Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Les nogi ogolił? Upssssssssss..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 https://poznan.onet.pl/gazeta-wyborcza-corka-b-posla-studiuje-bez-matury-wlascicielami-uczelni-sa-jej/2lncxpe Nie matura lecz chęć szczera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 38 minut temu, toska napisał: A tu taka sytuacja Panteon proroków polskich zawsze mile widziany bez względu na performance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 19 godzin temu, Tyr napisał: jak się nie zaczniesz leczyć zabiorą ci uprawnienia nawet na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 wręcz przeciwnie, staram się być miły i ostrzec cię przed konsekwencjami twojej maniakalnej fobii. Tak ze wzg.na skutki zdrowotne, administracyjne jak i prawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Wielka szkoda, że ta organizacja https://wolnoscodreligii.pl/ ... nie ma swojego forum. Byłbyś tam idealnym userem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 37 minut temu, Tyr napisał: ... jak i prawne. Zapraszam do sądu. Ja do niego zaproszę moich zaprzyjaźnionych duchownych KK, a nie są to postaci tuzinkowe, którzy może i Tobie, i sądowi wytłumaczą, co myślą o krzewieniu w Polsce w XXI wieku wiary chrześcijańskiej mieczem, a jeśli nie krzewieniu to przynajmniej obronie tejże wiary – zgodnie z tym, co ślubowali panowie w Niepokalanowie. Porozmawiamy sobie wtedy o artykule 190 Kodeksu Karnego, bo ja w pełni czuję, że spotkania ze wspomnianymi panami mógłbym nie przeżyć w stanie nienaruszonym, gdybym tylko im wspomniał, że jestem niewierzący. Skakać ze spadochronem jakoś się nie bałem, ale tych panów – firmowanych przez polski Kościół Katolicki przepojony miłością bliźniego – naprawdę się boję. I tym razem piszę poważnie wbrew wcześniejszemu stylowi ciętej ironii. To są normalne groźby karalne wobec 7,65 mln Polaków nie chcących mieć nic wspólnego z jakimkolwiek kościołem i religią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Ja nie mówię o sądzie, ja mówię o prokuraturze 196,255,256. Mówię też o poczytalności i związanymi z tym ograniczeniami. Ale najbardziej o zdrowiu... Serio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 15 Czerwiec 2019 Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Komuna wraca, bo dziś za wyrażanie własnej opinii również można mieć poważne kłopoty. Ale w tym dziwnym kraju mnie już nic nie zdziwi. Aby nie było, ja już jestem w tym wieku, że mi to wszystko lotto, niech się młodzi martwią. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wiceminister-sprawiedliwosci-zapowiada-pozew-ws-opinii-prawnikow-z-kipk/4rnzzjx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 15 Czerwiec 2019 Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Komuna już dawno wysiadła przy tym, co się tutaj dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 15 Czerwiec 2019 Share Napisano 15 Czerwiec 2019 O, i to jest idealna figura (pozornie) niemożliwa. Miała być dobroczynność w wykonaniu pisowców a wyszła afera. https://olsztyn.onet.pl/gw-zona-agenta-tomka-z-12-zarzutami/zcwybd3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Czerwiec 2019 Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Czerwiec 2019 Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Chuck Norris? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 15 Czerwiec 2019 Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Figura (pozornie) niemożliwa, albowiem zabroniona Wszyscy podlegamy pod art. 61 ust. 1 Konstytucji, który mówi: „Obywatel ma prawo do uzyskiwania informacji o działalności organów władzy publicznej oraz osób pełniących funkcje publiczne”. Ponadto podlegamy pod Ustawę o Dostępie do Informacji Publicznej. A teraz proponuję forumowiczom prosty eksperyment. Proszę zapytać Kancelarię Sejmu obecnej kadencji, ilu szeregowych posłów lata śmigłowcami policyjnymi w sprawach prywatnych i partyjnych? Każdy z nas ma prawo do zadania takiego pytania i jest ustawowy przymus udzielenia odpowiedzi. Odpowiedź wprawdzie jest znana, ale błogosławieni ci, którzy pytają i dostają odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Bóg tak chciał... https://olsztyn.onet.pl/frednowy-piorun-uderzyl-w-wieze-kosciola-iglica-runela-w-trakcie-pozaru/frc0sv4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Figura (pozornie) niemożliwa, czyli jeden pan w stanie odlotu. Spadkobierca kościelnych gruntów za ćwierć darmo teraz nazywa siebie i kumpli spadkobiercami starożytnych Greków. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24904654,morawiecki-odlecial-na-spotkaniu-z-klubami-gp-jestesmy-spadkobiercami.html#s=BoxOpMT Ale z drugiej strony to sporo tłumaczy jeśli chodzi o Lesa i Tyra - óne po grecku tu nawijają, dlatego tych biedaczków nikt nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 ty nadajesz z Kanady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Ciekawe, czy pamiętają* że to poganie byli... a i pederastia czy homoseksualizm były powszednie i akceptowane... * ewentualnie czy wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Óne te greckie z Ministerstwa Edukacji (!) to nawet własnego języka nie znają, a co dopiero jakieś pederastie czy inne takie... https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wpadka-ministerstwa-edukacji-narodowej-blad-ortograficzny-w-zyczeniach-dla/vql97j2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Rolmalnie bul ps pytałem cię o coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Ciekawe, czy pamiętają* że to poganie byli... a i pederastia czy homoseksualizm były powszednie i akceptowane... * ewentualnie czy wiedzą Wycieranie sobie gęby przez szefa polskich Greków żołnierzami spod Monte Cassino to już przekroczenie bariery dźwięku, ale cóż, jakie buractwo ogólne polskich Greków, taka też ich kóltóra kontaktów z ciemnym ludem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2019 J.w. Kulki robi, czy zjada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 3 minuty temu, bjar_1 napisał: Kulki robi, czy zjada? Polska Greczynka robi to ciągle, więc kozy są jej najwyraźniej potrzebne do jakiejś diety. To taka kozia dieta, nie mylić z dietą kopenhaską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Ani jedno ani drugie. Po prostu zapobiega wyciekowi resztek mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 16 Czerwiec 2019 Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Już nam jeden obiecywał Budapeszt i wszystko wskazuje że będzie, drugi obiecuje Grecję i na 100% będzie , faceci są słowni jeśli chodzi o destrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.