cyber:) " Musisz, po prostu uważać, patrz: "Dlatego z uwagi na tajemnicę, a przede wszystkim dobro prowadzonego postępowania, nie jestem upoważniony do rozpowszechniania informacji czy osoby postronne mogły bez mojej wiedzy korzystać z mojego domowego Internetu. "
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.