Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Brudziński:

" W Polsce na wysokich stanowiskach w państwie jest wiele osób o odmiennej orientacji. Tylko mnie jako polityka, posła, ministra, czy teraz europosła, nigdy nie interesowało, kto ma jaką orientację seksualną "

Napisano

wirakocza... nie jestem, jak rozumiem dla Twojej rozpaczy, waginosceptykiem.. Jeśli już, patrząc na staż, to ja do nekrofili się powoli zaczynam zaliczać.

PS Ciekawsze może być, dla niektórych, kogo Brudziński miał na myśli i czy i kiedy jakiś coming out ?

Napisano
3 godziny temu, wirakocza napisał:

Tak z ciekawości... który to który????.... bierny-czynny?

robert-biedron-i-krzysztof-smiszek-viva-listopad-2017-440397-LIST_A.jpg

Lubisz ludziom pod kołdrę zaglądać? , widocznie pod twoją nic się dzieje.

Napisano
W dniu 18.12.2019 o 07:49, balans napisał:

W kraju mamy kabaret, a do tego ośmieszamy się na arenie międzynarodowej. Taka gmina...

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-na-szczycie-onz-dziwaczne-i-niewlasciwe-zachowanie/v9brrlm

Cytuję:

anonimowy przedstawiciel ONZ,

w rozmowie z OKO.press,

I tak się produkuje taśmowo dowolne bzdury siedząc za biurkiem. I tak dobrze że tylko "dziwaczne zachowanie" a nie porywanie dzieci i mordy rytualne. Że są dorośli co łykają jak pelikany treści z tak renomowanego źródła jak okopress oparte na anonimowym informatorze.

Napisano
3 godziny temu, wirakocza napisał:

Tak z ciekawości... który to który????.... bierny-czynny?

robert-biedron-i-krzysztof-smiszek-viva-listopad-2017-440397-LIST_A.jpg

Dopóki nie robią tego na ulicy i nie biorą się za "edukację" przedszkolaków to mnie to lotto ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie