les05 Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 29 minut temu, bjar_1 napisał: Tęczowi, czerwoni i reszta na razie nie ma startu do tych dwóch hegemonów złodziejstwa, ściemy i bezprawia. i dodaj jeszcze .... i tego, że was oderwali od koryta, żeby pospólstwu zafundować 500+. No prawdziwa tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Marzec 2020 Autor Share Napisano 4 Marzec 2020 Teraz, les05 napisał: i dodaj jeszcze .... i tego, że was oderwali od koryta, żeby pospólstwu zafundować 500+. No prawdziwa tragedia. Was? Dla ciebie tragedii może nie ma. Pincet wystarczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Yeti to twoje,, ruchadlo leśne,, jak ta od andżeja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Marzec 2020 Autor Share Napisano 4 Marzec 2020 NO NIE WIERZĘ! A 20 m w prawo, poza kadrem, budynek dworcowy - nieczynny, tynk leci, szyby wybite, okolica zasrana i pełna śmieci. Słuszną linię ma nasza władza. I kij z tym, że od 2008 roku nie jeźdżą tu pociągi osobowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Młody- doceń, że krzesełko jest... a nie znów na stojąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Marzec 2020 Autor Share Napisano 4 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Toska "Yeti to twoje,, ruchadlo leśne,, jak ta od andżeja. " Jadę na basen- rozwiń co miałeś na myśli, a ja później odpiszę, na czym quiz polega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Bjar a po co nam pociągi, jak są w Niemczech;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 6 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Toska "Yeti to twoje,, ruchadlo leśne,, jak ta od andżeja. " Jadę na basen- rozwiń co miałeś na myśli, a ja później odpiszę, na czym quiz polega. Ale dzieci przynajmniej oszczędź...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 9 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Toska "Yeti to twoje,, ruchadlo leśne,, jak ta od andżeja. " Jadę na basen- rozwiń co miałeś na myśli, a ja później odpiszę, na czym quiz polega. A ja wiem kogo ty na tych instagramach obserwujesz. Adrian ma Jolę to i ty możesz mieć a co. Na basen pojechał... Pewno wodę na wiosnę bedo zmieniać to mu powiedzieli że raz może skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Wy zasadniczo, złe kobiety jesteście... Toska- wymyśliłeś, czym przedmiotowa Weronika Sz. wywołała wrzenie w przedstawicielach przewodniej partii narodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Jakoś z natury sceptyczny jezdem w temacie człowieków które mają naście lat i prawią jakieś prawdy objawione. Jak coś uruchamia światopoglądowo naszą władze to pewnie tyczy to będę zgadywał -sex/aborcja /kto z kim/jak/kiedy -pogonić KK -Praworządność -ekologia Tak wiem że zgadłem bo pod pierwszy punkt wszystko podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Nie wypunktowałeś czyli, że "sceptyczny jezdeź"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Toska... nie mam pojęcia, ile ona lat ma, ale zapewne więcej niż -naście, co akurat związku nie ma. A doprowadziła do wrzenia członków przewodniej partii narodu, gdy w języku miganym pokazała "Kocham Cię", co się klientom z Szatanem, satanizmem, tzw rogami Szatana skojarzyło i dlaczego takiej osobie wynajęto na spotkanie Centrum Edukacyjno-Multimedialne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Poważnie o taki pierdół chodzi. To juz nawet nie jest.... zabawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Masz rację- słabe było... To, wg mnie, dla odmiany level profi https://pomagam.pl/kaucjadlatomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Szkoda że nie ma starego foruma tam łatwiej było by mi znaleźć wątki o tym jaki to Tomek jest bohaterski i jak to z układami PO walczy. Było paru takich co by mu nawet nerkę oddali a co dopiero parę zł. na to żeby sobie w domu po leżał na kanapie a nie w celi na koju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 ...jak ty byś to przeczytał, jak z pisaniem po polsku masz problemy? I please nie zmyślaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Tyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Marzec 2020 Autor Share Napisano 4 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Toska? Lewica gra z gołębiami w szachy??? To przecież jak o curwa ale kyrk przyjechał...Gołąb to przecież symbol pokoju i żywe stworzenie. Gdzie są ekolodzy by bronić biedne stworzenie? No pytam się gdzie? I co na to Greta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 55 minut temu, bjar_1 napisał: Ten na dole emanuje inteligencją Cleese na Prezydenta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Daj swoją fotkę może ludzie zagłosują po przystojności;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Może być "za młodu " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.